Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moria napisał(a):
Po cenie widzę że kubraczek musi byc niesamowity.

no ihabe dla sledzika nawet innego by nie zamawiala:loveu::loveu:w koncu jak raj- to raj- do konca:loveu::loveu:

Posted

Sledzik chodzil dzisiaj w ubrankuy, ale w ubranku Farcika. Jedno ubranko przyszlo dzisiaj kurierem i leżalo w kopercie na stole, drugie uszyte przez Florentynke i jej mame przyniosl listonosz i Moria prawdziwa czyli michalina zalozyla sledzikowi kubraczek. Jeden czarny i drugi czarny jeden ocieplany i drugi ocieplany, tylko ten sledzikowy ma wszywkę karusek, a ten farcikowy powinien miec wszywke Florentynka.
Dziekujemy za kubraczek.

Posted

Moria napisał(a):
Sledzik chodzil dzisiaj w ubrankuy, ale w ubranku Farcika. Jedno ubranko przyszlo dzisiaj kurierem i leżalo w kopercie na stole, drugie uszyte przez Florentynke i jej mame przyniosl listonosz i Moria prawdziwa czyli michalina zalozyla sledzikowi kubraczek. Jeden czarny i drugi czarny jeden ocieplany i drugi ocieplany, tylko ten sledzikowy ma wszywkę karusek, a ten farcikowy powinien miec wszywke Florentynka.
Dziekujemy za kubraczek.

MY chcemy fotki..my chcemy fotki..my chcemy fotki....:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::p

Posted

widzę, że Śledzikowy miewa lepsze i gorsze dni, jak to u staruszków bywa. Ale za to już w kubraczek odziany dumnie chadza:cool3: jego fotki w tym stroju będą prawdziwym rarytasem:loveu::multi:

Posted

wow:crazyeye: wspaniale, Śledzik zaczyna dawac czadu heheh

cioteczki zapraszam na bazarek, dla naszych [B]gliwickich staruszków[/B]

Nowe Kosmetyki

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13386592#post13386592"][COLOR=#000000]www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13386592#post13386592[/COLOR][/URL]

Posted

Jesteś jego i naszymi oczami kochana:loveu::loveu::loveu:
Watek śledzika jest jednym z tych , które pozwalają mi się uśmiechać ze szczęścia:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witaj Moria.To ja...Syla.Nie wiem dlaczego ale na moim niku nie mogę się zalogować a wszystko co otwierałam to była biała strona.Dostałam nowe hasło i też nic.Po 2 tygodniach bez Dogo, w końcu zrobiłam sobie nowego nicka.Ostatnie dni też nie miałam netu, jakieś fatum.Fajnie, że już jestem, bardzo mi Was brakowało.Mój Lejek też miewa gorsze dni.Widzę to po jego chodzeniu na dworku,tylnie łapki ma słabsze, po ilości snu , jaki potrzebuje.Teraz już tylko śpi.Nawet na leżąco i śpiąco już je.Potem zabieram go pod pachę i na trawce wypuszczam.Pochodzi 20 minut, najwyżej 30 (z czego połowę posiedzi), znowu na ręce i znowu spanko.Co mi się podoba u ślepaczka to, to, że jak czuje suczkę, to merda ogonkiem a jak pieska, to anemicznie warczy.Jeszcze jakieś życie w nim jest.Pozdrawiam serdecznie.Syla.

Posted

Witaj Syla.
Sledzik juz ma zdjecie w kubraczku tylko teraz trzeba je wstawić wiec jeszcze chwila cierpliwosci. Wszystko w porządku. Nic sie nie dzieje. Zastanawiam sie tylko jakie witaminy albo jaki kompleks witamin mozna mu dawać prosimy o propozycje. Sledzik zajada puszeczki animondu i conwalescens royala, ale może cos jeszcze. Ma apetyt, normalnie sie zaloatwia te slabe dni rzadko sie zdażaja, ale zdażaja no i tak do przodu sie idzie. Zimno jest i dni coraz krotsze i najgorsza pora roku idzie totez juz nie jest tak cudownie jak bylo.pogodowo o aurowo.

Posted

Wiolu a co wet mówił o Vetmedinie?
Z doświwdzcenie mówię, ze lek drogi ale warty swej ceny, Pixelek jak go zażył to był jak szczeniaczek a jak miał słabszy dzień i nie chciał przyjąć leku to ledwo ledwo....
Kochana proszę napisz co wet mówił na wizycie jak przyjechał ( warto takie info wstawić na pierwszej stronie, żeby później nie szukać po wątku). Napiszę do mojego weta i zapytam co poleca jaki witaminki.

Puszeczki powinny juz być lada moment u Śledzika:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie pytalam o Vetmedin bo nic nie wiem o tym leku. W tej chwili jest najgorsza pora, Sledzik juz mimo jeg checi nie bedzie tak dużo chodzil bo jest zimno i bedzie coraz zimniej, tylko czasami lepiej mu pozwolić i dlatego ma swoje ubranko.

Posted

Moria napisał(a):
Sledzik juz mimo jeg checi nie bedzie tak dużo chodzil bo jest zimno i bedzie coraz zimniej, tylko czasami lepiej mu pozwolić i dlatego ma swoje ubranko.

i słusznie!;)

Posted

doszły wpłaty od bico i ala za listopad, oraz agiza za październik

przepraszam że się upominam ale muszę Morii przelać 400 zł ( 300 za hotelik + 100 zł za weta) a na stanie jest 194 zł brakuje październikowych deklaracji od Coronaaj 50-60 zł oraz od Brysio 20 zł

Posted

ihabe napisał(a):
weta Iwonko możemy ze skarpety pokryć jeśli chcesz?

narazie nie ma potrzeby, jak spłyną deklaracje za listopad (przynajmniej część) to będzie te 400 zł. Przelew robie ok 12 więc liczę że wpłyną jakieś deklaracje, no i te zaległe za październik :mad:

Posted

Dzisiaj przyszly puszeczki od Ihabe. Mowiłam, że juz mu sie jedne przejadly zajadal sie polóweczką kurczczka z sercami indyczymi, super co za zapach. Czasami uszczkne troche dla Kladzi, Spajkusia i Gufiaka tak po kesie na jeden zabek. Ogolnie i tak jest dobrze.Dziękuję bardzo w imieniu Sledzika.

Posted

smacznego Śledziku i reszta sfory. Niech no Ciotka ihabe dostanie jakąś dobrą prowizję to Wam wszystkim zamówi tyle puszeczek, że aż Wam się uszka będą trzęsły:loveu::loveu::loveu: