Jump to content
Dogomania

...z kliniki na beton...Pugi chyba ma wreszcie domek!!

Recommended Posts

Posted

Tylko niestety on nie wskakiwał na stół tylko w poszukiwaniu jedzonka. On tak szalał i wskakiwał gdzie się da podczas nieobecności domowników.

Ma sie rozumiec ze nie tylko o jedzonko chodzi - przeciez na stolach rozne b. interesujace rzeczy zwykle leza ktore trzeba obwachac, ugryzc, zrzucic, etc.
No a poza tym mysle ze jest b. zestresowany jesli nie ma nikogo w domu, trzeba go malymi kroczkami do tego przyzwyczaic - nie wiemy przeciez jaka ma przeszlosc to biedactwo i jakie leki sie w nim odzywaja.
A jak z posikiwaniem w domu ?

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno z posikiwaniem się poprawiło, za to raz walnął sobie koopencję w mieszkaniu
ale z tym chyba już się problem kończy.
Poejrzewam, że on posikiwał głównie z tego powodu, że tam do niedawna mieszkał piesek i Farcik pewnie czuje jeszcze jego zapach. No a to ma być już tylko jego domek przecież

Posted

No tak, bo państwo Pugiego = Farcika to osoby pracujące, a ja "wcześniejsza emerytka"
Ale spotkałam Farcika w święta. Bardzo chciał do nas podejść ale mój ślepaczek zaczął go obszczekiwać, no i zaczęła się pyskówka. A było to ok godz 7, więc musieliśmy odtrąbić odwrót. Zapytałam tylko pana, jak jest z zostawaniem Farcika w domu. Podobno już jest rochę lepiej, choć wiele okazji nie było, bo córka państwa miała ferie.

• 4 weeks later...
Posted

Spotykam Farcika co jakiś czas.
To wychodzi z córką Państwa, to z Panem. Raz nawet go widziałam z synem Państwa, którego nie miałam okazji wcześniej poznać.
Z zostawaniem w domu jest coraz lepiej. Farcik bardzo chętnie podchodzi do mojej Amigi, także do szczeniaczka tymczasika. Tylko niestety moja Amiga broni szczeniaka i sytuacja robi sie napięta.
Jak spotkam ich znowu to zaproponuję zalogowanie się na dogo, ale myślę, że tamb też już to proponowała

Posted

OT:
cioteczki i wujkowie jest szansa dla Bosmana!! Możemy go ściągnąć z łańcucha! Potzrebujemy przede wszytskim transportu z Wrocławia do Lwówka Śląskiego. Czeka tam na niego m-ce w hotelu od zaraz!! Bosman potrzebuje także deklaracji stałych na kolejne miesiące pobytu! Pierwszy miesiąc jets opłacony!! POMÓŻCIE!!
link do wątku w moim podpisie (trzeci banerek)