Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

liv79 napisał(a):
Witam,
poczatkująca jestem. mam nadzieje, ze wklei sie dobrze ten post. W czw. przesłalam na Kapselka 60 zł. Mam nadzieje, ze kaska doszła..?

Pozdrawia,
Liv

doszła doszła, bardzo dziękujemy :-)
na pierwszej stronie jest aktualna lista wpłat i wydatków

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
Słuchajcie, kto jeździ do Kapsla? Chętnie bym się z kimś zabrała i wzięła gada na spacer itd.

ja jezdze, z tym ze zazwyczaj na konia, a przy okazji odwiedzam piesy :p
Kapsel biega caly czas wolno, wiec jest wyspacerowany, ze hej :evil_lol:
ale Mileczka potrzebuje spacerow, z tym ze ona duza i silna ;)

Posted

Marinka - dzięki:loveu:

z na allegro zuzlikowej musimy jeszcze troszkę poczekać, bo miała w domu urwanie głowy z remontem:evil_lol: ale na pewno allegro będzie;)

Posted

zakropilam wczoraj Kapselka fiprexem, bo nadal sa kleszcze, a obrozke co mial to zgubil po raz drugi i tym razem chyba ostatni niestety :diabloti:
a szkoda, bo kiltix tam o wiele lepiej dziala

Posted

mam na te chwile z bazarku 60 zł dla Kapselka (ale bedzie jeszcze troche, bo 2 bazarek sie wlasnie skonczyl) plus wplate od bico 30 zł :loveu: - bylo na Crossa ale on juz ma sponsora, wiec wszyscy zgodzili sie przerzucic kase na Kapselka :multi::loveu:
dziekuje kochane cioteczki!!!
on jest super, przekochany pies!!!

Daj Asiu znac jak przelew dojdzie ;)

Posted

[quote name='zuzlikowa']Kapselku,niech Ci pomoże znaleźć dom!:loveu:
Allegro dla Kapsla...na 14dni,jeszcze nie wyróżnione,ale może ktoś zaofiaruje się za sponsorować temu cudnemu psiakowi wyróżnienie?...

KAPSEL-piękna aparycja, ujmujący charakter! (765424562) - Aukcje internetowe Allegro

Zerknijcie...może coś trzeba dodać, poprawić...

Zuzlliku, wielkie Ci dzięki za to wypasione allegro:Rose::Rose::Rose:

Oby przyniosło Kapselkowi fajny domek:loveu: Ty masz szczęśliwą rękę, więc jest duża nadzieja:cool3:

ja oczywiście zasponsoruję wyróżnienie, tak jak obiecywałam, tylko przelew pewnie w poniedziałek do Ciebie dojdzie:roll: a możesz go już teraz wyróżnić?:oops:

Posted

[quote name='bico']Zuzlliku, wielkie Ci dzięki za to wypasione allegro:Rose::Rose::Rose:

Oby przyniosło Kapselkowi fajny domek:loveu: Ty masz szczęśliwą rękę, więc jest duża nadzieja:cool3:

ja oczywiście zasponsoruję wyróżnienie, tak jak obiecywałam, tylko przelew pewnie w poniedziałek do Ciebie dojdzie:roll: a możesz go już teraz wyróżnić?:oops:

Hihihi...mała podpucha się przyda...i mam Cię!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Już wyróżnienie zaznaczone!:loveu:
...wiecie,ze gdyby nie te allegra,nie poznałabym historii bardzo wielu psiaków,a tak mam wrażenie,ze uczestniczę w ich życiu...
No,dobra - dość tego rozrzewniania się...allegro ma domek Kapslikowi przynieść i ...BASTA!:lol:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Hihihi...mała podpucha się przyda...i mam Cię!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Już wyróżnienie zaznaczone!:loveu:
...wiecie,ze gdyby nie te allegra,nie poznałabym historii bardzo wielu psiaków,a tak mam wrażenie,ze uczestniczę w ich życiu...
No,dobra - dość tego rozrzewniania się...allegro ma domek Kapslikowi przynieść i ...BASTA!:lol:

no masz! nie dość, żem chora i się na allegro nie znam, to jeszcze mnie podpuszcza:mad::evil_lol:

kurcze, a jak ja uczestniczę dzięki tym allegro w Twoim życiu, wyskakuję jak diabeł z pudełka i Cie męczę i mecze:evil_lol::loveu::evil_lol::multi:

dzięki za to allegro wyróżnione:loveu::loveu::loveu: przelew Ci jutro zrobię:cool3:

Domku! Szybko się dobry dla Kapsla znajduj:cool3:

Posted

[quote name='bico']no masz! nie dość, żem chora i się na allegro nie znam, to jeszcze mnie podpuszcza:mad::evil_lol:

kurcze, a jak ja uczestniczę dzięki tym allegro w Twoim życiu, wyskakuję jak diabeł z pudełka i Cie męczę i mecze:evil_lol::loveu::evil_lol::multi:

dzięki za to allegro wyróżnione:loveu::loveu::loveu: przelew Ci jutro zrobię:cool3:

Domku! Szybko się dobry dla Kapsla znajduj:cool3:

Absolutny diabeł z pudełaka...i niech Kapselek znajdzie takiego swojego jedynego diabła z pudełka,który da mu dom i też będzie meczył dla jego dobra!!!
Powodzenia Kapselku!:loveu: