Jump to content
Dogomania

...z kliniki na beton...Pugi chyba ma wreszcie domek!!

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
I 3 fotki z ciotką Kasią, choć zamieszczać ich nie pozwoliła :siara:

Osobiście myślę, że super oddają to, że Pugi lubi ludzi, i o :eviltong:

Slodki psiaczek z niego , a ciotke Kasie Isadora7 jakby co zamaze, z tym ze szkoda by bylo , mysle, taka mila buzie zamazac :lol: !

Posted

Lubi lubi ludzi, wiele rzeczy interesuje naraz !!! będzie super przyjacielem , trzeba się zabrać za ogłoszenia. Ten jego zgryz jest moim zdaniem atutem , wyglada na takiego mądrego jak się zapatrzy, zamysli i zamknie pyska :cool3:

A tam zaraz nie pozwoliła :evil_lol:

Posted

Niech ciotka Isadora wybierze zdjęcia , jakie tylko będzie chciała :p najważniejsze , żeby Pugi domek znalazł. Wydaje mi się , że będą super do ogłoszeń te zdjęcia , gdzie z bliska widać jego ucieszoną mordę i ewentualnie jedno z ludziem , żeby było widac jakiej jest wielkości nasz przystojniaczek. Nie wiem dlaczego, ale Pugi kojarzy mi się z jakimś aktorem ;)

Welington , nie pisz takich rzeczy , bo ja się czerwona ronię jak burak. hihi.

Posted

yuki napisał(a):
Ten jego zgryz jest moim zdaniem atutem , wyglada na takiego mądrego jak się zapatrzy, zamysli i zamknie pyska :cool3:

Tak jest - wlasnie ten jego zgryz dodaje mu uroku i wyroznia go od takich 'przecietnych' mordek .
A w ogole pytalam sie Isadory7 czy nie moznaby sie w nim dopatrzec czegos z gryfonika - bo zainteresowanie ludzi by wzroslo niewspolmiernie jesliby sie stanowczo twierdzilo ze to miks gryfonika :diabloti:, no nie wiem....

Posted

Zaraz sobie tego Gryfonika sprawdzę , bo bladego pojęcia nie mam jak taki pies wygląda....

Dziewuchy no co Wy :lol: powariowały czy co, hehehe, wariaty tu na dogo siedzą :eviltong:

Posted

Ni to profil ni en face, ale właśnie na tym zdjęciu jakiegoś aktora mi przypomina..........:hmmmm:

Isadoro nic pikslować nie musisz, bo tak sobie pomyśłałam , ze skoro sama się zacieszam jak durna na tych zdjęciach , to może właśnie do ogłoszeń dać zdjęcia same z uśmiechami, tzn z uśmiechami psa i jedno z ludziem . Wiecie wesoło jest wokoło,że piesek taki kontaktowy, ze jakaś baba się uśmiecha , może właśnie wtedy te foty podziałają trochę mocniej i ktoś go wypatrzy, rozumiecie o co mi chodzi? że to taka mała reklama, na ludzi działają zdjęcia z uśmiechami bardziej , tak mi się wydaje...

Posted

yuki napisał(a):

Ni to profil ni en face, ale właśnie na tym zdjęciu jakiegoś aktora mi przypomina..........:hmmmm:

Dobrze by bylo gdyby Ci sie przypomnial ten aktor, moznaby dodac do opisu Pugiego na allegro ! Ale by sie ludzie rwali wtedy o niego :evil_lol:
Moze w google poszukac aktora z pyrkatym nosem i przodozgryzem :roll:

Posted

wellington napisał(a):
Dobrze by bylo gdyby Ci sie przypomnial ten aktor, moznaby dodac do opisu Pugiego na allegro ! Ale by sie ludzie rwali wtedy o niego :evil_lol:
Moze w google poszukac aktora z pyrkatym nosem i przodozgryzem :roll:

No to szukajcie może jakiś kolaż zrobię.

Posted

Z Krakowa. AgaG dała mi go na tymczas dwa i pół roku temu i po miesiącu nie potrafiłam go oddać. On tez chował się za mnie jak ktoś przyszedł go zobaczyć po ogłoszeniu.

Posted

yuki napisał(a):
Zaraz sobie tego Gryfonika sprawdzę , bo bladego pojęcia nie mam jak taki pies wygląda....

Yuki, gryfoniki miaja rozne odmiany, ja mialam na mysli takiego :

A co z aktorem ? Przypomnial Ci sie juz?

Posted

yuki napisał(a):
Kurde no nie wiem ............ myślę i przypomnieć sobie nie mogę.....

Skad ja to znam :diabloti:
Podobno ginseng pomaga, ja musze sie nim nafaszerowac, tylko ze stale zapominam go kupic :mad: