Piromanka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Nadzieja umiera ostatnia i dlatego wciąż wierzę w dobre zakończenie tułaczki tego biednego psiaka. Quote
jola_li Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Piromanka napisał(a):Nadzieja umiera ostatnia i dlatego wciąż wierzę w dobre zakończenie tułaczki tego biednego psiaka. Ja jestem pewna, że ktoś go pokocha --- tylko ile jeszcze musi czekać biedaczyna..... Quote
bico Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 asiaf1 napisał(a): Agat21 nie martw się Kapsel znajdzie dom i to najlepszy na świecie-mam chwile zwatpienia ale wierzę, że musi tylko poczekać na swojego człowieka. i ja także tego się właśnie trzymam i basta!;) poczekamy na ten jedyny dobry DS:) Quote
jola_li Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kochani ---- spojrzałam na pierwszą stronę :-(.... Asia niewiele mówi, a powinna krzyczeć --- POMÓŻCIE!!!!! Zobaczcie ile jest na minusie :-(.... A przecież Kapsel to nie jedyny pies na Jej utrzymaniu :-(.... Finansowo niewiele mogę pomóc, ale na początku stycznia na pewno coś wpłacę. Pod koniec stycznia obiecuję bazarek! Mam pomysł - chyba fajny ;-). Ale na razie nic nie powiem ;-)! Pomóżcie rozruszać ten wątek, bo niewiadomo jak długo jeszcze trzeba będzie czekać na Kapselkowy dom, a i wtedy pozostaną Asi na utrzymaniu inne nieszczęscia.... Niedługo Święta, potem na trochę wyjeżdżam --- pojawię się tu na pewno na początku stycznia! Asiu, za to wszystko, co zrobiłaś, zrobisz i będziesz robić dla psów ---- niech Cię spotyka wszystko, co najlepsze.... Życzę Ci spokojnych Świąt, a w nowym roku -- szczęśliwych dni i szczęśliwych psów.... Quote
asiaf1 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Kapselek był wczoraj w bardzo dobrym nastroju-skory do zabaw. Zrobiłam mu zdjęcia ale bardzo zlewał się z tłem:-) Quote
jola_li Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Asiu - tak się stało, że "w spadku" poprowadziłam wątek Remika, który trafił już do domu stałego.... A że zostało trochę pieniążków, które Wszyscy jednomyślnie - i wspaniałomyślnie - zdecydowali przekazać na innych potrzebujących --- przesłałam je właśnie na Kapselka, mając nadzieję, że pomogą jemu, Tobie i - pośrednio - innym Twoim podopiecznym... Tu jest wątek Remika: http://www.dogomania.pl/threads/148788-Remik-spAE-dzi-A-wiAE-ta-w-SWOIM-DOMU-DZIAE-KI-WAM?p=13148898#post13148898 DZIĘKI TYM WSPANIAŁYM LUDZIOM CAŁE 600 ZŁOTYCH POPŁYNĘŁO NA TWOJE KONTO :-)!!! Kapselkowi, Milce, Tinie, Boryskowi i innym pieskom życzymy wspaniałych domków, a Tobie coraz mniej nieszczęśników na Twojej drodze... Quote
jola_li Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 asiaf1 napisał(a):Kapselek był wczoraj w bardzo dobrym nastroju-skory do zabaw. Zrobiłam mu zdjęcia ale bardzo zlewał się z tłem:-) On chyba zawsze jest w niezlym nastroju, a byłby w jeszcze lepszym gdyby znalazł swój domek........ Żeby się nie zlewał trzeba poczekać do wiosny ;-). A jeszcze lepiej zrobić portrety z bliska :-)! Quote
Piromanka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 jola_li - wspaniała wiadomość! Jesteś kochana!!!! Quote
jola_li Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Piromanka']jola_li - wspaniała wiadomość! Jesteś kochana!!!! To nie ja jestem kochana, tylko WSPANIALI LUDZIE, którzy najpierw pomagali Remikowi, a potem zdecydowali o pomocy innym psom... Quote
Lulka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 cudownie cudownie :) super Jolu :multi: asiaf1 to nawet tu nie ma polowy watkow psiakow, ktore sa pod jej opieką chocby 7 szczeniakow, stare psiaki bez szans na adopcje :-( one nie maja tu watkow, a są na utrzymaniu Asi w sumie psiakow bedzie grubo ponad 10 :shake: Quote
zuzlikowa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Kapselku...jak mam pytanie o benka lub innego większego psiaka podaję i Ciebie...choć z Ciebie nie benek,ani labek,ani mastif pirenejski,to jednak cudny i uśmiechnięty psiak jesteś...może...może. Niestety nie mogę wznowić allegro,bo czekam na aktywizację nowego psiejskiego konta...na dniach powinnam dostać kody i wtedy wstawiam allegro z najpikniejszymi fotkami. Quote
asiaf1 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Bardzo wszystkim dziękuję za przekazane pieniądze. Bardzo się przydadzą :-).Doszły już na moje konto. Dopiszę je do kapselkowych wpłat. [quote name='jola_li']Asiu - tak się stało, że "w spadku" poprowadziłam wątek Remika, który trafił już do domu stałego.... A że zostało trochę pieniążków, które Wszyscy jednomyślnie - i wspaniałomyślnie - zdecydowali przekazać na innych potrzebujących --- przesłałam je właśnie na Kapselka, mając nadzieję, że pomogą jemu, Tobie i - pośrednio - innym Twoim podopiecznym... Tu jest wątek Remika: http://www.dogomania.pl/threads/148788-Remik-spAE-dzi-A-wiAE-ta-w-SWOIM-DOMU-DZIAE-KI-WAM?p=13148898#post13148898 DZIĘKI TYM WSPANIAŁYM LUDZIOM CAŁE 600 ZŁOTYCH POPŁYNĘŁO NA TWOJE KONTO :-)!!! Kapselkowi, Milce, Tinie, Boryskowi i innym pieskom życzymy wspaniałych domków, a Tobie coraz mniej nieszczęśników na Twojej drodze... Quote
jola_li Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 asiaf1 napisał(a):Bardzo wszystkim dziękuję za przekazane pieniądze. Bardzo się przydadzą :-).Doszły już na moje konto. Dopiszę je do kapselkowych wpłat. Asiu --- dzięki za informacje! Ja nieustannie trzymam kciuki za Kapselkowy dom....... Quote
Piromanka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Kapsel, już tak długo czekasz na dom... Quote
mtf zalesie Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 moja deklaracje przekazalam na kosiarzy 16.01.10 /odpisano od dlugu dakara-mam pokwitowanie/ Quote
asiaf1 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 mtf zalesie napisał(a):moja deklaracje przekazalam na kosiarzy 16.01.10 /odpisano od dlugu dakara-mam pokwitowanie/ muszę tam zadzwonić bo nie mam pojęcia dlaczego dakar miałby być na moim koncie, nie bardzo kojarzę pasiaka Quote
Lulka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 no wlasnie juz sie zaniepokoilam, ze masz nowego psiaka znow:( To chyba ten pies od "niczyich", mial tam operacje łapy Quote
bico Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Kapsel i ja o Tobie pamiętam. Popytam w lokalnej gazecie, a nuż się uda Twoje ogłoszenie tam wstawić, jak tylko będzie to pozytywnie rozpatrzone w redakcji, bo tam kolejki, reklamy itp,, to wrzucę info o tym tu na watek;) Quote
jola_li Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Obiecałam bazarek pod koniec stycznia, a zrobił się luty ;-). Ale o bazarku pamiętam - zmienił się tylko jego charakter ;-). Od Barbary Borzymowskiej, Autorki "Mojego psiego nieba" czy "Psiej duszy" dostałam 8 książek "I jak tu nie kochać psa" ze specjalną dedykacją i autografem Autorki - PIĘKNIE DZIĘKUJĘ!!! - :-) Na razie to tylko sygnał - im więcej osób będzie wiedziało tym lepiej ;-). Bazarek rozpocznę jak dogo zacznie lepiej funkcjonować - na razie mam okropne problemy z wchodzeniem na wątki :shake:... Quote
Lulka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 wielkie dzieki:) a tu nastepne psiaki asif1 http://www.dogomania.pl/threads/179092-6-szczeniakA-w-szuka-domu-Prosba-o-wsparcie?p=14017334#post14017334 Quote
jola_li Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dogo zaczęło wreszcie działać i miałam ruszyć z bazarkiem, ale prawdopodobnie w piątek wyjadę na kilka dni, więc mam trochę mało czasu na "obsługę" bazarkowego wątku. Ale sprawa jak najbardziej aktualna i jak będę miała pewność, że przynajmniej 10 dni będę przy komputerze to na pewno od razu zastartuję :-). Quote
jola_li Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Miałam wyjechać - nie wyjechałam ;-). Ruszam więc z bazarkiem na psy Asif1, serdecznie wszystkich zapraszam i proszę o reklamowanie :-): http://www.dogomania.pl/threads/179876-KsiAE-A-ki-Barbary-Borzymowskiej-I-jak-tu-nie-kochaAE-psa-na-psy-Asif1-do-19-lutego?p=14106182#post14106182 Quote
Recommended Posts