Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Śledziku, krótka była ta twoja psia emerytura, ale za to jaka szczęśliwa. Jednak żal... :-(

Oj , :placz::placz::placz:szok dla mnie Sledziku, zegnaj i badz szczesliwy za TM...

Posted

Trudno jest się pogodzić z Twoim odejściem Śledziku :-(:-(:-(
Cały czas miałam nadzieję, że wreszcie dane mi bedzie Cię wyściskać osobiście. To moja wina, że nie znalazłam na to czas wcześniej a teraz jest juz za późno :-(:-(:-(

śpieszmy się ich kochać, one tak szybko odchodzą , za szybko :-(:-(:-(

Cudowny psiaku!!!! Nawet nie wiesz jak mi ciężko!!!

Guest Elżbieta481
Posted

Napisał poeta:
,,zostajemy tu na ziemi jak sieroty..,,bo osierociłes nas mały psie:-(
Żegnaj przyjacielu.Mimo wszystko głeboko wierzę,że choć nam smutno i brak Ciebie to Ty jesteś szczęśliwy.Już nic nie boli.Jesteś sprawny.Słońce świeci.Trawa zielona,a w około nasi wyjątkowi przyjaciele co jak Ty przeszły TM.Masz możliwość leżeć przy stopach dobrego Boga.Opowiedz o niedoli psów co pozostały na ziemi w tym kraju.Mów o krzywdzie czworonogów.
Pamiętaj o nas i czuwaj nad nami.
E/W

Posted

doszły dziś wpłaty agata51, Agnieszka103, Brysio

mam nadzieje że łancuszek nie zostanie zerwany i wspólnie wyciągniemy kolejnego psiaka, poprosiłam Ihabe o dalsze poprowadzenie sprawy, za co jej bardzo dziekuję.

przelałam Morii 100 zł

Posted

Niedawno zmarł Jeżyk, teraz Śledzik:-(:-(:-(-przykre to wszystko.
Czytając informacje na wątku miałam nadzieję że jeszcze trochę nacieszy się lepszym życiem.
Niestety dałyśmy mu szansę za późno :-(
Żegnaj Śledziku:-( tam gdzie jesteś zaznasz więcej szczęścia niż miałeś go tu, wśród nas.

Posted

iwona213 napisał(a):
doszły dziś wpłaty agata51, Agnieszka103, Brysio

mam nadzieje że łancuszek nie zostanie zerwany i wspólnie wyciągniemy kolejnego psiaka, poprosiłam Ihabe o dalsze poprowadzenie sprawy, za co jej bardzo dziekuję.

przelałam Morii 100 zł

Iwonko przekaż moją deklarację na kolejnego psiaka,może będzie miał więcej szczęścia i dłużej nacieszy się wolnością

Posted

lada chwila ( raczej jutro) założymy wątek ślepaczkowi :

juz teraz dziekuję za przekazanie deklaracji przez:

bico
majuska
eski
ketunia
ala
brysio
syla

jesteście cudowne i wiem, że nam się uda:loveu::loveu::loveu: pomóc następnemu ślepkowi, koledze Śledzika.

Śledzik to czuje i jest z nami:loveu::loveu:

Posted

ketunia napisał(a):
Ihabe ja podtrzymuję swoją deklarację.
Wyciągajcie tego czarnego bidulka jak najprędzej :-(

juz Ci kiedyś pisałam, ze I Love You ;):Rose:

Posted

ja się pytam jakim cudem Wy tu byłyście o tej godzinie????U mnie pokazywalo sie ze forum jest "serwisowane"..tyeraz jakims cudem udalo mi sie wejsc..ale nie jestem na dogo tylko na jakims "biuletynie"...i nie mam panelu uzytkownika ani subskrybowanych tematow..nic...nie wiem co sie dzieje..pol nocy czekalam na dogo a nawet w waidomosci nie moge wejsc...tylko pokazuje ze mam ich 7..a buziek tez nie mam...kuuuuuuuuuuurde.....IO CO CHODZI??????:/:/:/:/

Posted

gonia66 napisał(a):
ja się pytam jakim cudem Wy tu byłyście o tej godzinie????U mnie pokazywalo sie ze forum jest "serwisowane"..tyeraz jakims cudem udalo mi sie wejsc..ale nie jestem na dogo tylko na jakims "biuletynie"...i nie mam panelu uzytkownika ani subskrybowanych tematow..nic...nie wiem co sie dzieje..pol nocy czekalam na dogo a nawet w waidomosci nie moge wejsc...tylko pokazuje ze mam ich 7..a buziek tez nie mam...kuuuuuuuuuuurde.....IO CO CHODZI??????:/:/:/:/

no jak to co się zdieje? To co zawsze czyli pełna olewka użytkowników. Robią co chca i kiedy chcą.
Musimy back up zrobić bo inaczej to zginiemy i my i nasze psiaki. Co tam dla adminów takie piedoły, ze nagle tarcisz wątki gdzie masz chetnych z deklaracjami, co ich to kurde obchodzi, najwa żniejsze, żeby zmienić platforme i skórkę. Żenada!!!

Posted

Witam.Tu Syla.Kto raz pokochał ślepaczki, to już na zawsze.Ihabe, zgadzam się wpłacać na tego czarnego "Zorro".Cały czas nie daje mi spokoju strach.Boję się, że po Jeżyku, Śledziku...przyjdzie teraz kolej na mojego ślepka, Lejka.Pozdrawiam serdecznie.Syla.

Posted

[quote name='Zilwien']Witam.Tu Syla.Kto raz pokochał ślepaczki, to już na zawsze.Ihabe, zgadzam się wpłacać na tego czarnego "Zorro".Cały czas nie daje mi spokoju strach.Boję się, że po Jeżyku, Śledziku...przyjdzie teraz kolej na mojego ślepka, Lejka.Pozdrawiam serdecznie.Syla.

bardzo dziekuję

a oto watek naszego nowego ślepaczka:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?173941-Staruszek-A-lepaczek-ma-szansAE-na-spokojny-Hotelik&p=13529344#post13529344

Posted

ocZYWISCIE ZE SIĘ ZGADZAM NA KOLEJNEGO ŚLEPACZKA DO MOPRII O ILE MORI SIE ZGADZA...TYLKO ZE JA CHYBA NIE WPLACALAM NA SLEDZIKA.....
JESLI CHODZI O SUBSKRYBOWANE TEMATY- PRZECZYTALAM ZE TRZEBA KLIKNAC W ZAKLADKE NA GORZE "SETTINGS" I WSZYSTKJO JEST I POPCZTA I TEMATY..CHOCIAZ TYLE DOBREGO BO JUZ BYLAM WK....NA MAXA...ALE I TAK MI SIE NIE POPDPBA CO WIDZE....