Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziadunio, starszy pies który nie dość że jest ślepy, to jeszcze ma problemy z chodzeniem. Nadzieja umiera ostatnia... czy zdążymy mu pomóc?? czy znajdziemy ds dla takiego biedaka?? a może chociaż dt?? w warunkach schroniskowych lato jeszcze nie jest takie tragiczne, ale zimą w betonowym boksie sobie go nie wyobrażam... w jego stanie...

jeśli udałoby sie znalezc jakieś dt to są juz propozycje deklaracji miesięcznych... tylko dt musiałby być domowe, hotelik raczej nie ma sensu, z boksu do boksu...

iwona213 10 zł
syla 20 zł
eski 10 zł
ketunia 15 zł
bico 10 zł
majuska 20 zł
ala 30 zł
agiza 20 zł
coronaaj 50-60 zł
baldek2 30 zł
certusowa 20 zł
domi 10zł
brysio 20zł
zdwrdwd 10 zł
agata51 10 zł
Agnieszka103 10 zł
Kasia pracownica schroniska 5 zł

-------------
razem 300 zł

przenoszę skarpetę z Baleronika vel Jeżyka który znalazł cudowny domek na Śledzika, stan konta na dzień 23.08.09 - 540zł

wpłaty od 24.08
certusowa 20 zł
ketunia 15 zł

stan konta Śledzika na dzień 31.08.09r - 575 zł

wpłaty wrzesień (deklaracje stałe):
coronaaj 60 zł
domi 10 zł
bico 10 zł
baldek2 30 zł
majuska 20 zł
Agnieszka103 10 zł
Kasia pracownica schroniska 5 zł
eski 10 zł
iwona213 10 zł
syla 20 zł
ala 30 zł
brysio 20 zł
agiza 30 zł
zdwrdw 20 zł (wrzesień i październik)
certusowa 20 zł
ketunia 15
------------------
razem 320 zł

wpłaty jednorazowe wrzesień:

syla 10 zł + 25 zł
bico 50 zł
-----------------------
85 zł

wydatki wrzesień:
transport do Mori 330zł (Nikus Gliwice-Warszawa 80zł, Pati Warszawa-Elbląg 250zł)
hotelik u Mori 13.09-12.10 300zł
wizyta u weta 14.09 oraz 15.09 - 110zł (wątek str.19)
----------------------------
razem 740 zł

Stan konta Śledzika na dzień 30.09.2009r. wynosi 240 zł (stan z dnia 31.08.2009r 575 zł, wpływy 405 zł, wydatki 740 zł)

wpłaty październik (dklaracje stałe):
zdwrdw - wpłata dokonana we wrześniu
domi 10 zł
bico 10 zł
agnieszka103 10 zł
agata51 20 zł
baldek2 30 zł
eski 10 zł
majuska 20 zł
syla 20 zł
ketunia 15 zł
Kasia ze schroniska 5 zł
ala 30 zł
certusowa 20
iwona213 10 zł
agiza 20 zł
----------------------
razem 230 zł

wpłaty jednorazowe październik
emilia2280 100 zł
Kasia ze schroniska 15 zł
---------------------------
razem 115 zł

wydatki październik
hotel u Morii 13.10-13.11.2009r 300zł
kubraczek 91 zł
------------------
razem 391 zł

stan konta Sledzika na dzień 01.11.09r 194 zł (stan: 240 + 230 deklaracje stałe + 115 wpłaty jednorazowe = 585 zł - 391 zł = 194 zł)

wpłaty na listopad:
bico 10 zł
ala 30 zł
majuska 20 zł
baldek2 30 zł
eski 10 zł
syla 20 zł
Agnieszka103 10 zł
Brysia 20 zł
Agata51 20 zł
--------------
razem 170 zł

Wydatki listopad 80 zł wet, 20 zł za 2 dni pobytu 12-13.11 = 100zł

stan konta na dzień 16.11.2009r

194 + 170 = 364 - 100 = 264 zł

zdjęcie Śledzika z hoteliku...

kontakt w sprawie adopcji
tel. 501 762 009
tel. 790 222 779
mail. [email protected]
mail. [email protected]

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziadzio faktycznie ma cos z nogami, jest cały powyginany:( Pani Kasia mowiła co mu jest, tylko niestety nie pamiętam juz:-( na szczęscie apetyt mu dopisuje

Posted

Zbierzcie prosze jak najwiecej informacji o psiaku i dajcie w pierwszy post:
gdzie przebywa
ile ma lat
co mu jest
od jak dawna w schronie
jak reaguje na ludzi, psy, koty
jaka ma tam opieke
wszystko czego sie dowiecie

Posted

prze4bywa w Gliwicach, siedziałysmy z nim niedługo, nie zauważyłam aby był agresywny dla innych psiaków, posiedział z nami pod drzewami zjadł whiskas. Musi bardzo uwazac jak chodzi poniewaz niestety ale troszkę się obijał jak na chwlkę w pomieszczeniu był:-( biedaczek niewidzi:-( reszte napisze Iwonka

Posted

dziadzio jest kilka lat w schronisku, z psami się zgadza (chociaż o miske podobno się kiedyś pokłócił) jak był z nami na trawce to jadł z michy i nie warknął na innego ślepka który się koło niego krecił. Na koty będzie sprawdzony. Do ludzi jest bardzo łagodny. Jak był w pełni sił to nigdy nie potrafił zawalczyć o domek, tylko stał i patrzył smutnym wzrokiem, nigdy nie zabiegał o człowieka, tak jakby nie wierzył że kiedykolwiek mu sie uda... taka biedna sierotka z niego... co do stanu zdrowia to musze zapytać Basi, nie wiem co mu jest ale pewnie stawy mu siadły... no i jest slepy...

Posted

Witam.Kolejne psie nieszczęście.Aż się popłakałam.Te stareńkie ślepaczki szczególnie wzbudzają moje uczucia.Gdyby DT to przynajmniej 20 zł dołożę.U mojego Lejka już ok, więc i ja jestem tutaj i inaczej już myślę.Taki misio z niego, a taki biedny.

Posted

ketunia napisał(a):
Ja też przerzucam swoją skromną deklarację z Jeżyka na Śledzika.

U mnie to samo i wszystkich dookoła tez o to proszę:modla::modla::modla:

matko...jaki bidak...aż wyć się chce:placz::placz::placz:

Posted

Koniecznie trzeba się dowiedziec jaki jest jego stan. Co tak naprawdę mu dolega. Iwonko, wspominałas zdaje się o jakimś leku, który moze pomóc Śledzikowi. Jeśli tak to trzeba zacząc zbierac kasę na ten lek.

Posted

=Kisiaraf;Iwonko uzupełnij w pierwszym pości deklaracje. Trzymam kciuki za Śledzika.

:shake::shake:No znalazlam Sledzika (Kruszynka, Jezyk Baleronik):cool3::cool3:
Uaktualnijcie w 1 post z deklaracjami...:roll:czy konto to samo co na Kruszynke?

Posted

dzieki coronaaj, konto narazie to samo chciaż chciałabym żeby prowadzenie skarpety przejeła Brysio, ale poczekajmy najpierw aż znajdziemy dt dla Śledzika, jak się można skontaktowac z tą Panią Alą u której był Stefanek??

Posted

Iwonko, czy jest możliwość, by Śledzika obejrzał wet i stwierdził czy to faktycznie dysplazja i czy ten lek pomoże ? Jeśli tak to trzeba by jak najszybciej zacząc podawac mu ten lek

Posted

wpłyneły pieniądze od certusowa i ketunia

czy ktoś wie jak mozna sie skontaktować z tą Panią Alą u której był Stefanek?? trzeba szukać chłopakowi dt, nawet płatne, mamy już część deklaracji, skarpeta przezucona z Jeżyka więc na start do lepszego życia jest juz troche pieniedzy... zima lada chwila przyjdzie, musimy się spieszyć...