yuki Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 wellington napisał(a):Z gliniarzem o kazdej porze bezpiecznie :eviltong: haha, może posturą nie budzi respektu , ale ten jego wyraz pyszczka :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 yuki napisał(a):Ja moge pojść po południu , co Ty na to Figa ??:cool3: Jesli się wyrobię z papu dla dzieciaków to oczywiście jestem jak najbardziej za :cool3: Quote
yuki Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Jesli się wyrobię z papu dla dzieciaków to oczywiście jestem jak najbardziej za :cool3: ????:roll: Quote
wellington Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Jesli się wyrobię z papu dla dzieciaków to oczywiście jestem jak najbardziej za :cool3: A coz planujesz za dania dla dzieciakow ze moglabys sie nie wyrobic :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Mam na głowie dom i 3 potworków + 2 psy :evil_lol: Posprzątać i zrobić obiad to nie ma tak hop siup :evil_lol: Ale postaram się wymyślić coś szybkiego i zmolestujemy z Kasią porucznika w schronie :loveu: Quote
wellington Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 :: FiGa :: napisał(a): i zmolestujemy z Kasią porucznika w schronie :loveu: Mysle ze takie molestowanie bedzie bardzo w jego guscie :lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 On raczej bardziej obserwacją otoczenia jest zainteresowany podczas spacerków :evil_lol: Quote
yuki Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 No niestety nie udało mi się dziś dotrzeć do schronu, miałam "ciężką" noc i poranek , że tak powiem do najmilszych nie należał. Za to Figa pojechała, może udało się Pugiego na spacerek wyciągnąć :) :: FiGa :: napisał(a): Ale postaram się wymyślić coś szybkiego i zmolestujemy z Kasią porucznika w schronie :loveu: Boże ja na początku myślałam , że chodzi Ci o pielęgniarza , tego łysego co w skórach chodzi, okularach przeciwsłonecznych i papierosem w zębach :roflt: że go zmolestujemy , żeby nam psa wydał :D Quote
wellington Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ciekawe czy Figa wyrobila sie z karmieniem swoich potworow i zdazyla prokuratora wymolestowac :diabloti: Quote
wellington Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Fiiiiiiiiga ! Zdazylas wczoraj popoludniu ? Quote
wellington Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Chyba nikt pieska Pugi wczoraj nie odwiedzil - ani w realu ani wirtualnie (oprocz mnie) :placz: :placz: :placz: Quote
:: FiGa :: Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 W piątek jeszcze. Dziś też będę w schronie, może do niego zajrzę. Quote
wellington Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 :: FiGa :: napisał(a):W piątek jeszcze. Dziś też będę w schronie, może do niego zajrzę. Dziekuje :Rose: ! Quote
wellington Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Czy w ogole sa jakies telefony z ogloszenia na allegro ? Quote
Isadora7 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Witaj Pugi nie miałam netu to nie byłam w odwiedzinach Quote
RUTA93 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 To może chociaż wirtualny spacerek, Puguniu. Quote
ecci Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Powiem szczerze, że jestem zaskoczona, tym, że nikt na Pugisia jeszcze nie zabrał do domu, bo jak z moim Pimkiem wychodziliśmy, gdzieś dalej to ludzie się nim dosłownie zachwycali:eviltong: Quote
wellington Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='ecci']Powiem szczerze, że jestem zaskoczona, tym, że nikt na Pugisia jeszcze nie zabrał do domu, bo jak z moim Pimkiem wychodziliśmy, gdzieś dalej to ludzie się nim dosłownie zachwycali:eviltong:[/quote] Widocznie -oprocz wyjatkowej urody- dysponowal jeszcze ogromnym czarem osobistym :evil_lol: Wcale nie wykluczone ze Pugunio tez ma taka zalete, tylko ze ja niestety trudno uchwycic na zdjeciu :lol: [QUOTE]bo jak z moim Pimkiem wychodziliśmy, gdzieś dalej to ludzie się nim dosłownie zachwycali[/QUOTE] a gdzies blizej to nie ? ? ? Quote
wellington Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nikogo nie bylo ostatnio u Pugunia :placz: :placz: :placz: Taka piekna jesien , idealna pogoda na spacerek , Pugi chcialby troche sobie okolice poobwachiwac :lol: Quote
Recommended Posts