Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam to jest mój pierwszy post , chciałbym sie dowiedzieć jak mozna pomagać pieską , wiem ze zbieracie na hotel dla kapsla i prosiłbym o numer konta i nazwe banku. W jaki jeszcze sposób mozna pomagać?

Posted

Marllo napisał(a):
Witam to jest mój pierwszy post , chciałbym sie dowiedzieć jak mozna pomagać pieską , wiem ze zbieracie na hotel dla kapsla i prosiłbym o numer konta i nazwe banku. W jaki jeszcze sposób mozna pomagać?

Witaj,
dużą pomocą jest robienie ogłoszeń na portalach internetowych czy ew. drukowanie ogłoszeń i rozwieszanie ich w lecznicach czy miejscach gdzie jest duzo ludzi.
można przesyłać maile do znajomych z informacjami o tym, że psiaki szukaja domu
można organizować zbiórkę, karmy, kocy , kołder i innych rzeczy potrzebnych psiakom.
jezeli chodzi o psiak, które mam pod opieką w hotelu w rajszewie to jest tam jedem dziki który potrzebuje socjalizacji tzn. ktos może bawic się z nim, przebywać, przyzwyczajać do obecności człowieka

Posted

Ależ cudny Kapsio!!!
Czy jest jeszcze jakaś nadzieja na tę adopcję, która była rozważana?......

Padła mi drukarka i na razie nie mogę robić ogłoszeń do wywieszania :-(.
Może uda mi się kogoś poprosić o pomoc, tylko prosiłabym o zdjęcie w lepszej rozdzielczości ;-).

Posted

jola_li napisał(a):
To chyba nie jest wata szklana tylko wełna mineralna stosowana jako izolator w budownictwie. Nie wiem, czy jest całkiem bezpieczna, ale na pewno lepsza niż wata.

myślałam że to jedno i to samo

Posted

Witajcie,
to ja robiłam Kapselkowi zdjęcia - i to na czym leży to nie jest jego posłanie - spokojnie:) to akurat zdjęcie jest sprzed paru dni, a Kapsel jak tylko zobaczył aparat w moich rękach to od razu czym prędzej uciekł...i tam się właśnie ukrył przed paparazzi:)))
Ola jakbyś chciała, żeby zrobić zdjęcia jeszcze jakiemuś psu to daj znać, bo ja jutro będę w stajni z aparatem.

Pozdrawiam

Paulina

p.s. już też słyszałam o Milce i jestem w szoku...ciekawe gdzie była?

Posted

palinkaa napisał(a):
Witajcie,
to ja robiłam Kapselkowi zdjęcia - i to na czym leży to nie jest jego posłanie - spokojnie:) to akurat zdjęcie jest sprzed paru dni, a Kapsel jak tylko zobaczył aparat w moich rękach to od razu czym prędzej uciekł...i tam się właśnie ukrył przed paparazzi:)))
Ola jakbyś chciała, żeby zrobić zdjęcia jeszcze jakiemuś psu to daj znać, bo ja jutro będę w stajni z aparatem.

Pozdrawiam

Paulina

p.s. już też słyszałam o Milce i jestem w szoku...ciekawe gdzie była?

witaj,
prosimy o piękne zdjęcia szczeniora oraz Zivy amstaffki.
Jak się da zrobic to jeszcze tego podrostka, który jest w kojcu na zewnątrz.
Mili to raczej do ogłoszeń się nie nadają -chyba że weźmie kogoś na litość:-(

Posted

asiaf1 napisał(a):
witaj,
prosimy o piękne zdjęcia szczeniora oraz Zivy amstaffki.
Jak się da zrobic to jeszcze tego podrostka, który jest w kojcu na zewnątrz.
Mili to raczej do ogłoszeń się nie nadają -chyba że weźmie kogoś na litość:-(

Ależ tak, myślę, że Mili warto zrobić zdjęcia, żeby pokazać jak bardzo potrzebuje pomocy.....

Posted

witaj Paulina :loveu:
jak Ty nas tu znalazlas? :evil_lol:

jesli mozesz to zrob prosze tak jak dziewczyny mowia szczeniakowi ciemnemu - choc jego uchwycic to wyzszaa szkola jazdy :diabloti:

Astce i Miluni :-(

napisze jeszcze smska jakby Cie tu nie bylo ;)

Posted

Witaj,
a znalazłam - Big Brother obserwuje...:) a tak na poważnie mam do swojej strony statystyki wejść i wyświetliło się przekierowanie z tego adresu i sprawdziłam:)
Zdjęcia jutro zrobię, ale mam nadzieję, że przynajmniej przestanie padać...i żeby zrobić zdjęcie temu małemu szatanowi to bez pomocy się nie uda:)

Pozdrawiam

Paulina