bico Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Moria napisał(a): Misiu bo taki z niego troche niedzwiedz. jak sobie wyobrażę, że Śledzik to...niedźwiedź:evil_lol::grin::grin::grin: Quote
iwona213 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 doszła wpłata od emilia2280 która miała wpłacic na Kubusia ale nie zdążyła ponieważ pojechał do domku, więc przekazała 100zł na Śledzika, bardzo dziekujęmy :loveu::loveu::loveu: Quote
Moria Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Sledzik jest najukochańszym psem dzieci przychodzących co sobota i niedziela do stajni.Chyba warto bylo go wyciagać ze schronu żeby byl jeszcze kochany przez kogoś i to w liczbie mnogiej. Obiecuję zdjęcianapewno beda. Kładzia spi dzisiaj ze sledzikiem. Quote
gonia66 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cudne wieści..bardzo cudne...czekamy na fotki- zwlaszcza na podusi:loveu: Quote
Brysio Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 o kurcze juz sie nie moge doczekac, pamietam go takiego smutnego, bezradnego w schronie Quote
ihabe Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 To najcudowniejsze wieści jakie moga do nas dotrzeć:loveu::loveu: Śledziku, niedzwiadku , nie dziwota, że dzieciaczki Cie kochają jak my stare babiny ( no może trochę przesadziłąm:evil_lol::evil_lol:) szalejemy za Tobą:loveu: A najlepsze jest to, że chętnie sama bym się do ciebie misiaczku poprzytulała:loveu::loveu: Żył sobie śledź, ślepy śledź Który lubił myśleć o ślepym ośle Który oślepł, bo ślepo wierzył Że mu życie samo szczęście przyśle Żył sobie śledź, ślepy śledź Który lubił myśleć O tym czy być czy mieć Czy czynić raczej dobrze czy Źle Quote
gonia66 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ihabe napisał(a):To najcudowniejsze wieści jakie moga do nas dotrzeć:loveu::loveu: Śledziku, niedzwiadku , nie dziwota, że dzieciaczki Cie kochają jak my stare babiny ( no może trochę przesadziłąm:evil_lol::evil_lol:) szalejemy za Tobą:loveu: A najlepsze jest to, że chętnie sama bym się do ciebie misiaczku poprzytulała:loveu::loveu: Nic nie przesadziłaś kochanie...zgadzam sie absolutnie z kazdym zdaniem Twojej wypowiedzi:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Moria napisał(a):Sledzik jest najukochańszym psem dzieci przychodzących co sobota i niedziela do stajni. i od dzieci teraz Śledzik miłości u wagi zazna:multi::lol::loveu: Moria napisał(a): Chyba warto bylo go wyciagać ze schronu żeby byl jeszcze kochany przez kogoś i to w liczbie mnogiej. Obiecuję zdjęcianapewno beda. to trzeba mu wiele ogłoszeń zrobić...no i wtedy te nowe foty dodać:cool3: Moria napisał(a): Kładzia spi dzisiaj ze sledzikiem. hehe, zaszaleją nam te dziaduszki:loveu::evil_lol: Quote
iwona213 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 doszła wpłata od agata51 20 zł, Agatko jak mam rozumieć ta wpłate bo nie ma w tytule, czy to za wrzesień i październik?? Quote
ihabe Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Śledziku cześć... mogę Cię zjeść?:loveu::loveu::loveu: Quote
iwona213 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 cudnie wygląda na tej podusi :loveu::loveu::loveu: Quote
Syla Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witam serdecznie.Cudnie wygląda i taki spokój i bezpieczeństwo od niego bije.Też tak chcę !!!Za kilka lat zgłoszam się na DT do Morii hihi.Śledzik to już całkiem inny facet i z zupełnie innej bajki.Całusek dla Śledzika.Pozdrowienia dla Morii. Quote
gonia66 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jejuuuuuuu...Sledzik jest cudny...normalnie nie ten pies...w ogole nie widac w nim wraka jakim był....ale cudna fotka....:loveu::loveu::loveu: Witamy Sledzia-Króla:loveu::loveu: Quote
ihabe Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 To w tym łożu Śledzik z Kładzią sobie spali razem?:loveu::loveu::loveu: Jutro powinny przyjść do mnie nowe zabawki dla psiaków więc jest szansa, że na weekend dostaną nowe prezenty:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Śledzik na fotce taki bardziej czujny i zadowolony a nie nieobecny i umęczony jak był kiedyś - HUURA!:multi::loveu::multi: Quote
agata51 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='iwona213']doszła wpłata od agata51 20 zł, Agatko jak mam rozumieć ta wpłate bo nie ma w tytule, czy to za wrzesień i październik?? Tak, Iwonko. Śpij słodko, piesku, na swojej podusi Quote
Agnieszka103 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Psiak jest nie do poznania...Super :) Quote
ihabe Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Wystarczy trochę miłości i spokoju dla psiaka żeby poczuł się jak u siebie:loveu: Chociaż nie wiem co byśmy robili w schronie nie będziemy w stanie doprowadzić do takiego samopoczucia psiaków. Quote
Brysio Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 o matko czy to jest nasz Śledz? nie poznalam go!! wygląda rewelacyjnie!!:multi: Quote
ihabe Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 To zasługa tego SPA , w którym jest:loveu::loveu::loveu: Quote
Syla Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Witaj kochany Śledziku.Ciesz się, że jesteś w psim raju.Mizam i całuję.Ciesz się i żyj jak nadlużej, ale szukaj też domku.Pozdrowionka. Quote
Moria Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ja nie wiem czy Sledzik jest taki Slepy, doskonale trafia wszędzie sam, chodzi okropnie duzo daleko, wczoraj po deszczu tez chcial chodzic takie przemierza ogromne obszary że szok ma apetyt dobrze sie czuje i szuka towarzystwa, nie chce byc sam. Quote
eski Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ależ cudowne wieści od rana nam tu Moria serwuje :) Quote
Recommended Posts