Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
Nadzieja umiera ostatnia i dlatego wciąż wierzę w dobre zakończenie tułaczki tego biednego psiaka.

Ja jestem pewna, że ktoś go pokocha --- tylko ile jeszcze musi czekać biedaczyna.....

Posted

asiaf1 napisał(a):

Agat21 nie martw się Kapsel znajdzie dom i to najlepszy na świecie-mam chwile zwatpienia ale wierzę, że musi tylko poczekać na swojego człowieka.

i ja także tego się właśnie trzymam i basta!;) poczekamy na ten jedyny dobry DS:)

Posted

Kochani ---- spojrzałam na pierwszą stronę :-(....
Asia niewiele mówi, a powinna krzyczeć --- POMÓŻCIE!!!!!
Zobaczcie ile jest na minusie :-(....
A przecież Kapsel to nie jedyny pies na Jej utrzymaniu :-(....
Finansowo niewiele mogę pomóc, ale na początku stycznia na pewno coś wpłacę.
Pod koniec stycznia obiecuję bazarek! Mam pomysł - chyba fajny ;-). Ale na razie nic nie powiem ;-)!

Pomóżcie rozruszać ten wątek, bo niewiadomo jak długo jeszcze trzeba będzie czekać na Kapselkowy dom, a i wtedy pozostaną Asi na utrzymaniu inne nieszczęscia....

Niedługo Święta, potem na trochę wyjeżdżam --- pojawię się tu na pewno na początku stycznia!

Asiu, za to wszystko, co zrobiłaś, zrobisz i będziesz robić dla psów ---- niech Cię spotyka wszystko, co najlepsze....

Życzę Ci spokojnych Świąt, a w nowym roku -- szczęśliwych dni i szczęśliwych psów....

• 2 weeks later...
Posted

Asiu - tak się stało, że "w spadku" poprowadziłam wątek Remika, który trafił już do domu stałego....
A że zostało trochę pieniążków, które Wszyscy jednomyślnie - i wspaniałomyślnie - zdecydowali przekazać na innych potrzebujących --- przesłałam je właśnie na Kapselka, mając nadzieję, że pomogą jemu, Tobie i - pośrednio - innym Twoim podopiecznym...

Tu jest wątek Remika:
http://www.dogomania.pl/threads/148788-Remik-spAE-dzi-A-wiAE-ta-w-SWOIM-DOMU-DZIAE-KI-WAM?p=13148898#post13148898

DZIĘKI TYM WSPANIAŁYM LUDZIOM CAŁE 600 ZŁOTYCH POPŁYNĘŁO NA TWOJE KONTO :-)!!!

Kapselkowi, Milce, Tinie, Boryskowi i innym pieskom życzymy wspaniałych domków, a Tobie coraz mniej nieszczęśników na Twojej drodze...

Posted

asiaf1 napisał(a):
Kapselek był wczoraj w bardzo dobrym nastroju-skory do zabaw. Zrobiłam mu zdjęcia ale bardzo zlewał się z tłem:-)

On chyba zawsze jest w niezlym nastroju, a byłby w jeszcze lepszym gdyby znalazł swój domek........

Żeby się nie zlewał trzeba poczekać do wiosny ;-).
A jeszcze lepiej zrobić portrety z bliska :-)!

Posted

[quote name='Piromanka']jola_li - wspaniała wiadomość! Jesteś kochana!!!!

To nie ja jestem kochana, tylko WSPANIALI LUDZIE, którzy najpierw pomagali Remikowi, a potem zdecydowali o pomocy innym psom...

Posted

cudownie cudownie :)
super Jolu :multi:

asiaf1 to nawet tu nie ma polowy watkow psiakow, ktore sa pod jej opieką
chocby 7 szczeniakow, stare psiaki bez szans na adopcje :-( one nie maja tu watkow, a są na utrzymaniu Asi
w sumie psiakow bedzie grubo ponad 10 :shake:

Posted

Kapselku...jak mam pytanie o benka lub innego większego psiaka podaję i Ciebie...choć z Ciebie nie benek,ani labek,ani mastif pirenejski,to jednak cudny i uśmiechnięty psiak jesteś...może...może.

Niestety nie mogę wznowić allegro,bo czekam na aktywizację nowego psiejskiego konta...na dniach powinnam dostać kody i wtedy wstawiam allegro z najpikniejszymi fotkami.

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję za przekazane pieniądze. Bardzo się przydadzą :-).Doszły już na moje konto.
Dopiszę je do kapselkowych wpłat.

[quote name='jola_li']Asiu - tak się stało, że "w spadku" poprowadziłam wątek Remika, który trafił już do domu stałego....
A że zostało trochę pieniążków, które Wszyscy jednomyślnie - i wspaniałomyślnie - zdecydowali przekazać na innych potrzebujących --- przesłałam je właśnie na Kapselka, mając nadzieję, że pomogą jemu, Tobie i - pośrednio - innym Twoim podopiecznym...

Tu jest wątek Remika:
http://www.dogomania.pl/threads/148788-Remik-spAE-dzi-A-wiAE-ta-w-SWOIM-DOMU-DZIAE-KI-WAM?p=13148898#post13148898

DZIĘKI TYM WSPANIAŁYM LUDZIOM CAŁE 600 ZŁOTYCH POPŁYNĘŁO NA TWOJE KONTO :-)!!!

Kapselkowi, Milce, Tinie, Boryskowi i innym pieskom życzymy wspaniałych domków, a Tobie coraz mniej nieszczęśników na Twojej drodze...

Posted

asiaf1 napisał(a):
Bardzo wszystkim dziękuję za przekazane pieniądze. Bardzo się przydadzą :-).Doszły już na moje konto.
Dopiszę je do kapselkowych wpłat.

Asiu --- dzięki za informacje!
Ja nieustannie trzymam kciuki za Kapselkowy dom.......

• 3 weeks later...
Posted

mtf zalesie napisał(a):
moja deklaracje przekazalam na kosiarzy 16.01.10 /odpisano od dlugu dakara-mam pokwitowanie/

muszę tam zadzwonić bo nie mam pojęcia dlaczego dakar miałby być na moim koncie, nie bardzo kojarzę pasiaka

Posted

Kapsel i ja o Tobie pamiętam.
Popytam w lokalnej gazecie, a nuż się uda Twoje ogłoszenie tam wstawić, jak tylko będzie to pozytywnie rozpatrzone w redakcji, bo tam kolejki, reklamy itp,, to wrzucę info o tym tu na watek;)

Posted

Obiecałam bazarek pod koniec stycznia, a zrobił się luty ;-).
Ale o bazarku pamiętam - zmienił się tylko jego charakter ;-).

Od Barbary Borzymowskiej, Autorki "Mojego psiego nieba" czy "Psiej duszy" dostałam 8 książek
"I jak tu nie kochać psa" ze specjalną dedykacją i autografem Autorki
- PIĘKNIE DZIĘKUJĘ!!! -
:-)

Na razie to tylko sygnał - im więcej osób będzie wiedziało tym lepiej ;-).
Bazarek rozpocznę jak dogo zacznie lepiej funkcjonować - na razie mam okropne problemy z wchodzeniem na wątki :shake:...

Posted

Dogo zaczęło wreszcie działać i miałam ruszyć z bazarkiem, ale prawdopodobnie w piątek wyjadę na kilka dni, więc mam trochę mało czasu na "obsługę" bazarkowego wątku. Ale sprawa jak najbardziej aktualna i jak będę miała pewność, że przynajmniej 10 dni będę przy komputerze to na pewno od razu zastartuję :-).