Charly Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 na pierwszej stronie napisał ktoś, że w ubojni był też jakiś collie. gdzie można zasięgnąc dalszych informacji na temat tego psa? Quote
Margo05 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='olga7']Fundacja For Animals - Oddział w Częstochowie � O nas Albo mam coś z oczami, albo psów z ubojni przybywa :roll: Quote
mosii Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 kolejny szczeniaczek, braciszek Dzwoneczka pojechał dzis do swojego domku :D jutro powstawiam aktualne fotki dzieciaków. Quote
Soema Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Charly napisał(a):na pierwszej stronie napisał ktoś, że w ubojni był też jakiś collie. gdzie można zasięgnąc dalszych informacji na temat tego psa? Jest w Fundacji DR. Lucy. Quote
Charly Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Soema napisał(a):Jest w Fundacji DR. Lucy. dzięki wielkie:) Quote
Asior Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Margo05 napisał(a):Albo mam coś z oczami, albo psów z ubojni przybywa :roll: no jak?? przecież miało być 28 i jest 28 Quote
Margo05 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Asior, jak weszłam na zdjęcia psów z akcji to mam 35, a nie 28, chyba, żem czegoś nie dostrzegła :cool3: Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A może jakieś zdjęcie dwukrotnie zostało wklejone,bo mnie wychodzi 33 E/W Quote
Margo05 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ja patrzę po numerkach przy opisie psiaków, i jak wół stoi 35 :cool3: nic z tego nie rozumiem :roll: Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ze zdjęc wynika 35 psów-masz rację... E/W Quote
Asior Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 no szczeniak jest podwójnie wklejony.. raeszta nie wiem... mozę to chodziło o psy tylko (te 28) a tu z kotami jest więcej.. Niewiem.. trzeba czekać na odpowiedź animalsów.,... Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Rzeczywiście, niektóre psiaki muszą być podwójnie wklejone, bo jest ich więcej. Quote
bea_m Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 I są. Berta jest wklejona dwa razy a nie ma tego drugiego. Tam psy wyłaziły nie wiadomo skąd. Może jak była interwencja dziewczyny naliczyły 28 a później psiaki przyszły z pola i teraz ich jest więcej? Można było dostać oczopląsu :roll: i na nogawki trzeba było uważać. Quote
coronaaj Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 =Margo05;Asior, jak weszłam na zdjęcia psów z akcji to mam 35, a nie 28, chyba, żem czegoś nie dostrzegła :cool3: ******************************************************* :cool3::cool3:Ciotka, policzylas pewnie te trzy koty wtedy jest 35. Wedlug mnie 32 psy i 3 koty... http://foranimals.czest.pl/www/klobuck-psy-i-koty/ Quote
coronaaj Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 =Margo05;Asior, jak weszłam na zdjęcia psów z akcji to mam 35, a nie 28, chyba, żem czegoś nie dostrzegła :cool3: ******************************************************* :cool3::cool3:Ciotka, policzylas pewnie te trzy koty wtedy jest 35. Wedlug mnie 32 psy i 3 koty... Fundacja For Animals - Oddział w Częstochowie � kłobuck psy i koty Cioteczki przeczytajcie ponizej , nie wszystkim psom zrobiono zdjecia. ..Na razie tylko tyle zdjęć… w trakcie naszej wizyty przyjechało dwóch panów pozornie zainteresowanych adopcją ratlerki (suczki) . Byli to znajomi właścicielki posesji, bardzo niemili, ubliżali nam - w pewnym momencie jeden z nich zabrał starszą suczkę do samochodu i odjechali. Nie obyło się bez interwencji policji, suczka została zwrócona. Pojechała dzisiaj do domu tymczasowego. Jednak na robienie zdjęć pozostałym zwierzętom nie było już warunków. Wiozlam # 23 Dzwoneczka....cudny .. Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Nie wszystkim?I mimo to jest 32 psy choć mówiono,że tam są 28 psów?To jakby sfotografowano wszystkie to ile byłoby zdjęć?:shake: Ce la vie-ce tout! E/W Quote
coronaaj Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 =__Lara;Rzeczywiście, niektóre psiaki muszą być podwójnie wklejone, bo jest ich więcej Lara, bede jechac w czwartek tak pewnie w poludnie z Wieliczki do Warszawy (Serock) do Meggi1 z beniowa Mela , moze byc transport jakiegos ekstra pieska ...w vanie beda 3 kurduple, Mela, jedna ciotka...i ja .. Oczywiscie zapomnialam dodac, ze w srode jade pusta (3 moje kurduple) i ja z W-wy do Krakowa... Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Słuchajcie, przed chwilą dzwoniła do mnie Pani, bardzo fajna, ma dwa pieski, chce jakąś bidę, bez względu na wiek, dzwoniła w sprawie jednego katowickiego ratlerka, który już ma dom, więc poleciłam jej ratlerki z Kłobucka, podałam telefon, który widnieje na stronie Fundacji For Animals. coronaaj, dzięki ciotko za info :) narazie chyba nie szykuje nam się żaden transport do W-wy, ale kto wie... ;) Quote
coronaaj Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 =__Lara;Słuchajcie, przed chwilą dzwoniła do mnie Pani, bardzo fajna, ma dwa pieski, chce jakąś bidę, bez względu na wiek, dzwoniła w sprawie jednego katowickiego ratlerka, który już ma dom, więc poleciłam jej ratlerki z Kłobucka, podałam telefon, który widnieje na stronie Fundacji For Animals. coronaaj, dzięki ciotko za info :) narazie chyba nie szykuje nam się żaden transport do W-wy, ale kto wie... ;) Na wszelki wypadek podaje tel 505 960 270 POMOCY, CIOTECZKI.... O Jezu, ja bede odlawiac z Bajk21 onkowate...nie bedzie trudno...bardzo boi sie ludzi ale przychodzi po jedzenie...jest podobno mlody jakies okolo 2 lat bardzo ladne ,mieszka w lesie pod Radzyminem kolo w-wy. Bajk21 nie moze jej (jego) wziasc do siebie bo ma ponad 20 psow, w tym niepelnosprawne .. miala parvo...potrzebna pomoc.. nie mozemy odlawiac bo nie mamy go gdzie podziac....piszcie i dzwoncie do niej bo ja wyjezdzam po Mele do Wieliczki... Podaje Bajk21 tel Jola...501 980 665 Quote
LACRIMA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ja sobie przejrzałam stronę Fundacji i przeczytałam od początku cały ten wątek dokładnie. I powiem Wam Ciotki jedno: Gdyby ta cała sprawa nie dotyczyła zwierząt to byłoby nawet śmiesznie. Quote
marlenka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 mosii napisał(a):kolejny szczeniaczek, braciszek Dzwoneczka pojechał dzis do swojego domku :D jutro powstawiam aktualne fotki dzieciaków. Mossi a kiedy mama Dzwoneczka moze jechać ??? Domek cierpliwie czeka na nią ( nie wspomne o mnie:oops:) Quote
mosii Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 marlenka w zasadzie sunia jest gotowa juz nie karmi, mysle ze pod koniec tyg. Quote
Recommended Posts