Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

Posted

postepy robi,bo już tak nie szaleje jak na początku, nie podszczypuje za tyłek:) nie łapie za rękę, ale ma poważną wadę:( Jest bardzo agresywny przy swojej misce:( i wtedy trzeba sie mieć na baczności. Marek postara się to jakoś "wyleczyć" ale w związku z tym chyba jeszcze nie nadaje się do adopcji:( jak myślicie??czy wystawiamy go jednak? bo ja już sama nie wiem. Moim zdaniem to on jest jeszcze trochę taki nieprzewidywalny:(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kasia14']Lepiej poczekać:( Zresztą Piechcia, p. Marek chyba sam CI napiszę kiedy Drops będzie gotowy - a przynajmniej tak by było najlepiej, czyt. najbezpieczniej.

Dokładnie, jak Marek widzi, że pies jest już gotowy to pisze. To wypada bardzo różnie- u niektórych psów po 5 miesiącach, u innych po miesiącu.

http://www.dogomania.pl/threads/174098-PiAE-kny-REDNOSE-KIMBO-11-miesiAE-cy-szuka-pilnie-nowego-pana?p=13544253#post13544253

Posted

To ja postaram się na dniach porobić dobre zdjęcia fantów na bazarek i je wystawimy.Akurat tego troche mam znajdą się ozdoby na święta jakieś bluzeczki,pluszaki,koraliki spineczki itp.Nadają się chyba takie fanty na bazarek?

• 2 weeks later...
Posted

ze względu że się przeprowadzam przez jakiś czas nie będe miała neta więc bazarek gdzieś za tydzień.Już pozbierałam fanty porobiłam zdjęcia.Piecha moge liczyć że zrobisz ten bazarek bo zielona w tym temacie?Powysyłała bym Ci fotki opisy i sugerowaną cene bo nawet nie wiem za ile mogę powystawiać?Odpowiadała bym na bazarku na pytania itp tylko żebyś go zrobiła?I oczywiśćie w terminie który Ci pasuje

Posted

no mogę zrobić, jak nie ma innej opcji:) ale już wysyłać zaproszeń do wszystkich nie chce mi się bo to za bardzo czasochłonne :( wyślij mi te klamoty na maila i zrobię bazar jakoś na dniach
a na jaki cel?tylko drops?

Posted

ak bazarek miałby być dla Dropsa w całości(nie zabijcie mnie;-))Jak już w końcu ktoś wynajmie mi mieszkanie i będe mogła zabrać rzeczy tam i między innymi te FAnty i będe miała stałego neta(aby być na tym bazarku) to prześle Ci te fotki.Wiem wiem mam tego i i i i ale i ale i ale ale uwierz to nie odemnie zależy sama już jestem taka zła że tyle czasu szukam tego mieszknia tylko usłyszą że mam dwa psy to grzecznie dziękują...i nawet kaucja ich nie przekonuje ech nie rozumiem.A torby już popakowane
A jakieś info o Dropsie już jest może?