:: FiGa :: Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 I 3 fotki z ciotką Kasią, choć zamieszczać ich nie pozwoliła :siara: Osobiście myślę, że super oddają to, że Pugi lubi ludzi, i o :eviltong: Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 :: FiGa :: napisał(a):I 3 fotki z ciotką Kasią, choć zamieszczać ich nie pozwoliła :siara: Osobiście myślę, że super oddają to, że Pugi lubi ludzi, i o :eviltong: Slodki psiaczek z niego , a ciotke Kasie Isadora7 jakby co zamaze, z tym ze szkoda by bylo , mysle, taka mila buzie zamazac :lol: ! Quote
yuki Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Lubi lubi ludzi, wiele rzeczy interesuje naraz !!! będzie super przyjacielem , trzeba się zabrać za ogłoszenia. Ten jego zgryz jest moim zdaniem atutem , wyglada na takiego mądrego jak się zapatrzy, zamysli i zamknie pyska :cool3: A tam zaraz nie pozwoliła :evil_lol: Quote
yuki Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Niech ciotka Isadora wybierze zdjęcia , jakie tylko będzie chciała :p najważniejsze , żeby Pugi domek znalazł. Wydaje mi się , że będą super do ogłoszeń te zdjęcia , gdzie z bliska widać jego ucieszoną mordę i ewentualnie jedno z ludziem , żeby było widac jakiej jest wielkości nasz przystojniaczek. Nie wiem dlaczego, ale Pugi kojarzy mi się z jakimś aktorem ;) Welington , nie pisz takich rzeczy , bo ja się czerwona ronię jak burak. hihi. Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 A ja się obawiam że ludzie będą dzwonić i pytać o nr tel do Pani na zdjęciu z pieskiem :siara: :evil_lol: Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 yuki napisał(a):Ten jego zgryz jest moim zdaniem atutem , wyglada na takiego mądrego jak się zapatrzy, zamysli i zamknie pyska :cool3: Tak jest - wlasnie ten jego zgryz dodaje mu uroku i wyroznia go od takich 'przecietnych' mordek . A w ogole pytalam sie Isadory7 czy nie moznaby sie w nim dopatrzec czegos z gryfonika - bo zainteresowanie ludzi by wzroslo niewspolmiernie jesliby sie stanowczo twierdzilo ze to miks gryfonika :diabloti:, no nie wiem.... Quote
yuki Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Zaraz sobie tego Gryfonika sprawdzę , bo bladego pojęcia nie mam jak taki pies wygląda.... Dziewuchy no co Wy :lol: powariowały czy co, hehehe, wariaty tu na dogo siedzą :eviltong: Quote
Isadora7 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 :: FiGa :: napisał(a):A ja się obawiam że ludzie będą dzwonić i pytać o nr tel do Pani na zdjęciu z pieskiem :siara: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: się nie dziwię, ale mogę Panią zapikslować Śliczne zdjęcia, naparwdę bardzo ładne. A ten rechoczący pysiek mnie rozwalił http://i28.tinypic.com/2zrdkyg.jpg no jest czym się pobawić :) Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 yuki napisał(a):Nie wiem dlaczego, ale Pugi kojarzy mi się z jakimś aktorem ;) Z profilu czy en face ? Quote
yuki Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ni to profil ni en face, ale właśnie na tym zdjęciu jakiegoś aktora mi przypomina..........:hmmmm: Isadoro nic pikslować nie musisz, bo tak sobie pomyśłałam , ze skoro sama się zacieszam jak durna na tych zdjęciach , to może właśnie do ogłoszeń dać zdjęcia same z uśmiechami, tzn z uśmiechami psa i jedno z ludziem . Wiecie wesoło jest wokoło,że piesek taki kontaktowy, ze jakaś baba się uśmiecha , może właśnie wtedy te foty podziałają trochę mocniej i ktoś go wypatrzy, rozumiecie o co mi chodzi? że to taka mała reklama, na ludzi działają zdjęcia z uśmiechami bardziej , tak mi się wydaje... Quote
Isadora7 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 yuki napisał(a):[...ciach...] Nie wiem dlaczego, ale Pugi kojarzy mi się z jakimś aktorem ;) wellington napisał(a):Z profilu czy en face ? No tutaj to niewątpliwie Louis de Funès: http://i28.tinypic.com/2zrdkyg.jpg :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 yuki napisał(a): Ni to profil ni en face, ale właśnie na tym zdjęciu jakiegoś aktora mi przypomina..........:hmmmm: Dobrze by bylo gdyby Ci sie przypomnial ten aktor, moznaby dodac do opisu Pugiego na allegro ! Ale by sie ludzie rwali wtedy o niego :evil_lol: Moze w google poszukac aktora z pyrkatym nosem i przodozgryzem :roll: Quote
Isadora7 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 wellington napisał(a):Dobrze by bylo gdyby Ci sie przypomnial ten aktor, moznaby dodac do opisu Pugiego na allegro ! Ale by sie ludzie rwali wtedy o niego :evil_lol: Moze w google poszukac aktora z pyrkatym nosem i przodozgryzem :roll: No to szukajcie może jakiś kolaż zrobię. Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Isadoro, do collage'u narazie niczego lepszego nie znalazlam (pod haslem George Clooney albo Cary Grant jeszcze nie szukalam :eviltong:), ale twoj pomysl z de Funesem jest swietny ! Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jesteście rozwalające :roflt: Ja rownież jestem za tym by pyszczka yuki nie zamazywać. Zachwycenie na nim wymalowane mówi samo przez się, że psiak jest cudowny :evil_lol: Quote
tamb Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Zobaczcie mojego prywatnego pieska Timona - Protezkę, którego mam z dogo. Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 tamb napisał(a):Zobaczcie mojego prywatnego pieska Timona - Protezkę, którego mam z dogo. Tamaro - przeciez to ciut starszy sobowtor Pugiego !!! A skad Timon pochodzi, z Krakowa ? Quote
tamb Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Z Krakowa. AgaG dała mi go na tymczas dwa i pół roku temu i po miesiącu nie potrafiłam go oddać. On tez chował się za mnie jak ktoś przyszedł go zobaczyć po ogłoszeniu. Quote
wellington Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 tamb napisał(a): On tez chował się za mnie jak ktoś przyszedł go zobaczyć po ogłoszeniu. Madrala ! Wiedzial ze nigdzie nie bedzie mu lepiej :lol: Quote
wellington Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 yuki napisał(a):Zaraz sobie tego Gryfonika sprawdzę , bo bladego pojęcia nie mam jak taki pies wygląda.... Yuki, gryfoniki miaja rozne odmiany, ja mialam na mysli takiego : A co z aktorem ? Przypomnial Ci sie juz? Quote
yuki Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Kurde no nie wiem ............ myślę i przypomnieć sobie nie mogę..... Quote
wellington Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 yuki napisał(a):Kurde no nie wiem ............ myślę i przypomnieć sobie nie mogę..... Skad ja to znam :diabloti: Podobno ginseng pomaga, ja musze sie nim nafaszerowac, tylko ze stale zapominam go kupic :mad: Quote
yuki Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Wiliam Conrad(I) z serialu gliniarz i prokurator !!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts