Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Wyglądają jak bracia, a ogródek masz śliczny, marzenie

Dzięki...:roll:.A jamniory w duecie to niezłe agresory są:mad:.Drżyjcie przechodnie i ich nogawki:diabloti:.Fido taki gospodarz,że i żadnemu psu nie przepuści...muszę mieć oczy naokoło głowy:evil_lol:.Widać,że chłopak mieszkał w bloku,w ogóle nie przyzwyczajony do takich upałów...unika spacerów i słońca,woli chłodne mieszkanko:p

Posted

Isadora7 napisał(a):
Kalendarzowe zdjęcie, pozwolisz ze wykorzystam na stronie o jamnikach w potrzebie którą właśnie robię?

Dorotko!Zawsze i wszędzie!:loveu:Czuję się ogromnie wyróżniona,dzięki i cieszę się,że się podoba.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

[B]No i stało się strona SOS DLA JAMNIKÓW powstała, szykuję sobie opowiadanko o Twoim jamniczym dueciku :)[/B]

klik w banerek:
[URL="http://jamniki.eadopcje.org/"][IMG]http://img404.imageshack.us/img404/1954/banner2vq.jpg[/IMG][/URL]

:cool1:

Posted

Super! Wspaniały pomysł z tą witryną :loveu:
Dziękuję,że pomyślałaś też o moich staruszkach,może w czymś mogę pomóc...?:roll:
Piękny prezent to będzie dla Fidusia na jego 13-te urodzinki.:multi:
Pozdrawiam:bye:

Posted

Znalazlam TWoj wpis na porodowce i tak jestem tutaj i podziwiam moja ukochana rase jamniki :loveu:

Super ze dalas mu domek :) Jesli chcesz poznac Sherry to zapraszam do nas. my bedziemy tu goscic :)

• 5 months later...
Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie po dłuuugiej przerwie. Widzę że komuś nie spodobał się mój banerek- odnośnik do wątku Fidusia... No cóż... Znalazł nowy dom, to już jest nie ważny... Po co ludzie mają tu zaglądać...
Wiernych kibiców starych jamniorów informuję, że Fido ma się dobrze, jest zdrowy, w dobrej kondycji, w międzyczasie został przyszywanym wujkiem małych azjaciątek. Może w najbliższym czasie wkleję zdjęcia jak prezentuje się obecnie nasz starszy pan.
Pozdrawiam :hand:.