Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wysłałam zgłoszenie Dropsa do PP w dziale psy do adopcji, jest to za darmo ale i dzięki temu czekamy do min. września. Mam nadzieję że do tego czasu ten łobuz znajdzie już dom:(

Posted

czy macie jakiś pomysł jak znaleźć mu dobry dom??bo ja już nie kumam. Na allegro zdjęcia piękne, pies piękny, posłuszny, zdrowy. No może ciut energiczny ale przecież ruchliwych ludzi tez nie jest mało i gdzie ten jego człowiek??:(

czy wiecie może ile najdłużej siedział u Marka pies? bo Dropsowi w październiku stuknie rok:(

Posted

Dixon siedzi od maja, Baron od czerwca..... Ok, Baron jest bardzo trudny, ale Dixon? Też piękny, też energiczny i nic.............. Wszyscy, którzy o niego pytają mają już psy a on nie może iść do domu z jakimkolwiek zwierzęciem.

Posted

ale od tego maja i czerwca czy już ponad rok?

kurde jak te psy nie zwariują. Kiedyś mieszkały gdzieś tam...potem w schronisku, później u Marka kawał czasu, a jeszcze później (mam nadzieję) w następnym domu (i oby ostatnim) idzie zwariować:roll:

Posted

Jedyne co mi wpadło do głowy do media i prasa lokalna tam koło bogatyni ale już o tym pisałam.....Teraz tyle porzuconych bid że nie wiadomo od którego zacząć ręce opadają a serce pęka...

Posted

hmm może znowu by go dać do Echa albo ta druga taka co w łodzi jest,nie pamiętam,albo dać go na inne województwa,może do gratki?

teraz wpisał,am tak na niby ogłoszenie do Echo Miasta i za tekst "3letni amstaf szuka domu +nr tel" i zdjęcie 40zł:crazyeye: nie wiem czy to sie opłaca?macie jakieś inne pomysły,bo ja w ogłoszeniach do gazety nie jestem obcykana.

Posted

tak sobie teraz popatrzyłam na banerek Dropsa i stwierdziłam, ze chyba przydła by sie nowy nie z prośba o deklaracje które już mamy w pełni a o cudowny domek:) czy ma ktoś takowe zdolności:)aby wybrać którąś z fotek i jakiś tekścik umieścić:) w fotkach nie ma za bardzo jak przebierać, bo albo sa w locie:) albo z daleka:(ale może jakaś zdolna dusza coś wymyśli hmm??

a no i w tytule tez zmienić deklaracje na szukanie domku:)