Jump to content
Dogomania

Ubojnia psów na smalec.....okolice częstochowy, potrzebna pomoc!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pianka']Tak rozliczenia mają być jak się nie pojawią to temat zostanie wywalony a osoba zbierająca pieniądze zbanowana
Także proszę zrobić rozliczenie zgodnie z regulaminem.

I tu pojawiają się problemy:
-od 6.08.do 10.08.09 godz,16.06. w pierwszym poście było inne konto do zbiórki(czy tamto też trzeba rozliczyć?)
-część psów została przejęta przez inne fundacje,mają swoje wątki,zbiórki (o ile są prowadzone)są na bieżąco rozliczane w tamtych wątkach,nie ma chyba potrzeby uwzględniania ich w rozliczeniach tego wątku
-oficjalny przedstawicielFFA nie wypowiadał się od 15.08.,dostęp do rozliczeń konta fundacji będzie utrudniony.

Do kiedy ma być rozliczenie?

Temat medialny,w akcję zaangażowanych wiele osób,fundacji organizacji,włożono mnóstwo wysiłku a inicjatorzy akcji mało zainteresowni wątkiem i porządkiem na nim.Mam nadzieję,że skupili się na mądrym ratowaniu psów i przykładnym ukaraniu dręczycieli i morderców psów z Kłobucka.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
zdjęcia do pierwszego postu może wkleić tylko autor tego postu, nikt inny nie ma takiej możliwości - pewnie to posty autorstwa Paulina_mickey i jeśli ją poprosisz i foto na maila wyślesz, to może uda jej się jakoś je wkomponować na dobre miejsce;)

Ja nie zakładałam tego wątku.;)
Mój jest z bernardynami.

Tam staram się wklejać rozliczenia jak tylko mam informację odnośnie wpływów i wydatków jakie były...

Posted

coronaaj napisał(a):
=marlenka;Dzisiaj mama szczeniorków( Casablanka) przyjeżdza do domku :multi::multi::multi::multi:

;)Jak Casablanka, czy dalej podgryza drzwi u nowej pani?:razz::razz:
Co nowego u Dzwoneczka?:multi::multi:

Dzwoneczek ma adhd:evil_lol: nie może usiedzieć na dupce , gryzie po paluchach i wszędzie gdzie jego mordeczka da radę się wetknąc .
Natomiast jego mama no coz z dorosłymi psami jest trochę inaczej ....
W piątek i sobotę było ok , os niedzieli się zaczeło . Sunia nie chce nic jeść ani pić , najchętniej by siedziała na dworzu w domu za nic nie chce byc . Pierwsze jej podrygi były fajne tarzała się po dywanach , teraz tylko na dwór . Podjadę dziś do niej i zobacze co sie dzieje bo Pani Bożenka się o nią martwi , że nic nie je , najgorsze jest to że nie pije . To za mało czasu żeby sunia się przyzwycziła do nich być może dopiero teraz zaczyna odreagowywac poprzednie warunki w jakich była .
Może cos poradzicie jak z nią postępowac ???

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Ja nie zakładałam tego wątku.;)
Mój jest z bernardynami.

wiem, wiem Paulina, po prostu mi się pomyliło z wątekiem benków:oops: przepraszam Ciebie bardzo, to nie było celowo.
poprawiłam wyżej tą pomyłkę;)

Posted

My zalozylismy watek dwom psiakom, ale nie robilismy na nie zbiorki bo Nefretteta ktorej nr. tel. widnieje w pierwszym poscie obiecala przelac nam pieniazki, a ktorych do tej pory nie widac na koncie :shake:

Posted

[quote name='Finetta']I tu pojawiają się problemy:
-od 6.08.do 10.08.09 godz,16.06. w pierwszym poście było inne konto do zbiórki(czy tamto też trzeba rozliczyć?)
-część psów została przejęta przez inne fundacje,mają swoje wątki,zbiórki (o ile są prowadzone)są na bieżąco rozliczane w tamtych wątkach,nie ma chyba potrzeby uwzględniania ich w rozliczeniach tego wątku
-oficjalny przedstawicielFFA nie wypowiadał się od 15.08.,dostęp do rozliczeń konta fundacji będzie utrudniony.

Do kiedy ma być rozliczenie?

1. pytania, uwagi piszemy na pw
2. jesli na poprzednie konto wpłynęły jakieś pieniądze na te psy- tak ma być rozliczenie
3. psy mające osobne watki maja mieć rozliczenie w swoich watkach jak np. bernardyny z tej smalcowni maja swój watek, pieniądze zbierane na konto biafry, która ładnie robi rozliczenie=nie mam zastrzeżeń
4. zawsze od upomnienia daje tydzień czasu tak i teraz jest tydzień czasu na zrobienie rozliczenia.

Posted

[quote name='Madziek']3 psiaki, które przyjechały do Opola mają na razie tylko allegro:
Miały być przerobione na smalec! Czekają na dom (721009401) - Aukcje internetowe Allegro

nic więcej nie zdążyłam zrobić, nawet założyć osobnego wątku.
Bardzo gorąco proszę o pomoc w ogłoszeniach

Piękne allegro,a na nim pięknie pokazane psiaki!
Cioteczki, pomóżcie ogłaszać maleństwa! Są tak śliczne!

Posted

Dziewczyny....zostałam grzecznościowo poproszona o zalożenie wątku psów z ubojni na dogo, jako jedyna byłam przed kompem i miałam czas to zrobić, reszta była w terenie.
O rozliczenie niestety musicie prosić dziewczyny z ForAnimals.....ja nic nie wiem.
Pieniążki z pierwszego konta, przed zmianą zostały rozliczone z ForAnimals.
także tylko one mogą coś powiedzieć na ten temat i do nich kierujcie zapytania.
Nauczona doświadczeniem nie będę więcej nikogo uszczęśliwiać, przepraszam za zamieszanie.

Guest Elżbieta481
Posted

Cudna Klarunia:evil_lol:Piękna jest!!!
E/W

Posted

Oto obraz tego,co może zdziałać miłość,ciepło i opieka...i to,że Kiara ma też kogoś, kogo może kochać i przy kim czuje się bezpieczna!

Super robotę zrobiliście...i dt, i ds!!!! Gratulacje!!!:loveu:

Posted

Czy kundelki z ubojni opusciły juz to miejsce?
Na stronie fundacji nie ma informacji o jakichś DT.
Myśle, ze to głównie one były ofiarami tuczenia. Co z nimi?

Posted

Nadal brak informacji o ostatnich 7 malych pieskach ktore mialy opuscicic to miejsce w ubieglym tygodniu, czy juz opuscily nikt niczego takiego nie napisal :shake: Rowniez nic nie wiadomo co z kotami?

Posted

boziuniu jakie one są piękne!!!!! czy ktoś je ogłasza?
Monika wpisz ile mają i jakie są mniej więcej to dorzucę je do allegro szczeniaczkowego psiaków od missieek

edit - dorzuciłam na razie tak jak jest, jak komuś się spodobają to zadzwoni

Posted

dziewczynki maja ok dwa i pół mies. jakie sa?? no jak szczeniaczki, wesołe, rozrabiają
ale bardzo ładnie zachowuja czystosc, sa u mnie w mieszkaniu.
mają szczepienia i są odrobaczone

Posted

rozliczenie

zaszczepienie 9 szczeniąt
odrobaczenie 9 szczeniat + matka
grubo ponad 200zł - dałam 200zł reszta dopisana do rachunku fundacji
transport do cz-wy 50zł

3x transport do cz-wy- 150zł

royal canin starter- 309zł

wcierka frontline - 25zł

karma dla bernardynów- 50zł

zdemolowane dwa kojce- wymiana furtki- ????
naprawa kojca z siatki- ????????
rozwalona buda - ??????

Fundacja przekazała 700zł

w drodze wyjatku nie licze za hotel dla tych psów choc wiedzac o wpływach na konto FA załuje
znaczna wiekszosc psów jest pod opieką innych Fundacji,

na co wiec wydane zostana celowe wpłaty????

Czy Fundacja przewiduje jakiś termin do rozliczenia wpłat???

Czy ktoś z Fundacji kontroluje karygodnie przeprowadzone adopcje bernardynów?

* zagadka dla Zarzadu Fundacji* ile u mnie jest w końcu szczeniat??

Posted

Wszystkie psy i koty zostały zabrane z Kłobucka w zeszłym tygodniu. Przebywają w DT lub zostały oddane pod opiekę innych fundacji z, którymi jesteśmy w stałym kontakcie.
Rozliczenie wpłat zostanie podane najpóźniej w poniedziałek.

Na chwile obecną bardzo dziękujemy Dogomaniakom za wszelką pomoc w ratowaniu zwierząt ze "smalcowni".

Renata Mizera - Fundacja For Animals