Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jurmar98 napisał(a):
Fajnie.Czyli można odwiedzać?

no to na pewno - może przyda się Brokowi urwisowi męska ręka bo z tego co AMIGA mówiła to ma chłopak energii, że mógłby obdzielić nią kilku i trzeba nad nim popracować - na pewno częstsze spacerki mu pomogą rozładować energię

W tej chwili mamy dla broka 500 zł z bazarku Jurmara, po rozliczeniu Gronia będzie jeszcze to co pozostanie po nim, oby nie było tyle potrzebne i żeby zostało dla następnego :kciuki:

Posted

:angryy: Brok nie jest żadnym urwisem

jest cudowny i zabieram go do domu :eviltong:, tylko mu muszę jakąś rekonstrukcje klejnotów zrobić, bo miałby cudowne dzieci z moją Zołzą :loveu:. .. i trochę miejsca w mieszkaniu

Brok + Zołza = para idealna :loveu:

z obojgiem można tańczyć salse :diabloti:

nawet rozbawiony na maxa nie chwyci człowieka za rękę, tylko pozoruje wszystko i jest BARDZO delikatny

białe + czarne
gładkie + szorstkie

energetycznie i siłowo jednacy :cool1:

....

kazda następna próba zniesławienia Broka zakończy sie .... :mad:

Posted

ja się chyba kiedyś wybiorę spotkać z Wami w tym hoteliku :loveu: tzn nie z WAMI - żebyście se nie pomyslały, ze jakies fajne jestescie czy coś :shake: z Brokiem oczywiscie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Skończyłam robotę i weszłam i co widzę??
Człowiek tu się dzieli spostrzezeniami to zaraz to wykorzystają. :diabloti:

Że ma energię i że go rozpiera to wcale nie znaczy, że jest urwisem. Ale Agamika nie może zaprzeczyć, że kilka razy musiała się solidnie zapierac, żeby nie pofrunąć za młodzieńcem.
A druga strona medalu to taka, że to przekochany, całuśny i przytulaśny kawał psa.
Musi się biedak wyszaleć po tych kilku miesiącach w boksie schroniskowym

Posted

malawaszka napisał(a):
ja się chyba kiedyś wybiorę spotkać z Wami w tym hoteliku :loveu: tzn nie z WAMI - żebyście se nie pomyslały, ze jakies fajne jestescie czy coś :shake: z Brokiem oczywiscie :loveu::loveu::loveu:

Masz rację przyjedź,a ja wtedy wyczyszczę chałupę ze zbędnych rzeczy i przekaże Ci na bazarki dla sznupów.A Cioteczki wcale nie takie najgorsze.Za to wujek ...

Posted

[quote name='AMIGA']Skończyłam robotę i weszłam i co widzę??
Człowiek tu się dzieli spostrzezeniami to zaraz to wykorzystają. :diabloti:

Że ma energię i że go rozpiera to wcale nie znaczy, że jest urwisem. Ale Agamika nie może zaprzeczyć, że kilka razy musiała się solidnie zapierac, żeby nie pofrunąć za młodzieńcem.
A druga strona medalu to taka, że to przekochany, całuśny i przytulaśny kawał psa.
Musi się biedak wyszaleć po tych kilku miesiącach w boksie schroniskowym

a urwis to wcale nie jest negatywne określenie :diabloti:

[quote name='jurmar98']Masz rację przyjedź,a ja wtedy wyczyszczę chałupę ze zbędnych rzeczy i przekaże Ci na bazarki dla sznupów.A Cioteczki wcale nie takie najgorsze.Za to wujek ...

możemy się tak umówić, ale bladego pojęcia nie mam kiedy :niewiem: na pewno nie w ten weekend bo idę na 2 część wesela w sobotę, a ma się to przeciągnąć na niedzielę :mdleje: :lol:

Posted

Agamika ubrała dzisiaj Broka w piękne niebieściutkie szelewczki i na długiej lince ćwiczyła z nim na łące. Potem słyszałam, że Brok pasuje w 100 % do Agamikowej Zołzy :evil_lol:

Posted

[quote name='AMIGA']Agamika ubrała dzisiaj Broka w piękne niebieściutkie szelewczki i na długiej lince ćwiczyła z nim na łące. Potem słyszałam, że Brok pasuje w 100 % do Agamikowej Zołzy :evil_lol:

no to czemu on jeszcze w hotelu siedzi??!! :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
czy on ma allegro jeszcze czy trzeba zrobić?

Allegro się Brokowi skończyło, ale nie odnawiałam, bo miał mieć wizytę, która się w końcu nie odbyła. Może ja po prostu odnowię, po co masz "modzić" wszystko od nowa?

Posted

malawaszka napisał(a):
agamika - pisz pisz pisz jaki on jest kochany, cudowny i wspaniały :loveu::loveu::loveu:

jest kochany , cudowny i madr,,,, no może nie zapędzajmy się z tym ostatnim :lol:

Na smyczy to nie umiemy chodzić :loveu: - jak moja Zołza

ale za to jak sie mu ucieka to biegnie za uciekającym a nie w przeciwnym kierunku ( nie jak moja zozła :shake:)

i o rany ranyyyyyyy mamy najsłodszy brzucho na świecie i jak szczeniak łapkami przebieramy, jak się do góry kołami wywalimy :loveu:.. inne psy niestety na razie omijamy z dal;eka, trzeba poczekac az sie przystojniak troszke wyciszy

malawaszka napisał(a):
no to czemu on jeszcze w hotelu siedzi??!! :shake:

:angryy: bo mi sie mieszkanie nie chce rozciągnąc , no pcham te sciany i pcham a one nic :placz: ..a musze pomiescić to co mam na zdjęciu w profilu :shake:..

no chyba ze na wymiane :diabloti:

Posted

Asior napisał(a):
ale ma jeszcze kota i 3 świnki morsie swoje dwie tymczasowe ;)

a kot tylko jeden? :lol:

noo przy takiej ilości jeden Broczek malutki w tą czy w tamtą to naprawdę zadna róznica :p