Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jola_li']Ja nie robiłam Kapselkowi allegro :shake:.

Zaraz Ci przyślę maila, bo zdjęcia bardzo się przydadzą :-)!

Jolu...jeśli masz fotki Kapselka zebrane...prześlij mi je...zrobię mu znowu allegro od nowa! To,które robiłam zniknęło jak musiałam naprawiać laptopa(wszystko mi wymazało!)
Mój mail [email protected]

Edit...doczytałam dokładnie...bico,wyślij fotki do mnie jeśli jola nie może zrobić allegro,to zrobię!
Wybaczcie,że jeszcze mi się wszystko myli...jeszcze moment,to potrwa...ale jeśli trzeba zrobię allegro Kapslowi.

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']Edit...doczytałam dokładnie...bico,wyślij fotki do mnie jeśli jola nie może zrobić allegro,to zrobię!
Wybaczcie,że jeszcze mi się wszystko myli...jeszcze moment,to potrwa...ale jeśli trzeba zrobię allegro Kapslowi.

Ja właśnie chcę zrobić Kapselkowi allegro - zbieram materiały :-).

Posted

[quote name='zuzlikowa']Jolu...jeśli masz fotki Kapselka zebrane...prześlij mi je...zrobię mu znowu allegro od nowa! To,które robiłam zniknęło jak musiałam naprawiać laptopa(wszystko mi wymazało!)
Mój mail [email protected]

Edit...doczytałam dokładnie...bico,wyślij fotki do mnie jeśli jola nie może zrobić allegro,to zrobię!

Roma, ja mam wszystkie foty Kapsla na kompie, bo przeszukiwałam wątek, tylko w niektórych trzeba zmniejszyć bądź zwiększyć ich wymiary.

Ale Ty już się nie kłopocz:) Jola się zaoferowała, że zrobi allegro Kapselkowi, więc wyślę jej te fotki. Dziękujemy!:lol:

Posted

[quote name='bico']Roma, ja mam wszystkie foty Kapsla na kompie, bo przeszukiwałam wątek, tylko w niektórych trzeba zmniejszyć bądź zwiększyć ich wymiary.

Ale Ty już się nie kłopocz:) Jola się zaoferowała, że zrobi allegro Kapselkowi, więc wyślę jej te fotki. Dziękujemy!:lol:

Wiem już...i czekam na allegro Joli dla pięknego...trzymam kciuki by ono domek chłopakowi przyniosło!!!

A widziałaś koteczka,którego być może choroba Bercika uratowała...maleńką Gorbisię moją,której ktoś ogon odciął jednym uderzeniem?
Jej teraz robię alllegro ceglaste...okazało się,że ten niewielki kawałeczek,który jej został jest jeszcze połamany...wczoraj miała bardzo poważną amputację tej resztki...mój Berciś,swojego nie dał rady,ale jej chyba życie uratował.

http://www.dogomania.pl/threads/185815-Gorbisia-z-oderwanym-ogonkiem-OPERACJA-prosimy-o-wsparcie-%28-%C5%BBywiec

Posted

Kapsel ma cały czas allegro tak jak inne psiaki. Niestety zaprzestała wystawień allegro z opcją pierwszej starony bo przy tylu psach musiałam płacić po kilkaset pln miesięcznie.
Nikt z ogłoszenia nie dzwonił w sprawie Kapselka:-(.
MOże ogłoszenia Joli odwrócą złą passe.

Dziękuję wszystkim za pomoc :-)

Posted

[quote name='asiaf1']Kapsel ma cały czas allegro tak jak inne psiaki. Niestety zaprzestała wystawień allegro z opcją pierwszej starony bo przy tylu psach musiałam płacić po kilkaset pln miesięcznie.
Nikt z ogłoszenia nie dzwonił w sprawie Kapselka:-(.
MOże ogłoszenia Joli odwrócą złą passe.

Dziękuję wszystkim za pomoc :-)

Mocno trzymam za to kciuki...cudny Kapselek do domciu swojego...NAJLEPSZEGO!!!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
?????????????

zuzliku, ja też nie zupełnie rozumiem o co chodzi z nowym miejscem i kojcami, ale to raczej jest związane z tą nadwiślańską ewakuacją okolic Wawy...asiaf1 nad Wisłą chyba gdzieś niedaleko mieszka...dobrze rozumiem to wszystko?:oops:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dajcie spokój, okropność z tą wodą, Asia musiała wszystkie psy z Rajszewa wywieźć, bo ewakuacja.

Lulka napisał(a):
całą stajnie ewakuowaliśmy wczoraj, udało się zabrać wszystkie konie i prawie wszystkie psiaki. Zostały 2 w domu. Kot i szczury tez bezpieczne. Woda już niestety przy wale i co tu dużo mówić boimy się, że nas zaleje:(

jak sie nie czyta to sie nie wie :razz:

Posted

Lulka napisał(a):
jak sie nie czyta to sie nie wie :razz:

...niestety...fakt...tak jak ,to,że wpada się jak po ogień,by choć pewność mieć,że z psiurą wszystko ok...to też fakt...sory Kapselku-Życie!

Posted

psiaki jeszcze nie moga wrocic, bo woda ma stac do srody, a wal juz ledwo daje rade, wczoraj do 2 w nocy dziewczyny pomagaly go umacniac - akurat na wysokosci domu zaczal przepuszczac:(

Posted

[quote name='Lulka']psiaki jeszcze nie moga wrocic, bo woda ma stac do srody, a wal juz ledwo daje rade, wczoraj do 2 w nocy dziewczyny pomagaly go umacniac - akurat na wysokosci domu zaczal przepuszczac:([/QUOTE]

O Boże :-(....

Posted

[quote name='Lulka']psiaki jeszcze nie moga wrocic, bo woda ma stac do srody, a wal juz ledwo daje rade, wczoraj do 2 w nocy dziewczyny pomagaly go umacniac - akurat na wysokosci domu zaczal przepuszczac:([/QUOTE]

Trzymajcie się...tylko tyle mogę...siły i słoneczka!!!

Posted

[quote name='mimiś']piekne allegro-bardzo "przemawiający" opis -

Widzę allegro:lol: Dziękujemy!:multi: Oby domek się znalazł....

Boże, żeby już ta cholerna woda zeszła i oby wał wytrzymał....:-(

Posted

Asiu, dodałam jedno zdjęcie - myślę, że starczy. Nie wszystkie są ładne (to na wacie mineralnej niezbyt mi się podoba), niektóre są podobne, chyba nie ma co rozciągać tego ogłoszenia za bardzo.