asiaf1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 jakie cudne!!!!!!!!! trzeba wstawić je do ogłoszeń Quote
Lulka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Paulina robila podczas warsztatow fotograficznych i pozwolila mi wstawic :loveu: Quote
Lulka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 tu jest jeszcze jedno boskie do ogladnięcia ;) Galeria powarsztatowa Quote
Marllo Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witam to jest mój pierwszy post , chciałbym sie dowiedzieć jak mozna pomagać pieską , wiem ze zbieracie na hotel dla kapsla i prosiłbym o numer konta i nazwe banku. W jaki jeszcze sposób mozna pomagać? Quote
asiaf1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Marllo napisał(a):Witam to jest mój pierwszy post , chciałbym sie dowiedzieć jak mozna pomagać pieską , wiem ze zbieracie na hotel dla kapsla i prosiłbym o numer konta i nazwe banku. W jaki jeszcze sposób mozna pomagać? Witaj, dużą pomocą jest robienie ogłoszeń na portalach internetowych czy ew. drukowanie ogłoszeń i rozwieszanie ich w lecznicach czy miejscach gdzie jest duzo ludzi. można przesyłać maile do znajomych z informacjami o tym, że psiaki szukaja domu można organizować zbiórkę, karmy, kocy , kołder i innych rzeczy potrzebnych psiakom. jezeli chodzi o psiak, które mam pod opieką w hotelu w rajszewie to jest tam jedem dziki który potrzebuje socjalizacji tzn. ktos może bawic się z nim, przebywać, przyzwyczajać do obecności człowieka Quote
jola_li Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ależ cudny Kapsio!!! Czy jest jeszcze jakaś nadzieja na tę adopcję, która była rozważana?...... Padła mi drukarka i na razie nie mogę robić ogłoszeń do wywieszania :-(. Może uda mi się kogoś poprosić o pomoc, tylko prosiłabym o zdjęcie w lepszej rozdzielczości ;-). Quote
asiaf1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Ola czy o na czym on lezy to nie jest przypadkiem wata szklana? gdzie to może być? nie powinien na tym leżeć [quote name='Lulka'] Quote
jola_li Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 To chyba nie jest wata szklana tylko wełna mineralna stosowana jako izolator w budownictwie. Nie wiem, czy jest całkiem bezpieczna, ale na pewno lepsza niż wata. Quote
asiaf1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 jola_li napisał(a):To chyba nie jest wata szklana tylko wełna mineralna stosowana jako izolator w budownictwie. Nie wiem, czy jest całkiem bezpieczna, ale na pewno lepsza niż wata. myślałam że to jedno i to samo Quote
Piromanka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wata mineralna nie jest bezpieczna. Nie powinien na tym leżeć, o ile to na zdjeciach jest taka watą. Quote
Lulka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 nie mam pojecia na czym on lezy, ale to trzeba Madzi spytac Quote
asiaf1 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 MILKA WRÓCIŁA.NIESTETY ZOSTAŁ Z NIEJ SZKIELET:placz:PROSIMY O WSPARCIE NA WETA. Pomocy!!! Milka zaginęła - dogomaniacy z okolic Wawy! Pomożcie! - Strona 8 - Dogomania Forum Quote
palinkaa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witajcie, to ja robiłam Kapselkowi zdjęcia - i to na czym leży to nie jest jego posłanie - spokojnie:) to akurat zdjęcie jest sprzed paru dni, a Kapsel jak tylko zobaczył aparat w moich rękach to od razu czym prędzej uciekł...i tam się właśnie ukrył przed paparazzi:))) Ola jakbyś chciała, żeby zrobić zdjęcia jeszcze jakiemuś psu to daj znać, bo ja jutro będę w stajni z aparatem. Pozdrawiam Paulina p.s. już też słyszałam o Milce i jestem w szoku...ciekawe gdzie była? Quote
asiaf1 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 palinkaa napisał(a):Witajcie, to ja robiłam Kapselkowi zdjęcia - i to na czym leży to nie jest jego posłanie - spokojnie:) to akurat zdjęcie jest sprzed paru dni, a Kapsel jak tylko zobaczył aparat w moich rękach to od razu czym prędzej uciekł...i tam się właśnie ukrył przed paparazzi:))) Ola jakbyś chciała, żeby zrobić zdjęcia jeszcze jakiemuś psu to daj znać, bo ja jutro będę w stajni z aparatem. Pozdrawiam Paulina p.s. już też słyszałam o Milce i jestem w szoku...ciekawe gdzie była? witaj, prosimy o piękne zdjęcia szczeniora oraz Zivy amstaffki. Jak się da zrobic to jeszcze tego podrostka, który jest w kojcu na zewnątrz. Mili to raczej do ogłoszeń się nie nadają -chyba że weźmie kogoś na litość:-( Quote
jola_li Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 asiaf1 napisał(a):witaj, prosimy o piękne zdjęcia szczeniora oraz Zivy amstaffki. Jak się da zrobic to jeszcze tego podrostka, który jest w kojcu na zewnątrz. Mili to raczej do ogłoszeń się nie nadają -chyba że weźmie kogoś na litość:-( Ależ tak, myślę, że Mili warto zrobić zdjęcia, żeby pokazać jak bardzo potrzebuje pomocy..... Quote
Lulka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 witaj Paulina :loveu: jak Ty nas tu znalazlas? :evil_lol: jesli mozesz to zrob prosze tak jak dziewczyny mowia szczeniakowi ciemnemu - choc jego uchwycic to wyzszaa szkola jazdy :diabloti: Astce i Miluni :-( napisze jeszcze smska jakby Cie tu nie bylo ;) Quote
palinkaa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witaj, a znalazłam - Big Brother obserwuje...:) a tak na poważnie mam do swojej strony statystyki wejść i wyświetliło się przekierowanie z tego adresu i sprawdziłam:) Zdjęcia jutro zrobię, ale mam nadzieję, że przynajmniej przestanie padać...i żeby zrobić zdjęcie temu małemu szatanowi to bez pomocy się nie uda:) Pozdrawiam Paulina Quote
asiaf1 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Nowe allegro Kapselka Kapsel-owczarek szwajcarski mix (820126813) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Piromanka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Piękne Allegro, i tak jak powiedziała Jola - oby to było jego ostatnie! Quote
Recommended Posts