AnkaG Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 No jakoś tak siedzi ten Brok i siedzi a taki fajny wesoły psiur. Quote
agamika Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ha , nazbieraliśmy z Brokiem duuuzo orzechów ostatnio :p a i juz mam sposób na to aby Brok stał spokojnie na miejscu .... wystarczy mu KOZĘ pokazać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak wiec domu z kozą - przybywaj :cool1: Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 ja mam jedną taką kozę - nada się? Quote
AMIGA Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No i proszę - mamy wreszcie rozwiązanie Brokowej sprawy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 musicie najpierw przyjechać na wizytę przed adopcyjną :diabloti: i jak już przyjedziecie to będziecie musiały szukać kogoś kto mi powie, że psa nie dostanę bo nie mam ogrodzonej działki :-( Quote
agamika Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 alez po co Ci ogrodzenie jak kozę masz ???:loveu: on na zewnątrz będzie sobie stał i się będzie gapił na Nią :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 to koza będzie musiała zamieszkać na parapecie, żeby ją widział :loveu: Quote
AMIGA Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 AnkaG napisał(a):Jaaaa nigdy :razz: :eviltong: chętnie bym cię w realu spotkała. :lol: Oooj sory, dopiero dzisiaj zauważyłam. I ja bym chetnie, to co? Robimy spotkanie w Warszawie? ;) To pewnie połowa drogi między nami? Quote
AMIGA Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 malawaszka napisał(a):że psa nie dostanę bo nie mam ogrodzonej działki :-( Ale już przecież ustaliłyśmy, że jemu najlepiej by było na łańcuchu i w budzie. To byle buda była tak ustawiona, że on będzie miał na widoku kozę na parapecie, to sprawa ogrodzenia upada sama Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 a pokaż się chłopaczku :loveu: Quote
zerduszko Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dziw nad dziwy :shake: Taki chłopak i domku brak. Quote
AnkaG Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Malawaszko ja to chyba te 20 zł (z deklaracji) to do Amigi od razu wyślę skoro ty jej później przekazujesz? Quote
AnkaG Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 AMIGA napisał(a):Oooj sory, dopiero dzisiaj zauważyłam. I ja bym chetnie, to co? Robimy spotkanie w Warszawie? ;) To pewnie połowa drogi między nami? Kurcze nie przepadam za Warszawką - może gdzie indziej? :roll: To wyślę jutro do Amigi kaskę. No chyba, że zapomnę bo ostatnio to jakoś sklerozę mam - chyba starość nadchodzi wielkimi krokami. No i wzrok mi się psuje bo w cudze autka wjeżdżam ... Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Przepraszam za OT. Pilnie sunia potrzebuje każdej złotówki.. kiedyś była wesoła, a teraz traci blask w oczach...mamy DT, ale brak kasy. POMÓŻCIE!!!! Najpierw cudem ocalona od smierci w przechowalni wołomińskiej, a teraz gaśnie w oczach................. nie pozwólmy Jej na to! Każda złotówka na wagę złota! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/gasnie-w-oczach-lady-przetrwala-pseudo-schronisko-u-klamki-146880/ Quote
agamika Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :cool1: przejsc z Brokiem miedzy kojcami, to KATORGA szaleje głupek, jakby coś mu rozum zjadło i był najwścieklejszym psem na świecie .. a tak jest na spacerze :roll: no głupek , po prostu głupek .. ja nie wiem co mu te psy za siatką tak na nerwa działają Quote
AMIGA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Kupą mości panowie i panie :evil_lol: http://i609.photobucket.com/albums/tt175/amiga3/PA100016.jpg Quote
malawaszka Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 czyli on sie jednak nie lubi z psami? dajcie wiecej :modla: moze gdzies pysia widac co? :cool3: Quote
agamika Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 nieee , to nie tak ze on nielubi psów on atakuje psy zza siatki :angryy: , wpada w amok .. przejście za bramę obszaru kojcy - Brok jak za dotknieciem czarodziejskiej różdżki - zachęca psy do zabawy , uspakaja się . Np Amikowi na czatach stał jak ten do Chińczyków sie dokopywał :evil_lol:. Natomiast wpada w histerie jak mu sie nie pozwala dojść do psa :roll: On ma taki dość trudny charakter :) jego nowy wlasciciel powinien byc bardzo konsekwentną osobą . Brok wyraźnie był uczony takich komend jak "siad " " do mnie " "NIE ", "zostaw " .. tylko ze on wcale nie zamierza ich wykonywać,. jak mu się nie chce :eviltong: /// w skrócie, jego właściciel musi być bardziej uparty jak BROK bo może być nieciekawie;) .. Brok ma tendencje do bycia sobiepanem :mad:i wydaje mi sie ze ewentualny chętny powinien go poznać przed decyzją i zobaczyć czy podoła ... acha - agresji do człowieka oczywiście zero, ale tak duże i SILNE psisko ( miesnie w tylnych łapach ma jak skała ! ) musi jednak słuchać ;) - a Brok, jest przeuroczy, inteligentny, rozbrajający ...ale jednocześnie jest NIEPOSŁUSZNYM uparciuchem :evil_lol: ... jak moja ZOłza :diabloti: Quote
AMIGA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 malawaszka napisał(a):czyli on sie jednak nie lubi z psami? dajcie wiecej :modla: moze gdzies pysia widac co? :cool3: Oooooooooo wypraszam sobie - żadenego pysia nie będę pokazywać ;) Trudno powiedzieć jednoznacznie, że Brok nie lubi innych psów. Bo poza boksami od do innych psów albo wcale nie szczeka (jeśli one nie zaczną) albo szczeka merdając ogonem. To wygląda tak, jakby zapraszał do zabawy. Quote
agamika Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 nie ma pychola, bopjak sie kuca by z bliska zrobić zdjecie, to Brok "na kolana"sie ładuje :eviltong: ale mam takie z dziś :P czyli Bry(o)kania na dłuuuugiej lince Quote
malawaszka Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 agamika napisał(a):nieee , to nie tak ze on nielubi psów on atakuje psy zza siatki :angryy: , wpada w amok .. przejście za bramę obszaru kojcy - Brok jak za dotknieciem czarodziejskiej różdżki - zachęca psy do zabawy , uspakaja się . Np Amikowi na czatach stał jak ten do Chińczyków sie dokopywał :evil_lol:. Natomiast wpada w histerie jak mu sie nie pozwala dojść do psa :roll: On ma taki dość trudny charakter :) jego nowy wlasciciel powinien byc bardzo konsekwentną osobą . Brok wyraźnie był uczony takich komend jak "siad " " do mnie " "NIE ", "zostaw " .. tylko ze on wcale nie zamierza ich wykonywać,. jak mu się nie chce :eviltong: /// w skrócie, jego właściciel musi być bardziej uparty jak BROK bo może być nieciekawie;) .. Brok ma tendencje do bycia sobiepanem :mad:i wydaje mi sie ze ewentualny chętny powinien go poznać przed decyzją i zobaczyć czy podoła ... acha - agresji do człowieka oczywiście zero, ale tak duże i SILNE psisko ( miesnie w tylnych łapach ma jak skała ! ) musi jednak słuchać ;) - a Brok, jest przeuroczy, inteligentny, rozbrajający ...ale jednocześnie jest NIEPOSŁUSZNYM uparciuchem :evil_lol: ... jak moja ZOłza :diabloti: boże nie dobijaj mnie bo taki opis świadczy o tym, ze on jeszcze parę miesięcy może posiedzieć w hotelu :placz: agamika weź go tam przećwicz porządnie gagatka - a jak trzeba to mu naklikaj w dupsko - nie ma pozwoleństwa na sobiepaństwo :mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts