Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem kochane kobietki,że macie poważniejsze rzeczy na głowie,ale chcę poinformować,że Fiduś zrzuca magiczną pelerynę i powoli zaczyna się otwierać.Dzisiaj musiałam na ok. 4 godz. wyjechać z domu.Po powrocie cieszył się jak dziecko,niemalże wskakiwał mi na ręce.Poza tym zagryzł mi pluszowego pieska a w tej chwili kończy kaktusa...też pluszowego na szczęście.:crazyeye:

Aha.....Mama już całkowicie urobiona.Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi;)

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lajla2009 napisał(a):
Wiem kochane kobietki,że macie poważniejsze rzeczy na głowie,ale chcę poinformować,że Fiduś zrzuca magiczną pelerynę i powoli zaczyna się otwierać.Dzisiaj musiałam na ok. 4 godz. wyjechać z domu.Po powrocie cieszył się jak dziecko,niemalże wskakiwał mi na ręce.Poza tym zagryzł mi pluszowego pieska a w tej chwili kończy kaktusa...też pluszowego na szczęście.:crazyeye:

Aha.....Mama już całkowicie urobiona.Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi;)

Cwaniak był od początku i kupował Twoją mamę. A zagryzanie pluszaków jamniki uwielbiają. No ciekawa jestem czy nie zacznie słyszeć.

Posted

Po smakowitym śniadanku i zawiązaniu sadełka po nim szykujemy się na pierwszy dłuższy spacer.Ponieważ towarzyszyć nam będzie moja przyjaciółka ze swoim psem,liczę wreszcie na sesję zdjęciową.

Posted

lajla2009 napisał(a):
Po smakowitym śniadanku i zawiązaniu sadełka po nim szykujemy się na pierwszy dłuższy spacer.Ponieważ towarzyszyć nam będzie moja przyjaciółka ze swoim psem,liczę wreszcie na sesję zdjęciową.

A to czekamy :):):)

Posted

lajla2009 napisał(a):

odebralas pw ode mnie?

Posted

Ja pnad spacer przedłożyłam kawę na tarasie na lezakch :p Cudne jesienne słońce :cool3: I kundelki wygrzewaja kości, choć i spacerek po obiedzie w planach ...

Posted

malagos napisał(a):
Ja pnad spacer przedłożyłam kawę na tarasie na lezakch :p Cudne jesienne słońce :cool3: I kundelki wygrzewaja kości, choć i spacerek po obiedzie w planach ...

Ale to do tego trzeba miec taras :( my ieszkamy w mieszkaniu, nie domu :(

Posted

Powiem krótko.Fiduś to porządny,niekonfliktowy jamnior.Ochoczo zapoznał się z czworonogiem mojej przyjaciółki(9-cio letnim terierem irlandzkim-MANGO)Spacer dostosowany był do tempa i kondycji Fida.Radził sobie wyśmienicie,był bardzo radosny i ciekawy świata.Odnosiło się wrażenie jakby odkrywał wszystko na nowo.Ale po kolei...
Tutaj JA z moim przychówkiem i uszami Manga

Tutaj częstowanie łakociami

Zazdrosny Mango o swoją Panią

Wszyscy w komplecie...uff...ciężko ich skadrować

Gaszę pragnienie,no cóż...brak kondychy:niewiem:

c.d.n.

Posted

No, no, Rezydent oddał mu miejsce "od ściany";)
U moich suk tylko szefowa ma taki przywilej:evil_lol: - reszta dokleja się "z brzegu"

Posted

taks napisał(a):
No, no, Rezydent oddał mu miejsce "od ściany";)
U moich suk tylko szefowa ma taki przywilej:evil_lol: - reszta dokleja się "z brzegu"

A u mnie to jest zmienne, oba dominujące i nieustępliwe. Jednak najczęściej wygrywa Ruda. Ze mną nikt się nie liczy :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

A może by tak popływać?Eeee...za płytko:mdleje:

Tak od razu rajd Paryż-Dakar?:look3:

Czyżbym miał coś wspólnego z wyderką?:oops:Podoba mi się taplanie w błocku:grins:

A co to właściwie są te grzyby?:???:

Ja znalazłem tego rydza!:2gunfire:

c.d.n.

Posted

To by było na tyle.Towarzystwo pojadło,popiło i zaległo w łóżeczku.Jedynie azjatka niezmordowana stróżuje bez przerwy,ale do tego stworzyła ją natura.
Ludzie!!!Nie bójcie się,nie czajcie i nie obserwujcie,tylko wprowadzajcie swoje myśli w czyny.ADOPTUJCIE PSIAKI!!!One bardzo potrzebują swojego człowieka,a odwdzięczą się dozgonną miłością,wiernością i oddaniem.
Chętnych zapraszam do odwiedzania wątku Fida i Figi,bo zapewniam,że będą nowe informacje z ich "nowego życia"Pozdrawiam.Iwona.

Posted

[quote name='lajla2009']To by było na tyle.Towarzystwo pojadło,popiło i zaległo w łóżeczku.Jedynie azjatka niezmordowana stróżuje bez przerwy,ale do tego stworzyła ją natura.
Ludzie!!!Nie bójcie się,nie czajcie i nie obserwujcie,tylko wprowadzajcie swoje myśli w czyny.ADOPTUJCIE PSIAKI!!!One bardzo potrzebują swojego człowieka,a odwdzięczą się dozgonną miłością,wiernością i oddaniem.
Chętnych zapraszam do odwiedzania wątku Fida i Figi,bo zapewniam,że będą nowe informacje z ich "nowego życia"Pozdrawiam.Iwona.

Absolutnie się z tym zgadzam. mam też okazje porównać. Rambo od szczeniaka i Ruda adoptowana 12 grudnia 2008 siedmioletnia jamniczka. Miłość jaką mnie obdarzyła jest niesamowita. Jest inna niż miłość Rambiego. Jest fantastyczna (Rambiego rónież ale inaczej).

Stwierdzam że to moja najlepsza decyzja ostatnich miesięcy. Rambo od stycznia nie miał ataku padaczki. No jamniki jako psy z genami myśliwskimi są w dwójnasób stadne i najlepiej jak są dwa.

Posted

[quote name='Isadora7']Dostałam potwierdzenia od SzczepoN, że pieniażki za transport wpłynęły. Jamniczki serdecznie dziękują.
Cieszę się, bo już się zaczynałam zastanawiać, czy wpisałam dobrze konto ;)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Cieszę się, bo już się zaczynałam zastanawiać, czy wpisałam dobrze konto ;)

SzczepoN nie bywa codziennie na dogo więc myślę ze dlatego troszkę czekało się.

Posted

Isadora7 napisał(a):
SzczepoN nie bywa codziennie na dogo więc myślę ze dlatego troszkę czekało się.

Nic nie szkodzi, ważne, że jamniory są już bezpieczne i że kasa ostatecznie jest :) A zdjęcia - pierwsza klasa!