Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
może to nowe allegro przyniesie Kapselkowi szczęście:)
bo nasze dwa poprzednie jakoś nic dobrego nie wskórały:(

A kto powiedział,ze dwa?...leci trzeci raz...czyli podwoiła szansa chłopaka...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
A kto powiedział,ze dwa?...leci trzeci raz...czyli podwoiła szansa chłopaka...

...tylko, że ja nie wiem czy można ogłaszać tego samego psiaka w jednym czasie dwa razy??? na allegro to zawsze coś marudzą o tym...

Posted

bico napisał(a):
...tylko, że ja nie wiem czy można ogłaszać tego samego psiaka w jednym czasie dwa razy??? na allegro to zawsze coś marudzą o tym...

...na allegro nie można w ogóle ogłaszać psiaków:shake:...wiemy coś o tym po usuwanych aukcjach!Już kilka udało mi sie mieć usuniętych...
A poza tym...ja teraz mam tylko raz wystawionego naszego chłopika...

Niechże Cię ten domek jak najszybciej uwidzi...i nie ważne gdzie...niech uwidzi !!!

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Niechże Cię ten domek jak najszybciej uwidzi...i nie ważne gdzie...niech uwidzi !!!

no oby ktoś wreszcie wypatrzył fajny charakter i elegancki wygląd Kapselka...on już tyle czeka:(

Posted

Lulka napisał(a):
a Kapselek zrobil sie teraz biszkoptowy ;-)

zrobił się na labka:evil_lol:

a może jak się skończy allegro z "owczarkiem szwajcarski", to zamienić na "w typie labradora" i może wtedy coś się ruszy:roll:

Posted

bico napisał(a):
zrobił się na labka:evil_lol:

a może jak się skończy allegro z "owczarkiem szwajcarski", to zamienić na "w typie labradora" i może wtedy coś się ruszy:roll:

Prawie spadlam z fotela ze smiechu!!!!

Posted

A czy Kapselek ma ogłoszenie na NK?
Mogłabym poprosić koleżankę, żeby wstawiła.

A labkowaty to on jest :-)!
Również z charakteru!!!

Asiu, dzisiaj wpłacę 40 zł od mojego Taty dla Kapselka.

Pomóżmy Asi.........................

Posted

jola_li napisał(a):
A czy Kapselek ma ogłoszenie na NK?
Mogłabym poprosić koleżankę, żeby wstawiła.

A labkowaty to on jest :-)!
Również z charakteru!!!

Asiu, dzisiaj wpłacę 40 zł od mojego Taty dla Kapselka.

Pomóżmy Asi.........................

Jeśli inne argumenty nie przynoszą rezultatu,to niech i labkiem zostanie...tym bardziej,że ma do tego podstawy...

Acha...odnowiłam allegro Kapselka...i będę do skutku odnawiać.

Posted

Lulka napisał(a):
kochani on ni podobny do labka przeciez :evil_lol:

Mnie wmówiłabyś lekko...ale tu nawet nie chodzi o to ,że podobny,ale w ogłoszeniach najważniejsze jest,żeby ludzie weszli zobaczyc psiaka,a nie mijali go...labrador,to dobte hasło,a w treści można wyjaśnić wszystko...że z charakteru...
a nóż widelec ludzie już zdążą się zakochać?...a i tak Kapsel bardziej do labka podobny od ...bernardyna...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Mnie wmówiłabyś lekko...ale tu nawet nie chodzi o to ,że podobny,ale w ogłoszeniach najważniejsze jest,żeby ludzie weszli zobaczyc psiaka,a nie mijali go...labrador,to dobte hasło,a w treści można wyjaśnić wszystko...że z charakteru...
a nóż widelec ludzie już zdążą się zakochać?...a i tak Kapsel bardziej do labka podobny od ...bernardyna...

szczerze powiem, ze tacy co szukaja psa bo labek to raczej malo dla mnie zachecajace, nie wierze w dobry dom jak ktos szuka modnej rasy lub psa w typie tej rasy :shake:
moge sie myslic rzecz jasna, ale takie mam pierwsze skojarzenia...

w kazdym razie domek poszukiwany :p

Posted

zuzlikowa napisał(a):
najważniejsze jest,żeby ludzie weszli zobaczyc psiaka,a nie mijali go...labrador,to dobte hasło

z tym labkiem, to mnie wlaśnie o to haslo zachęcające do zobaczenia psiaka w ogloszeniu chodzi...żeby go nie mijali obojętnie...

Posted

...no i tak właśnie wcisnęłam słówko-labrador w tytuł allegra Kapselka...a co,charakter labka ma!

Chłopie,nawet okulary zdjęłam jak oglądałam Twoje fotki i...bez okularów nawet wygląd labka miałeś!!!
Niech zajrzy ktoś,kto zakocha się w Tobie...jemu nie bedzie potrzebne nazywanie Cię inaczej niż imieniem...

Posted

Kurczę, coś marnie widzę adopcję Kapselka czy innego biedaka przez moją koleżankę, która się deklarowała. Powiedziała, że decyzja została odłożona na później.. a więc nie wróży to najlepiej. :( Widocznie tak naprawdę nie chciała psiaka, skoro męża nie udało się przekonać :(

Posted

dziękujemy za wpłaty-rozliczenie na pierwszej stronie.
Agat21 nie martw się Kapsel znajdzie dom i to najlepszy na świecie-mam chwile zwatpienia ale wierzę, że musi tylko poczekać na swojego człowieka.