asiaf1 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 liv79 napisał(a):Witam, poczatkująca jestem. mam nadzieje, ze wklei sie dobrze ten post. W czw. przesłalam na Kapselka 60 zł. Mam nadzieje, ze kaska doszła..? Pozdrawia, Liv doszła doszła, bardzo dziękujemy :-) na pierwszej stronie jest aktualna lista wpłat i wydatków Quote
asiaf1 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 dziękujemy za ogłoszenia i bazarki:multi: Quote
Piromanka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Słuchajcie, kto jeździ do Kapsla? Chętnie bym się z kimś zabrała i wzięła gada na spacer itd. Quote
Lulka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Piromanka napisał(a):Słuchajcie, kto jeździ do Kapsla? Chętnie bym się z kimś zabrała i wzięła gada na spacer itd. ja jezdze, z tym ze zazwyczaj na konia, a przy okazji odwiedzam piesy :p Kapsel biega caly czas wolno, wiec jest wyspacerowany, ze hej :evil_lol: ale Mileczka potrzebuje spacerow, z tym ze ona duza i silna ;) Quote
mtf zalesie Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 zgodnie z umowa zostawiam swoja wplate na kapsla na ul. kosiarzy- pod haslem wplata na psy j.f. od mtf zalesie Quote
Marinka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 odnowiony cafeanimal.pl: Kapsel-młody, wesoły, białasek szuka domu (2527) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
bico Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Marinka - dzięki:loveu: z na allegro zuzlikowej musimy jeszcze troszkę poczekać, bo miała w domu urwanie głowy z remontem:evil_lol: ale na pewno allegro będzie;) Quote
Lulka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 zakropilam wczoraj Kapselka fiprexem, bo nadal sa kleszcze, a obrozke co mial to zgubil po raz drugi i tym razem chyba ostatni niestety :diabloti: a szkoda, bo kiltix tam o wiele lepiej dziala Quote
Piromanka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kapsel, chłopaku! Co z twoim domem...? Masz tylko pięknych ogłoszeń......... Quote
żabusia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/f1129/rozmnaza-suke-bo-zgodne-z-natura-148523/#post13127322 Quote
mtf zalesie Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 zostawilam 100 na kosiarzy zgodnie z umowa Quote
asiaf1 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Prosimy o pomoc w rozwieszaniu ogłoszeń o zaginionej Mili!!! http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginela-rajszew-jablonna-legionowo-ndm-chotomow-bialoleka-pomocy-148402/ Quote
Lulka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 mam na te chwile z bazarku 60 zł dla Kapselka (ale bedzie jeszcze troche, bo 2 bazarek sie wlasnie skonczyl) plus wplate od bico 30 zł :loveu: - bylo na Crossa ale on juz ma sponsora, wiec wszyscy zgodzili sie przerzucic kase na Kapselka :multi::loveu: dziekuje kochane cioteczki!!! on jest super, przekochany pies!!! Daj Asiu znac jak przelew dojdzie ;) Quote
Lulka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 zapraszamy na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-nowe-skorzane-portfele-w-eleganckich-pudeleczkach-do-5-11-a-148933/#post13159149 Quote
zuzlikowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Kapselku,niech Ci pomoże znaleźć dom!:loveu: Allegro dla Kapsla...na 14dni,jeszcze nie wyróżnione,ale może ktoś zaofiaruje się za sponsorować temu cudnemu psiakowi wyróżnienie?... KAPSEL-piękna aparycja, ujmujący charakter! (765424562) - Aukcje internetowe Allegro Zerknijcie...może coś trzeba dodać, poprawić... Quote
Lulka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ale czad!!!!! aukcja jest przepiekna!!!!! niezle musialas sie narobic - dzieki serdeczne :loveu: Quote
bico Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='zuzlikowa']Kapselku,niech Ci pomoże znaleźć dom!:loveu: Allegro dla Kapsla...na 14dni,jeszcze nie wyróżnione,ale może ktoś zaofiaruje się za sponsorować temu cudnemu psiakowi wyróżnienie?... KAPSEL-piękna aparycja, ujmujący charakter! (765424562) - Aukcje internetowe Allegro Zerknijcie...może coś trzeba dodać, poprawić... Zuzlliku, wielkie Ci dzięki za to wypasione allegro:Rose::Rose::Rose: Oby przyniosło Kapselkowi fajny domek:loveu: Ty masz szczęśliwą rękę, więc jest duża nadzieja:cool3: ja oczywiście zasponsoruję wyróżnienie, tak jak obiecywałam, tylko przelew pewnie w poniedziałek do Ciebie dojdzie:roll: a możesz go już teraz wyróżnić?:oops: Quote
zuzlikowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='bico']Zuzlliku, wielkie Ci dzięki za to wypasione allegro:Rose::Rose::Rose: Oby przyniosło Kapselkowi fajny domek:loveu: Ty masz szczęśliwą rękę, więc jest duża nadzieja:cool3: ja oczywiście zasponsoruję wyróżnienie, tak jak obiecywałam, tylko przelew pewnie w poniedziałek do Ciebie dojdzie:roll: a możesz go już teraz wyróżnić?:oops: Hihihi...mała podpucha się przyda...i mam Cię!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już wyróżnienie zaznaczone!:loveu: ...wiecie,ze gdyby nie te allegra,nie poznałabym historii bardzo wielu psiaków,a tak mam wrażenie,ze uczestniczę w ich życiu... No,dobra - dość tego rozrzewniania się...allegro ma domek Kapslikowi przynieść i ...BASTA!:lol: Quote
bico Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='zuzlikowa']Hihihi...mała podpucha się przyda...i mam Cię!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już wyróżnienie zaznaczone!:loveu: ...wiecie,ze gdyby nie te allegra,nie poznałabym historii bardzo wielu psiaków,a tak mam wrażenie,ze uczestniczę w ich życiu... No,dobra - dość tego rozrzewniania się...allegro ma domek Kapslikowi przynieść i ...BASTA!:lol: no masz! nie dość, żem chora i się na allegro nie znam, to jeszcze mnie podpuszcza:mad::evil_lol: kurcze, a jak ja uczestniczę dzięki tym allegro w Twoim życiu, wyskakuję jak diabeł z pudełka i Cie męczę i mecze:evil_lol::loveu::evil_lol::multi: dzięki za to allegro wyróżnione:loveu::loveu::loveu: przelew Ci jutro zrobię:cool3: Domku! Szybko się dobry dla Kapsla znajduj:cool3: Quote
zuzlikowa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='bico']no masz! nie dość, żem chora i się na allegro nie znam, to jeszcze mnie podpuszcza:mad::evil_lol: kurcze, a jak ja uczestniczę dzięki tym allegro w Twoim życiu, wyskakuję jak diabeł z pudełka i Cie męczę i mecze:evil_lol::loveu::evil_lol::multi: dzięki za to allegro wyróżnione:loveu::loveu::loveu: przelew Ci jutro zrobię:cool3: Domku! Szybko się dobry dla Kapsla znajduj:cool3: Absolutny diabeł z pudełaka...i niech Kapselek znajdzie takiego swojego jedynego diabła z pudełka,który da mu dom i też będzie meczył dla jego dobra!!! Powodzenia Kapselku!:loveu: Quote
Lulka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 takie super allegro :loveu: i jeszcze wyroznione dzieki cioteczce bico :loveu: to teraz juz nie ma odwrotu, domki maja sie w kolejce ustawic!!! Quote
bico Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dobrzy ludzie dzwońce po Kapselka, bo jak nie to:mad: :evil_lol: Quote
Marinka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 odnowiony cafeanimal dla Kapselka :loveu:: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kapsel-mlody-wesoly-bialasek-szuka-domu,3052 Quote
Recommended Posts