Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pOszło już zamówienie na puszki Royala i dobrałam jeszcze takie tam:

5 x ROYAL CANIN Convalescence support 410g

8 x ANIMONDA Grancarno Senior smak: kurczak i serca indyka 400g

1 x HILTON Jeż gumowy mały

1 x HILTON Por gumowy piszczący

1 x TRIXIE Piłka winylowa z grubym kolcem 6,5cm 3428
wolałam dobrać niż płacić za przesyłkę:diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moria napisał(a):
Ihabe jestes naprawde aniolem. Nawet ostatnio czytalam że i szczeniaki biedne porzucone rozwozisz. Dobrej nocy ci życzymy wszyscy.

Naprawde..na tą naszą Iwonkę to słów brak normalnie...mnie to aż dech zapiera z wwrazenia jakm to czytam..ale jak tylko ja sie kasy dorobe (gdzies tak za ok 4 lata:eviltong::eviltong:) to tez zaszaleję:lol::lol:u mnie premii nie ma niestety..ale dam radę..kredyty sie kiedys w koncu musza skonczyc- nie??Iwonko...kurde...no co ja moge napisac..dziekuję??toz to pikus nie slowo ktorego chcialabym uzyc.....no ale i tak innego nie znam- wiec DZIĘKUJE jak porafie i klaniam sie nisko kochana...Moria..a napiszesz nam przed snem cos o naszym Ukkochańcu????Chcialabym przeczytac cos milego przed snem...:roll:

Posted

Goniu ty tez jestes aniolem tak szukasz ciagle deklaracji na piesiaczki i jestes super ksiegową.
Spajki zasmakowal w ciasteczkach psich, a Sledzik chodzil chodzil rano i potem ze zmeczenia juz tylko spal i spal. Wiecie że biedny Sledzik w uchu miał wate?
Dobrej nocy.

Posted

Moria napisał(a):
Goniu ty tez jestes aniolem tak szukasz ciagle deklaracji na piesiaczki i jestes super ksiegową.
Spajki zasmakowal w ciasteczkach psich, a Sledzik chodzil chodzil rano i potem ze zmeczenia juz tylko spal i spal. Wiecie że biedny Sledzik w uchu miał wate?
Dobrej nocy.

nO PROSZĘ Cie kOchana Wiolu..gdzie mi do Anioła???Ale sie odkuję..jeszcze troszkę:eviltong::eviltong:Z tego co pamietam, Iwonka123 mowiła, że Sledzik mial ostatnio leczone uszy...myslałam, że wiesz i że dali Ci jakies leki (kontynuację)..no, chyba, że juz te uszka sa wyleczone a wata nie wyciągneta...Czyzyli, ze Sledzik rano tylko pochodzil a potem juz spal caly czas??Ale na siku chyba wieczorem tez sie wyczlapal?>??:loveu:

Posted

Moria napisał(a):
Wyczlapal bo pod siebie raczej nie robi. Dostal maść do ucha.

A...no to dobrze...w takim razie prosze o extra mizianka dla Sledzika przed snem od cioteczek(prosze mu do uszka powiedziec ze to od nas:loveu:)no i dobrej nocki życze wszystkim...:lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
Naprawde..na tą naszą Iwonkę to słów brak normalnie...mnie to aż dech zapiera z wwrazenia jakm to czytam..

potwierdzam Ihabe, to tylko ozłocić:lol: wiele robi dla psiaków i całe serce w to wkłada, szczera jest to najważniejsze:loveu::loveu::loveu:
ale i ine super cioteczki są tutaj i gonia i Iwonka i Mori - szacuneczek dla wszystkich pomagających:modla::modla::modla:

ale dla Śledzika mizianka i ciepłe myśli, wygrzewaj się na jesiennym słoneczku i spaceruj troszeczkę:cool3:

Posted

serduszka ciocine kochane, raz się jest na wozie raz pod wozem, raz się ma kasę a czasami trzeba walczyć o przetrwanie. Ja to znam.... swoje przeżyłam. Teraz mam najszczęśliwszy czas mojego życia, wspaniały mąż, cudowne dzieciaki ( no małe kłopoty z dorastającą nastolatką:diabloti:), dobra robota ( stresująca ale warto):diabloti: i najważniejsze nareszcie pomagam jak tylko mogę ukochanym psiakom, które zawsze były w moim sercu ale nigdy nie pozwolono mi im pomóc, kazano mi stać obok i nie patrzć.
WY wszyscy otwarliście mi szeroko oczy. WY Anioły!!!!:loveu::loveu:
To nie sukces pomóc psu jak się ma kasę ale ja się jej nie ma a jednak się pomaga:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Lecę po szczeniaki:loveu::loveu:
buziaki wszystkie psiny duże i małe

Posted

Śledzik miał w schronisku leczone uszy, podobno jakaś maść miała być przekazana dla niego. Ja dziękuje wszystkim aniołom, bo wszystkie nimi jesteście... przepraszam że ostatnio wpadam tylko na chwilke, ale miałam urwanie głowy w pracy, właśnie jestem po kontroli :roll:

Śledziku kochany, tyle kochanych ciotek jest z Tobą musisz to czuć i mieć dożo siły...

doszły wpłaty od bico, ala i syla, dziekuję bardzo...

Posted

Aj Sledziku..co tam u Ciebie????MAm nadzieje, ze juz tylko lepiej:loveu::loveu:CZekam w kazdym razie na wiesci bardzo niecierpliwie:lol:Twoj kolega Kubus tez pojedzie do domku..wiesz????:multi::multi::multi:

Posted

Sledzik tak jakby już pomału komunikuje sie i podnoi łepek jak zaczyna sie poranny rozgardiasz. Spacerowac chce tylko ranopotem zmęczony śpi.Pije wodę , nawet suszone skrzydełko próbowal pomału gryżć.
Cieszę sie że iwonka te puszki zamowiła bo jednak sucha karma chociaż proplan ciężko mu idzie, je ale bardzo malutko.
Tabletki daje mu w mięsku mielonym to je. Taki zniego biedulek.

Posted

[quote name='Moria']Sledzik tak jakby już pomału komunikuje sie i podnoi łepek jak zaczyna sie poranny rozgardiasz. Spacerowac chce tylko ranopotem zmęczony śpi.Pije wodę , nawet suszone skrzydełko próbowal pomału gryżć.
Cieszę sie że iwonka te puszki zamowiła bo jednak sucha karma chociaż proplan ciężko mu idzie, je ale bardzo malutko.
Tabletki daje mu w mięsku mielonym to je. Taki zniego biedulek.Llalllaaaaaaa...llalaaaaaaalalalaaaa:siara::siara::siara::siara::cunao::cunao:
no...to juz super wiadomośc..no i takie wiesci warte sa kazdych pieniędzy..każdych:multi::multi::multi::multi:

Posted

Sledzik tak jakby już pomału komunikuje sie i podnoi łepek jak zaczyna sie poranny rozgardiasz. Spacerowac chce tylko ranopotem zmęczony śpi.Pije wodę , nawet suszone skrzydełko próbowal pomału gryżć.

Posted

Moria napisał(a):

:-o:-o:-oCo sie stalo???Czemu drug raz ten sam post???:eviltong:

Posted

Moria napisał(a):
Sledzik tak jakby już pomału komunikuje sie i podnoi łepek jak zaczyna sie poranny rozgardiasz.

Odżywa pomału nasz Śledzinek kochany:multi::multi:

Posted

pisała dziś do mnie Kasia która opiekuje sie w schronisku starymi piakami i pytała co u Śledzika... opowiedziałam wszystko i powiedziałam że cos nie chce jeść, Kasia mi powiedziała że on lubi makaron z mięskiem ;)

Posted

iwona213 napisał(a):
pisała dziś do mnie Kasia która opiekuje sie w schronisku starymi piakami i pytała co u Śledzika... opowiedziałam wszystko i powiedziałam że cos nie chce jeść, Kasia mi powiedziała że on lubi makaron z mięskiem ;)

No..jest nasza Iwonka..to dobrze, bo czekam na Twoja decyzje u terierka:lol:
Iwonko...pewnie jutro albo lada chwilka przyjda pyszne puszeczki i zdrowe dla Sledzika, wiec bedzie lepiej..juz zreszta dzis bylo troszke lepiej:loveu:Ale taki makaronik z mieskiem...jesli mu piszeczki nie posmakuja- to juz jest "coś", za co mozna sie "chycic":roll:Dobranoc Kochany Sledziku- do juterka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Niestety nie wylądowały, ale dzisiaj wylądowaly takie Happy dog co miały byc dla Kajtusia toteżmoże mu dogotuję makaroniku do puszeczek. Te pyszne to już chyba w poniedzialek bedą.
Sledzik jak śledzik może fakt albo pomału odżywa albo ja się do niego przyzwyczajam.

Posted

Moria napisał(a):
Sledzik jak śledzik może fakt albo pomału odżywa albo ja się do niego przyzwyczajam.

napewno odżywa... pewnie jeszcze niedowierza w to co go spotkało, z dnia na dzień będzie coraz lepiej :loveu:

czy śledzik utrzymuje czystość w domu?? widziałam jak w schronisku wypuszczony na budynek sam znalazł sobie drzwi i wyszedł zrobić qpe, mimo że ślepy to taki mądry psiak...

a może jakieś zdjęcia kochana Moria zrobi śledzikowi :loveu: ja poprosze na poduszce, kurcze ale jestem szczęśliwa, jak pomyśle że nie spi już na betonie :loveu::loveu::loveu:

Posted

iwona213 napisał(a):
napewno odżywa... pewnie jeszcze niedowierza w to co go spotkało, z dnia na dzień będzie coraz lepiej :loveu:

tez tak uważam - Śledzina nam odżywa i się cieszy, że już nie leży na betonie:multi::loveu: