ihabe Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 pOszło już zamówienie na puszki Royala i dobrałam jeszcze takie tam: 5 x ROYAL CANIN Convalescence support 410g 8 x ANIMONDA Grancarno Senior smak: kurczak i serca indyka 400g 1 x HILTON Jeż gumowy mały 1 x HILTON Por gumowy piszczący 1 x TRIXIE Piłka winylowa z grubym kolcem 6,5cm 3428 wolałam dobrać niż płacić za przesyłkę:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Moria Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ihabe jestes naprawde aniolem. Nawet ostatnio czytalam że i szczeniaki biedne porzucone rozwozisz. Dobrej nocy ci życzymy wszyscy. Quote
gonia66 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Moria napisał(a):Ihabe jestes naprawde aniolem. Nawet ostatnio czytalam że i szczeniaki biedne porzucone rozwozisz. Dobrej nocy ci życzymy wszyscy. Naprawde..na tą naszą Iwonkę to słów brak normalnie...mnie to aż dech zapiera z wwrazenia jakm to czytam..ale jak tylko ja sie kasy dorobe (gdzies tak za ok 4 lata:eviltong::eviltong:) to tez zaszaleję:lol::lol:u mnie premii nie ma niestety..ale dam radę..kredyty sie kiedys w koncu musza skonczyc- nie??Iwonko...kurde...no co ja moge napisac..dziekuję??toz to pikus nie slowo ktorego chcialabym uzyc.....no ale i tak innego nie znam- wiec DZIĘKUJE jak porafie i klaniam sie nisko kochana...Moria..a napiszesz nam przed snem cos o naszym Ukkochańcu????Chcialabym przeczytac cos milego przed snem...:roll: Quote
Moria Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Goniu ty tez jestes aniolem tak szukasz ciagle deklaracji na piesiaczki i jestes super ksiegową. Spajki zasmakowal w ciasteczkach psich, a Sledzik chodzil chodzil rano i potem ze zmeczenia juz tylko spal i spal. Wiecie że biedny Sledzik w uchu miał wate? Dobrej nocy. Quote
gonia66 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Moria napisał(a):Goniu ty tez jestes aniolem tak szukasz ciagle deklaracji na piesiaczki i jestes super ksiegową. Spajki zasmakowal w ciasteczkach psich, a Sledzik chodzil chodzil rano i potem ze zmeczenia juz tylko spal i spal. Wiecie że biedny Sledzik w uchu miał wate? Dobrej nocy. nO PROSZĘ Cie kOchana Wiolu..gdzie mi do Anioła???Ale sie odkuję..jeszcze troszkę:eviltong::eviltong:Z tego co pamietam, Iwonka123 mowiła, że Sledzik mial ostatnio leczone uszy...myslałam, że wiesz i że dali Ci jakies leki (kontynuację)..no, chyba, że juz te uszka sa wyleczone a wata nie wyciągneta...Czyzyli, ze Sledzik rano tylko pochodzil a potem juz spal caly czas??Ale na siku chyba wieczorem tez sie wyczlapal?>??:loveu: Quote
Moria Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Wyczlapal bo pod siebie raczej nie robi. Dostal maść do ucha. Quote
gonia66 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Moria napisał(a):Wyczlapal bo pod siebie raczej nie robi. Dostal maść do ucha. A...no to dobrze...w takim razie prosze o extra mizianka dla Sledzika przed snem od cioteczek(prosze mu do uszka powiedziec ze to od nas:loveu:)no i dobrej nocki życze wszystkim...:lol: Quote
bico Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 gonia66 napisał(a):Naprawde..na tą naszą Iwonkę to słów brak normalnie...mnie to aż dech zapiera z wwrazenia jakm to czytam.. potwierdzam Ihabe, to tylko ozłocić:lol: wiele robi dla psiaków i całe serce w to wkłada, szczera jest to najważniejsze:loveu::loveu::loveu: ale i ine super cioteczki są tutaj i gonia i Iwonka i Mori - szacuneczek dla wszystkich pomagających:modla::modla::modla: ale dla Śledzika mizianka i ciepłe myśli, wygrzewaj się na jesiennym słoneczku i spaceruj troszeczkę:cool3: Quote
ihabe Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 serduszka ciocine kochane, raz się jest na wozie raz pod wozem, raz się ma kasę a czasami trzeba walczyć o przetrwanie. Ja to znam.... swoje przeżyłam. Teraz mam najszczęśliwszy czas mojego życia, wspaniały mąż, cudowne dzieciaki ( no małe kłopoty z dorastającą nastolatką:diabloti:), dobra robota ( stresująca ale warto):diabloti: i najważniejsze nareszcie pomagam jak tylko mogę ukochanym psiakom, które zawsze były w moim sercu ale nigdy nie pozwolono mi im pomóc, kazano mi stać obok i nie patrzć. WY wszyscy otwarliście mi szeroko oczy. WY Anioły!!!!:loveu::loveu: To nie sukces pomóc psu jak się ma kasę ale ja się jej nie ma a jednak się pomaga:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Lecę po szczeniaki:loveu::loveu: buziaki wszystkie psiny duże i małe Quote
iwona213 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Śledzik miał w schronisku leczone uszy, podobno jakaś maść miała być przekazana dla niego. Ja dziękuje wszystkim aniołom, bo wszystkie nimi jesteście... przepraszam że ostatnio wpadam tylko na chwilke, ale miałam urwanie głowy w pracy, właśnie jestem po kontroli :roll: Śledziku kochany, tyle kochanych ciotek jest z Tobą musisz to czuć i mieć dożo siły... doszły wpłaty od bico, ala i syla, dziekuję bardzo... Quote
gonia66 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Aj Sledziku..co tam u Ciebie????MAm nadzieje, ze juz tylko lepiej:loveu::loveu:CZekam w kazdym razie na wiesci bardzo niecierpliwie:lol:Twoj kolega Kubus tez pojedzie do domku..wiesz????:multi::multi::multi: Quote
Moria Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Sledzik tak jakby już pomału komunikuje sie i podnoi łepek jak zaczyna sie poranny rozgardiasz. Spacerowac chce tylko ranopotem zmęczony śpi.Pije wodę , nawet suszone skrzydełko próbowal pomału gryżć. Cieszę sie że iwonka te puszki zamowiła bo jednak sucha karma chociaż proplan ciężko mu idzie, je ale bardzo malutko. Tabletki daje mu w mięsku mielonym to je. Taki zniego biedulek. Quote
gonia66 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Moria']Sledzik tak jakby już pomału komunikuje sie i podnoi łepek jak zaczyna sie poranny rozgardiasz. Spacerowac chce tylko ranopotem zmęczony śpi.Pije wodę , nawet suszone skrzydełko próbowal pomału gryżć. Cieszę sie że iwonka te puszki zamowiła bo jednak sucha karma chociaż proplan ciężko mu idzie, je ale bardzo malutko. Tabletki daje mu w mięsku mielonym to je. Taki zniego biedulek.Llalllaaaaaaa...llalaaaaaaalalalaaaa:siara::siara::siara::siara::cunao::cunao: no...to juz super wiadomośc..no i takie wiesci warte sa kazdych pieniędzy..każdych:multi::multi::multi::multi: Quote
Moria Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Sledzik tak jakby już pomału komunikuje sie i podnoi łepek jak zaczyna sie poranny rozgardiasz. Spacerowac chce tylko ranopotem zmęczony śpi.Pije wodę , nawet suszone skrzydełko próbowal pomału gryżć. Cieszę sie że iwonka te puszki zamowiła bo jednak sucha karma chociaż proplan ciężko mu idzie, je ale bardzo malutko. Tabletki daje mu w mięsku mielonym to je. Taki zniego biedulek. Quote
gonia66 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Moria napisał(a):Sledzik tak jakby już pomału komunikuje sie i podnoi łepek jak zaczyna sie poranny rozgardiasz. Spacerowac chce tylko ranopotem zmęczony śpi.Pije wodę , nawet suszone skrzydełko próbowal pomału gryżć. Cieszę sie że iwonka te puszki zamowiła bo jednak sucha karma chociaż proplan ciężko mu idzie, je ale bardzo malutko. Tabletki daje mu w mięsku mielonym to je. Taki zniego biedulek. :-o:-o:-oCo sie stalo???Czemu drug raz ten sam post???:eviltong: Quote
bico Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Moria napisał(a):Sledzik tak jakby już pomału komunikuje sie i podnoi łepek jak zaczyna sie poranny rozgardiasz. Odżywa pomału nasz Śledzinek kochany:multi::multi: Quote
iwona213 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 pisała dziś do mnie Kasia która opiekuje sie w schronisku starymi piakami i pytała co u Śledzika... opowiedziałam wszystko i powiedziałam że cos nie chce jeść, Kasia mi powiedziała że on lubi makaron z mięskiem ;) Quote
gonia66 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 iwona213 napisał(a):pisała dziś do mnie Kasia która opiekuje sie w schronisku starymi piakami i pytała co u Śledzika... opowiedziałam wszystko i powiedziałam że cos nie chce jeść, Kasia mi powiedziała że on lubi makaron z mięskiem ;) No..jest nasza Iwonka..to dobrze, bo czekam na Twoja decyzje u terierka:lol: Iwonko...pewnie jutro albo lada chwilka przyjda pyszne puszeczki i zdrowe dla Sledzika, wiec bedzie lepiej..juz zreszta dzis bylo troszke lepiej:loveu:Ale taki makaronik z mieskiem...jesli mu piszeczki nie posmakuja- to juz jest "coś", za co mozna sie "chycic":roll:Dobranoc Kochany Sledziku- do juterka:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Puszeczki powinny już lądować w Elblągu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śledziku witam z tobą nowy piękny dzień :loveu::loveu: Quote
Moria Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Niestety nie wylądowały, ale dzisiaj wylądowaly takie Happy dog co miały byc dla Kajtusia toteżmoże mu dogotuję makaroniku do puszeczek. Te pyszne to już chyba w poniedzialek bedą. Sledzik jak śledzik może fakt albo pomału odżywa albo ja się do niego przyzwyczajam. Quote
iwona213 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Moria napisał(a):Sledzik jak śledzik może fakt albo pomału odżywa albo ja się do niego przyzwyczajam. napewno odżywa... pewnie jeszcze niedowierza w to co go spotkało, z dnia na dzień będzie coraz lepiej :loveu: czy śledzik utrzymuje czystość w domu?? widziałam jak w schronisku wypuszczony na budynek sam znalazł sobie drzwi i wyszedł zrobić qpe, mimo że ślepy to taki mądry psiak... a może jakieś zdjęcia kochana Moria zrobi śledzikowi :loveu: ja poprosze na poduszce, kurcze ale jestem szczęśliwa, jak pomyśle że nie spi już na betonie :loveu::loveu::loveu: Quote
Moria Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Zdjęcia już są zrobione i jeszcze zrobimy ale ja nie umiem wklejać i proszę corkę. Prosze o chwilęcierpliwości. Quote
bico Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 iwona213 napisał(a):napewno odżywa... pewnie jeszcze niedowierza w to co go spotkało, z dnia na dzień będzie coraz lepiej :loveu: tez tak uważam - Śledzina nam odżywa i się cieszy, że już nie leży na betonie:multi::loveu: Quote
Agnieszka103 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cieszę się, że niebawem będą zdjęcia :) Quote
Recommended Posts