Jump to content
Dogomania

...z kliniki na beton...Pugi chyba ma wreszcie domek!!

Recommended Posts

Posted

wellington napisał(a):
Z gliniarzem o kazdej porze bezpiecznie :eviltong:

haha, może posturą nie budzi respektu , ale ten jego wyraz pyszczka :evil_lol:

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam na głowie dom i 3 potworków + 2 psy :evil_lol: Posprzątać i zrobić obiad to nie ma tak hop siup :evil_lol:

Ale postaram się wymyślić coś szybkiego i zmolestujemy z Kasią porucznika w schronie :loveu:

Posted

No niestety nie udało mi się dziś dotrzeć do schronu, miałam "ciężką" noc i poranek , że tak powiem do najmilszych nie należał. Za to Figa pojechała, może udało się Pugiego na spacerek wyciągnąć :)

:: FiGa :: napisał(a):

Ale postaram się wymyślić coś szybkiego i zmolestujemy z Kasią porucznika w schronie :loveu:

Boże ja na początku myślałam , że chodzi Ci o pielęgniarza , tego łysego co w skórach chodzi, okularach przeciwsłonecznych i papierosem w zębach :roflt: że go zmolestujemy , żeby nam psa wydał :D

Posted

Powiem szczerze, że jestem zaskoczona, tym, że nikt na Pugisia jeszcze nie zabrał do domu, bo jak z moim Pimkiem wychodziliśmy, gdzieś dalej to ludzie się nim dosłownie zachwycali:eviltong:

Posted

[quote name='ecci']Powiem szczerze, że jestem zaskoczona, tym, że nikt na Pugisia jeszcze nie zabrał do domu, bo jak z moim Pimkiem wychodziliśmy, gdzieś dalej to ludzie się nim dosłownie zachwycali:eviltong:[/quote]

Widocznie -oprocz wyjatkowej urody- dysponowal jeszcze ogromnym czarem osobistym :evil_lol:

Wcale nie wykluczone ze Pugunio tez ma taka zalete, tylko ze ja niestety trudno uchwycic na zdjeciu :lol:

[QUOTE]bo jak z moim Pimkiem wychodziliśmy, gdzieś dalej to ludzie się nim dosłownie zachwycali[/QUOTE]
a gdzies blizej to nie ? ? ?