kikou Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 hej.... jestem małym nieśmiałym kundelkiem.... jeszcze kilka tygodni temu miałem domek i myślałem, że jestem członkiem rodziny..... NIESTETY wpadłem pod auto.... jakaś życzliwa dusza zawiozła mnie do kliniki, poskładali mnie i przeżyłem... ale już nikt mnie nie odebrał.... nikt mnie nie szukał, nikt o mnie nie pyta o co chodzi? dlaczego mnie nie chcą? dlaczego z tej dziwnie pachnącej klateczki wrzucili mnie do wielkiej betonowej klaty z 10cioma innymi skazańcami? ....i co teraz ze mną będzie? Psiunio ma ok. 5 latek, przestraszony, trudno go nawet do zdięcia złapać, w ogóle nie wychodzi do kraty, więc jego szanse na adopcje są zerowe, bo nikt go przez mur nie zobaczy w wewnętrznym boksie... PROSZE BARDZO O POMOC W OGŁASZANIU NIEBORACZKA... nazwę go roboczo Pugi do ogłoszeń: Kontakt: 0792 333 938 [email protected] Quote
wellington Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Kikou, to jest na 100% ten piesek, ktorego widzialam w lecznicy ! Potwornie przerazone psiatko, nie wiedzace co sie z nim dzieje :-( Tam pani w recepcji mi powiedziala ze nazywa sie Babel, ale Pugi tez ladnie ! Czy poprosic specjalistki od allegro o wyroznione dla niego ? Quote
kikou Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 wszystko jest potrzebne.... ściągnij kogo tylko dasz rade.... ja mam do założenia kilkanaście wątków psiaków ktore potrzebują pomocy na cito.... a kilkadziesiąt strszych trudnoadopcyjnych nie ma nawet zdięć.... każda para rąk na wage złota.... Quote
Isadora7 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 No ciotki - tak się skłąda, że wellington mnie tu zaprosiła i poprosiła o allegro z bajerami dla psiaka. I co wy na to? Bo ja na TAK, a nawet bardzo TAK. Banerek zaraz mu wyrzeźbię. Quote
Isadora7 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 wellington napisał(a):Isadora, dziekuje ! Rzezbisz juz ;) ? Rzeźbie, postaram sie jak najszybciej opublikować. Ale realnie to jutro.... ups dzisiaj po pracy. Quote
wellington Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Isadora7']Podlinkowany banerek: . Isadora - banerek serce sciska :-( Quote
Isadora7 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 wellington napisał(a):Pugi sie przypomina ! Pamiętamy, pamietamy i ... działamy Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 dobrze , ze się chlopak dorobil choc 1 ogloszenia , ale to za malo - Aga daj link jaki tekst dalas/ ? Quote
Recommended Posts