Jump to content
Dogomania

Ubojnia psów na smalec.....okolice częstochowy, potrzebna pomoc!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):
na pierwszej stronie napisał ktoś, że w ubojni był też jakiś collie. gdzie można zasięgnąc dalszych informacji na temat tego psa?

Jest w Fundacji DR. Lucy.

Guest Elżbieta481
Posted

A może jakieś zdjęcie dwukrotnie zostało wklejone,bo mnie wychodzi 33
E/W

Guest Elżbieta481
Posted

Ze zdjęc wynika 35 psów-masz rację...
E/W

Posted

no szczeniak jest podwójnie wklejony.. raeszta nie wiem... mozę to chodziło o psy tylko (te 28) a tu z kotami jest więcej.. Niewiem.. trzeba czekać na odpowiedź animalsów.,...

Posted

I są. Berta jest wklejona dwa razy a nie ma tego drugiego. Tam psy wyłaziły nie wiadomo skąd. Może jak była interwencja dziewczyny naliczyły 28 a później psiaki przyszły z pola i teraz ich jest więcej? Można było dostać oczopląsu :roll: i na nogawki trzeba było uważać.

Posted

=Margo05;Asior, jak weszłam na zdjęcia psów z akcji to mam 35, a nie 28, chyba, żem czegoś nie dostrzegła :cool3:

:cool3::cool3:Ciotka, policzylas pewnie te trzy koty wtedy jest 35. Wedlug mnie 32 psy i 3 koty...

Fundacja For Animals - Oddział w Częstochowie � kłobuck psy i koty

Cioteczki przeczytajcie ponizej , nie wszystkim psom zrobiono zdjecia.

..Na razie tylko tyle zdjęć… w trakcie naszej wizyty przyjechało dwóch panów pozornie zainteresowanych adopcją ratlerki (suczki) . Byli to znajomi właścicielki posesji, bardzo niemili, ubliżali nam - w pewnym momencie jeden z nich zabrał starszą suczkę do samochodu i odjechali. Nie obyło się bez interwencji policji, suczka została zwrócona. Pojechała dzisiaj do domu tymczasowego. Jednak na robienie zdjęć pozostałym zwierzętom nie było już warunków.

Wiozlam # 23 Dzwoneczka....cudny ..

Guest Elżbieta481
Posted

Nie wszystkim?I mimo to jest 32 psy choć mówiono,że tam są 28 psów?To jakby sfotografowano wszystkie to ile byłoby zdjęć?:shake:
Ce la vie-ce tout!
E/W

Posted

=__Lara;Rzeczywiście, niektóre psiaki muszą być podwójnie wklejone, bo jest ich więcej

Lara, bede jechac w czwartek tak pewnie w poludnie z Wieliczki do Warszawy (Serock) do Meggi1 z beniowa Mela , moze byc transport jakiegos ekstra pieska ...w vanie beda 3 kurduple, Mela, jedna ciotka...i ja ..

Oczywiscie zapomnialam dodac, ze w srode jade pusta (3 moje kurduple) i ja
z W-wy do Krakowa...

Posted

Słuchajcie, przed chwilą dzwoniła do mnie Pani, bardzo fajna, ma dwa pieski, chce jakąś bidę, bez względu na wiek, dzwoniła w sprawie jednego katowickiego ratlerka, który już ma dom, więc poleciłam jej ratlerki z Kłobucka, podałam telefon, który widnieje na stronie Fundacji For Animals.

coronaaj, dzięki ciotko za info :) narazie chyba nie szykuje nam się żaden transport do W-wy, ale kto wie... ;)

Posted

=__Lara;Słuchajcie, przed chwilą dzwoniła do mnie Pani, bardzo fajna, ma dwa pieski, chce jakąś bidę, bez względu na wiek, dzwoniła w sprawie jednego katowickiego ratlerka, który już ma dom, więc poleciłam jej ratlerki z Kłobucka, podałam telefon, który widnieje na stronie Fundacji For Animals.

coronaaj, dzięki ciotko za info :) narazie chyba nie szykuje nam się żaden transport do W-wy, ale kto wie... ;)

Na wszelki wypadek podaje tel 505 960 270

POMOCY, CIOTECZKI....

O Jezu, ja bede odlawiac z Bajk21 onkowate...nie bedzie trudno...bardzo boi sie ludzi ale przychodzi po jedzenie...jest podobno mlody jakies okolo 2 lat bardzo ladne ,mieszka w lesie pod Radzyminem kolo w-wy.
Bajk21 nie moze jej (jego) wziasc do siebie bo ma ponad 20 psow, w tym niepelnosprawne .. miala parvo...potrzebna pomoc.. nie mozemy odlawiac bo nie mamy go gdzie podziac....piszcie i dzwoncie do niej bo ja wyjezdzam po Mele do Wieliczki...

Podaje Bajk21 tel Jola...501 980 665

Posted

Ja sobie przejrzałam stronę Fundacji i przeczytałam od początku cały ten wątek dokładnie. I powiem Wam Ciotki jedno:
Gdyby ta cała sprawa nie dotyczyła zwierząt to byłoby nawet śmiesznie.

Posted

mosii napisał(a):
kolejny szczeniaczek, braciszek Dzwoneczka pojechał dzis do swojego domku :D

jutro powstawiam aktualne fotki dzieciaków.

Mossi a kiedy mama Dzwoneczka moze jechać ??? Domek cierpliwie czeka na nią ( nie wspomne o mnie:oops:)