wellington Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Yuki, przypomnialas sobie, gratuluje :multi: Quote
Isadora7 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 yuki napisał(a): http://i30.tinypic.com/wmav08.jpg Wiliam Conrad(I) z serialu gliniarz i prokurator !!!!!!!!!!!! Jak dla mnie to najbardziej trafione, tylko do kolażu potrzebuję większych zdjęć. Quote
yuki Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Kurcze potrafi to ktoś powiększyć i wkleić , bo mi coś to nie idzie;/ Znalazłąm jeszcze takie większe w necie Quote
yuki Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Super :) A tego aktora to kocham już od dzieciństwa :loveu: Quote
Isadora7 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 yuki napisał(a):Super :) A tego aktora to kocham już od dzieciństwa :loveu: No chyba nie sposób jego nie kochać :) Quote
:: FiGa :: Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Oj dziewczyny dziewczyny :evil_lol: Juz ja sobie wyobrażam to bowskie allegro :evil_lol: Quote
wellington Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Oj dziewczyny dziewczyny :evil_lol: Juz ja sobie wyobrażam to bowskie allegro :evil_lol: Komisarz Rex juz byl , czas na gliniarza Pugi :roflt: Quote
wellington Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A isadora7 gdzies pisala ze idzie na urlop :sweetCyb: Ale bedzie miala czasu a czasu :siara: Quote
wellington Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jak tam Pugi ? Odwiedza go ktos ? Wyprowadza go ktos na spacerek ? Quote
ecci Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Zupełni przypadkiem trafiłam na wątek!! patrzę i nie wierzę!!! PIMEK:crazyeye: Quote
kikou Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 wellington napisał(a):Jak tam Pugi ? Odwiedza go ktos ? Wyprowadza go ktos na spacerek ? ...no coś Ty... u nas spacerki trafiają sie pieskom jak ślepej kurze ziarnko... niezwykle rzadko.... na pewno jest ze 200 psów ktore podczas pobytu w schronisku ani razu nie były na spacerze, poza koniecznymi wizytami u weta....:shake: a buziak Pugiego faktycznie taki Pimkowaty....;) Quote
ecci Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='wellington']Jaki PIMEK ? mój pies, który był z nami 15 lat...odszedł od nas w listopadzie Quote
ulvhedinn Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Pimek to nieżyjący już piesek Ecci, faktycznie mocno podobny.... Quote
wellington Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ecci napisał(a):mój pies, który był z nami 15 lat...odszedł od nas w listopadzie To juz trzeci pies w typie gliniarza Conrada ! Ten drugi, obok Pugiego, jest w Krakowie u tamb :) Quote
yuki Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 O jaaa. Ale faktycznie są do siebnie podobne. Ja może w pt będę w schronie , to może uda się malucha wyciągnąć. A co się dzieję z Isadorą , pojechałą gdzieś na urlop? bo ja się tego jego allegra nie mogę doczekać :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Kasiu, cierpliwości, Isadora pewnie przygotowuje coś specjalnego :razz: :evil_lol: Quote
wellington Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 yuki napisał(a):O jaaa. Ale faktycznie są do siebnie podobne. Ja może w pt będę w schronie , to może uda się malucha wyciągnąć. A co się dzieję z Isadorą , pojechałą gdzieś na urlop? bo ja się tego jego allegra nie mogę doczekać :cool3: Piatek to juz pojutrze - moze sie uda spacerek z gliniarzem :eviltong: ? A Isadora pewnie caly czas :hmmmm: i :PROXY5: nad dziesiatkami aukcji psich :loveu: Quote
yuki Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ja moge pojść po południu , co Ty na to Figa ??:cool3: Quote
wellington Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 yuki napisał(a):Ja moge pojść po południu , co Ty na to Figa ??:cool3: Z gliniarzem o kazdej porze bezpiecznie :eviltong: Quote
Recommended Posts