bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 jest super allegro:loveu: jest super cafeanimal:loveu: jak Ci ludzie się nie zainteresują takim wspaniałym psiakiem, to chyba padnę:mdleje: Quote
Pliszka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Trzymam kciuki za fajny domek dla przystojniaka!!! :multi::multi::multi: Quote
Lulka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 wielkie dzieki za pomoc :loveu: Asiu czy ktos o niego dzwonil??? Quote
bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Lulka napisał(a): Asiu czy ktos o niego dzwonil??? pliiiiis, ludzie nie róbcie nam tego - pokochajcie Kapsla:placz: Quote
Marinka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Domku, gdzie jesteś ... czy ty oczu nie masz? Quote
Lulka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 wyslalam z moich bazarkow 80 zl na Kapselka - ale to malo :-( kto pomoze w utrzymaniu bialaska w hotelu :modla: Quote
Piromanka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Nie mogę w to uwierzyc, ze kapsel jeszcze nie znalazł domu! Quote
bico Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Piromanka napisał(a):Nie mogę w to uwierzyc, ze kapsel jeszcze nie znalazł domu! mnie też się to we łbie nie mieści:angryy::shake: :placz::placz::placz::placz: Quote
Lulka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ludzie to chyba bialych nie lubia :shake: a on ma taki super charakter, jest taki pieszczoch!!!!! i jest sliczny :loveu: Quote
bico Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Lulka napisał(a):ludzie to chyba bialych nie lubia :shake: a on ma taki super charakter, jest taki pieszczoch!!!!! i jest sliczny :loveu: taaa, jak są psiaki białe, to są "zbyt białe", jak są czarne, to są "zbyt czarne", jak są łaciate, to "czemu nie jednolite"...i tak w kółko:angryy: A Kapsel jest śliczny i kochany, trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć:placz::placz::placz::mad: Quote
sylwija Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 czy Kapsel jest już w hotelu? i brakuje na utrzymanie? przepraszam, ale trochę sie pogubiłam :oops: Quote
Lulka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 tak Kapselek jest w hotelu w pierwszym poscie umieszczane jest info na temat wplywow i wydatkow, jak narazie Kapsel jest pod kreska :-( Potrzeba jest 10 zł za dobe za hotel plus jedzonko. Za kazda pomoc dla bialaska bedziemy wdzieczne :loveu: Quote
sylwija Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 to ja deklaruje 10 PLN stałej - proszę tylko o rachunek konta, na które mam przesyłać. Jestem nowa na dogo, stad nie doczytałam na tej pierwszej stronie :oops:. Mam nadzieje, ze mu się uda :) Jest cudnym psiakiem. Quote
sylwija Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 mogę tez jednorazowo 50 pln przelać, tylko proszę o nr rachunku Quote
asiaf1 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 dziękuje bardzo, konto przesłałm na priva Quote
agat21 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 podesłałam zdjęcia i informacje o Kapselku koleżance z pracy, która jakiś czas temu straciła psiaka. chyba żałoba już u niej przechodzi, bo wspomina, że myśli o kolejnym przyjacielu... no więc w te pędy podesłałam jej informacje o dwóch psiakach, żeby zaczęła się z tą myślą oswajać :p Czy w razie czego Kapsel może bez problemu zamieszkać w bloku i będzie dobrym towarzyszem dla 10 letniego chłopca? Quote
Lulka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 do dzieci jest jak najbardziej ok w tej chwili mieszka z 5 i 8 latką ;) mieszkanie w bloku? nie mam pojecia. Na smyczy juz chodzi ładnie, nie wiem jak z zachowaniem czystosci, nigdy nie mieszkal w domu, nie wiem tez jak z zostawaniem samemu, pewnie trzeba by pocwiczyc ;) Quote
sylwija Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 na pewno się nauczy, trzymam kciuki za Kapsla :) Quote
bico Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 agat21 napisał(a):podesłałam zdjęcia i informacje o Kapselku koleżance z pracy, która jakiś czas temu straciła psiaka. chyba żałoba już u niej przechodzi, bo wspomina, że myśli o kolejnym przyjacielu... no więc w te pędy podesłałam jej informacje o dwóch psiakach, żeby zaczęła się z tą myślą oswajać :p Czy w razie czego Kapsel może bez problemu zamieszkać w bloku i będzie dobrym towarzyszem dla 10 letniego chłopca? i jak tam "oswajanie się"?:cool3: z tego co dziewczyny tu o Kapslu piszą, myślę, że da radę w bloku, a dzieciaki lubi;) Quote
sylwija Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 co u Kapsla, jest szansa na domek dla niego? taki fajny psiak.. Quote
agat21 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 spokojnie, spokojnie.. wiecie, że decyzji o nowym psiaku nie podejmuje się jak o zakupie kilograma ziemniaków - potrzeba trochę czasu i rozmów z rodziną. ja będę systematycznie i delikatnie ją "molestować", ale nie mogę tego robić 10 razy dziennie, bo mnie przestanie zauważać ;) w końcu chcemy, żeby Kapsel miał odpowiedzialny dom, a nie taki, że po zbyt impulsywnej decyzji okaże się, że "problem ich przerósł" Quote
sylwija Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 wiadomo, tylko tak szkoda psiaka. zawsze o takim marzyłam, właśnie białym. A mam 8 i... oczywiście ani jednego białego :) Mam nadzieję, że mu się uda.. Quote
bico Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='agat21']spokojnie, spokojnie.. wiecie, że decyzji o nowym psiaku nie podejmuje się jak o zakupie kilograma ziemniaków - potrzeba trochę czasu i rozmów z rodziną.[/QUOTE] no raczej wiemy, że decyzja o przyjęciu psa do domu, to nie decyzja o kupnie kg ziemniaków....:roll: [quote name='agat21'] ja będę systematycznie i delikatnie ją "molestować", ale nie mogę tego robić 10 razy dziennie, bo mnie przestanie zauważać ;) w końcu chcemy, żeby Kapsel miał odpowiedzialny dom, a nie taki, że po zbyt impulsywnej decyzji okaże się, że "problem ich przerósł"[/QUOTE] no to czekamy.... Quote
Recommended Posts