Awit Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ale allegro...Można sie rozpłakać. A on ma taką śliczną plamkę nad noskiem, tylko całować Quote
bico Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='asiaf1']Nowe allegro Kapselka Kapsel-owczarek szwajcarski mix (820126813) - Aukcje internetowe Allegro może to nowe allegro przyniesie Kapselkowi szczęście:) bo nasze dwa poprzednie jakoś nic dobrego nie wskórały:( Quote
zuzlikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 bico napisał(a):może to nowe allegro przyniesie Kapselkowi szczęście:) bo nasze dwa poprzednie jakoś nic dobrego nie wskórały:( A kto powiedział,ze dwa?...leci trzeci raz...czyli podwoiła szansa chłopaka... Quote
bico Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 zuzlikowa napisał(a):A kto powiedział,ze dwa?...leci trzeci raz...czyli podwoiła szansa chłopaka... ...tylko, że ja nie wiem czy można ogłaszać tego samego psiaka w jednym czasie dwa razy??? na allegro to zawsze coś marudzą o tym... Quote
zuzlikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 bico napisał(a):...tylko, że ja nie wiem czy można ogłaszać tego samego psiaka w jednym czasie dwa razy??? na allegro to zawsze coś marudzą o tym... ...na allegro nie można w ogóle ogłaszać psiaków:shake:...wiemy coś o tym po usuwanych aukcjach!Już kilka udało mi sie mieć usuniętych... A poza tym...ja teraz mam tylko raz wystawionego naszego chłopika... Niechże Cię ten domek jak najszybciej uwidzi...i nie ważne gdzie...niech uwidzi !!! Quote
bico Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 zuzlikowa napisał(a): Niechże Cię ten domek jak najszybciej uwidzi...i nie ważne gdzie...niech uwidzi !!! no oby ktoś wreszcie wypatrzył fajny charakter i elegancki wygląd Kapselka...on już tyle czeka:( Quote
asiaf1 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 niestety nikt rozsądny sie nie trafił jeszcze :-( Quote
jola_li Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Astorek też długo czekał.... Doczekasz się, Kapselku!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lulka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 a Kapselek zrobil sie teraz biszkoptowy ;-) Quote
Piromanka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Lulka napisał(a):a Kapselek zrobil sie teraz biszkoptowy ;-) Przeszedł metamorfozę? :cool3: Quote
bico Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Lulka napisał(a):a Kapselek zrobil sie teraz biszkoptowy ;-) zrobił się na labka:evil_lol: a może jak się skończy allegro z "owczarkiem szwajcarski", to zamienić na "w typie labradora" i może wtedy coś się ruszy:roll: Quote
Piromanka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 bico napisał(a):zrobił się na labka:evil_lol: a może jak się skończy allegro z "owczarkiem szwajcarski", to zamienić na "w typie labradora" i może wtedy coś się ruszy:roll: Prawie spadlam z fotela ze smiechu!!!! Quote
jola_li Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 A czy Kapselek ma ogłoszenie na NK? Mogłabym poprosić koleżankę, żeby wstawiła. A labkowaty to on jest :-)! Również z charakteru!!! Asiu, dzisiaj wpłacę 40 zł od mojego Taty dla Kapselka. Pomóżmy Asi......................... Quote
zuzlikowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 jola_li napisał(a):A czy Kapselek ma ogłoszenie na NK? Mogłabym poprosić koleżankę, żeby wstawiła. A labkowaty to on jest :-)! Również z charakteru!!! Asiu, dzisiaj wpłacę 40 zł od mojego Taty dla Kapselka. Pomóżmy Asi......................... Jeśli inne argumenty nie przynoszą rezultatu,to niech i labkiem zostanie...tym bardziej,że ma do tego podstawy... Acha...odnowiłam allegro Kapselka...i będę do skutku odnawiać. Quote
Lulka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 kochani on ni podobny do labka przeciez :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Lulka napisał(a):kochani on ni podobny do labka przeciez :evil_lol: Mnie wmówiłabyś lekko...ale tu nawet nie chodzi o to ,że podobny,ale w ogłoszeniach najważniejsze jest,żeby ludzie weszli zobaczyc psiaka,a nie mijali go...labrador,to dobte hasło,a w treści można wyjaśnić wszystko...że z charakteru... a nóż widelec ludzie już zdążą się zakochać?...a i tak Kapsel bardziej do labka podobny od ...bernardyna... Quote
jola_li Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jak go zwał tak go zwał - ważne, że zasługuje na wspaniały dom, który oby jak najszybciej się zdecydował!!! Quote
Lulka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 zuzlikowa napisał(a):Mnie wmówiłabyś lekko...ale tu nawet nie chodzi o to ,że podobny,ale w ogłoszeniach najważniejsze jest,żeby ludzie weszli zobaczyc psiaka,a nie mijali go...labrador,to dobte hasło,a w treści można wyjaśnić wszystko...że z charakteru... a nóż widelec ludzie już zdążą się zakochać?...a i tak Kapsel bardziej do labka podobny od ...bernardyna... szczerze powiem, ze tacy co szukaja psa bo labek to raczej malo dla mnie zachecajace, nie wierze w dobry dom jak ktos szuka modnej rasy lub psa w typie tej rasy :shake: moge sie myslic rzecz jasna, ale takie mam pierwsze skojarzenia... w kazdym razie domek poszukiwany :p Quote
bico Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 zuzlikowa napisał(a):najważniejsze jest,żeby ludzie weszli zobaczyc psiaka,a nie mijali go...labrador,to dobte hasło z tym labkiem, to mnie wlaśnie o to haslo zachęcające do zobaczenia psiaka w ogloszeniu chodzi...żeby go nie mijali obojętnie... Quote
zuzlikowa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ...no i tak właśnie wcisnęłam słówko-labrador w tytuł allegra Kapselka...a co,charakter labka ma! Chłopie,nawet okulary zdjęłam jak oglądałam Twoje fotki i...bez okularów nawet wygląd labka miałeś!!! Niech zajrzy ktoś,kto zakocha się w Tobie...jemu nie bedzie potrzebne nazywanie Cię inaczej niż imieniem... Quote
jola_li Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Oj, żeby wreszcie ktoś zobaczył i się zakochał, kurczę! Quote
mtf zalesie Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 zostawilam 12.12.09 deklarowana kwote na kosiarzy Quote
agat21 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kurczę, coś marnie widzę adopcję Kapselka czy innego biedaka przez moją koleżankę, która się deklarowała. Powiedziała, że decyzja została odłożona na później.. a więc nie wróży to najlepiej. :( Widocznie tak naprawdę nie chciała psiaka, skoro męża nie udało się przekonać :( Quote
asiaf1 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 dziękujemy za wpłaty-rozliczenie na pierwszej stronie. Agat21 nie martw się Kapsel znajdzie dom i to najlepszy na świecie-mam chwile zwatpienia ale wierzę, że musi tylko poczekać na swojego człowieka. Quote
Recommended Posts