Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
Nie mogę w to uwierzyc, ze kapsel jeszcze nie znalazł domu!

mnie też się to we łbie nie mieści:angryy::shake:

:placz::placz::placz::placz:

Posted

Lulka napisał(a):
ludzie to chyba bialych nie lubia :shake:

a on ma taki super charakter, jest taki pieszczoch!!!!! i jest sliczny :loveu:

taaa, jak są psiaki białe, to są "zbyt białe", jak są czarne, to są "zbyt czarne", jak są łaciate, to "czemu nie jednolite"...i tak w kółko:angryy:

A Kapsel jest śliczny i kochany, trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć:placz::placz::placz::mad:

Posted

tak Kapselek jest w hotelu
w pierwszym poscie umieszczane jest info na temat wplywow i wydatkow, jak narazie Kapsel jest pod kreska :-(
Potrzeba jest 10 zł za dobe za hotel plus jedzonko.
Za kazda pomoc dla bialaska bedziemy wdzieczne :loveu:

Posted

to ja deklaruje 10 PLN stałej - proszę tylko o rachunek konta, na które mam przesyłać. Jestem nowa na dogo, stad nie doczytałam na tej pierwszej stronie :oops:. Mam nadzieje, ze mu się uda :) Jest cudnym psiakiem.

Posted

podesłałam zdjęcia i informacje o Kapselku koleżance z pracy, która jakiś czas temu straciła psiaka. chyba żałoba już u niej przechodzi, bo wspomina, że myśli o kolejnym przyjacielu... no więc w te pędy podesłałam jej informacje o dwóch psiakach, żeby zaczęła się z tą myślą oswajać :p
Czy w razie czego Kapsel może bez problemu zamieszkać w bloku i będzie dobrym towarzyszem dla 10 letniego chłopca?

Posted

do dzieci jest jak najbardziej ok
w tej chwili mieszka z 5 i 8 latką ;)
mieszkanie w bloku? nie mam pojecia. Na smyczy juz chodzi ładnie, nie wiem jak z zachowaniem czystosci, nigdy nie mieszkal w domu, nie wiem tez jak z zostawaniem samemu, pewnie trzeba by pocwiczyc ;)

Posted

agat21 napisał(a):
podesłałam zdjęcia i informacje o Kapselku koleżance z pracy, która jakiś czas temu straciła psiaka. chyba żałoba już u niej przechodzi, bo wspomina, że myśli o kolejnym przyjacielu... no więc w te pędy podesłałam jej informacje o dwóch psiakach, żeby zaczęła się z tą myślą oswajać :p
Czy w razie czego Kapsel może bez problemu zamieszkać w bloku i będzie dobrym towarzyszem dla 10 letniego chłopca?

i jak tam "oswajanie się"?:cool3:
z tego co dziewczyny tu o Kapslu piszą, myślę, że da radę w bloku, a dzieciaki lubi;)

Posted

spokojnie, spokojnie..
wiecie, że decyzji o nowym psiaku nie podejmuje się jak o zakupie kilograma ziemniaków - potrzeba trochę czasu i rozmów z rodziną.
ja będę systematycznie i delikatnie ją "molestować", ale nie mogę tego robić 10 razy dziennie, bo mnie przestanie zauważać ;)
w końcu chcemy, żeby Kapsel miał odpowiedzialny dom, a nie taki, że po zbyt impulsywnej decyzji okaże się, że "problem ich przerósł"

Posted

[quote name='agat21']spokojnie, spokojnie..
wiecie, że decyzji o nowym psiaku nie podejmuje się jak o zakupie kilograma ziemniaków - potrzeba trochę czasu i rozmów z rodziną.[/QUOTE]
no raczej wiemy, że decyzja o przyjęciu psa do domu, to nie decyzja o kupnie kg ziemniaków....:roll:
[quote name='agat21']
ja będę systematycznie i delikatnie ją "molestować", ale nie mogę tego robić 10 razy dziennie, bo mnie przestanie zauważać ;)
w końcu chcemy, żeby Kapsel miał odpowiedzialny dom, a nie taki, że po zbyt impulsywnej decyzji okaże się, że "problem ich przerósł"[/QUOTE]
no to czekamy....