Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I znowu dzwonil Pan w sprawie Fizi.
Konkretny, fajny.
Dziwil sie czemu Fizia tak dlugo czeka na dom.
Powiedzialam, ze wszyscy chca rasowe psy...On na to, ze on nie chce rasowego, on chce Fizie.
Podalam numer do Misieek.
Pan chce przyjechac w weekend.

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jasza']I znowu dzwonil Pan w sprawie Fizi.
Konkretny, fajny.
Dziwil sie czemu Fizia tak dlugo czeka na dom.
Powiedzialam, ze wszyscy chca rasowe psy...On na to, ze on nie chce rasowego, on chce Fizie.
Podalam numer do Misieek.
Pan chce przyjechac w weekend.

Alleluja! Mam nadzieję, że Fizia pojedzie do dobrego domu!

Posted

xmartix napisał(a):
i co? wiadomo coś?
w piątek jechała koleżanka PaulinyB do Krakowa i pewnie kiedyś będzie wracać...

hej hej :)
ja jestem po wizycie w Ośnie :)
jak najbardziej na tak, ludzie fajni, konkretni, zwierzaki kochają
Fizia miałaby całą rodzinkę, z dwójką dzieciaków (dzieciaki czekają na Fizię! - mnie pytały czy ją przywiozłam :oops:)
wet-znajomy, więc tu też 'zabezpieczenie'

tylko z transportem problem - państwo są niemobilni...
ja mogę młodą przewieźc z Zielonej albo innej miejscowości w okolicy już docelowo do Ośna
Pani zgłosiła chęc pokrycia kosztów transportu młodej, chciałaby tylko wiedzie jakie będą
no i kiedy będzie piesek...

Posted

Zdaje się, że z końcem tygodnia Reyes będzie wiozła suczkę "od nas" z Krakowa do Katowic, to może zgodziłaby się i Fizię wziąć. Tyle że to jeszcze nie na 100%. Jakbyście nie znaleźli nic lepszego, odezwijcie się w poniedziałek-wtorek.

Posted

Laima napisał(a):
Zdaje się, że z końcem tygodnia Reyes będzie wiozła suczkę "od nas" z Krakowa do Katowic, to może zgodziłaby się i Fizię wziąć. Tyle że to jeszcze nie na 100%. Jakbyście nie znaleźli nic lepszego, odezwijcie się w poniedziałek-wtorek.

tylko co da transport do Katowic? :niewiem:

Posted

Fajnie, że domek fajny.
Może zmienimy tytuł wątku, że szukamy transportu z Krakowa do Zielonej Góry?

Spróbuję napisać na transportowym.

Gacusiowa - serdecznie dziękujemy!!!

Posted

Oferta transportu zwierzaków, okolice Katowic -cała Polska za zwrot kosztów paliwa

Witam ,

oferuję transport zwierzaków na terenie okolic Katowic, śląska i całej Polski za zwrot kosztów paliwa. Możliwość przewiezienia samochodem osobowym lub większym samochodem transportowym. Oferuję także transport karmy czy innych akcesoriów dla zwierząt. Możliwość wyznaczenia trasy i zebrania kilku pupili po trasie na raz. Jestem dyspozycyjny czasowo. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu:

608773306

Może tu?

Posted

Próbowałam napisać na wątku transportowym, ale mnie wywala jak próbuję dodać nowy temat....

Czy jest szansa, żeby zacząć zbierać na transport za zwrotem kosztów paliwa?

Posted

malawaszka napisał(a):
to jest własnie problem :( ja nie mam już ani grosika .... i jeszcze Brok wrócił do hotelu... nawet nie mam siły myśleć o tym

czemu wrócił??????

Posted

300zł to sporo
pomyślmy może nad PKP

z Ośna do Rzepina jest 15km, które państwo na pewno mogą choćby autobusem pokonać - może więc pomyślmy nad przewiezieniem młodej, tudzież nadaniem przesyłką kurierską... (nie bić... wysżłuchać do końca...)

tak czy inaczej podróż musiałaby się odbyć dwoma etapami - najpierw musiałaby młoda dotrzeć do Warszawy bądź Wrocławia, tu musiałaby zostać wsadzona w pociąg i bezpośrednio dojechałaby już do Rzepina, gdzie czekaliby na nią jej nowi Państwo

jest trochę bezpośrednich połączeń Warszawa-Rzepin i Wrocław-Rzepin, z KAtowic bezpośrednich połączeń nie znalazłam

Fizia musiałaby podróżować w transporterku, któy zostałby później odesłany

to chyba najtańsza opcja, tylko jest pytanie, czy zwierza można wysłać przesyłką konduktorską??

Posted

[quote name='Gacusiowa']300zł to sporo
pomyślmy może nad PKP

z Ośna do Rzepina jest 15km, które państwo na pewno mogą choćby autobusem pokonać - może więc pomyślmy nad przewiezieniem młodej, tudzież nadaniem przesyłką KONDUKTORSKĄ... (nie bić... wysłuchać do końca...)

jaką kurierską, Gacusiowa, głupolu!!!

nie mogę edytować posta, to się poprawiam tutaj

Posted

Nie wiem. Ale ja bym jej przesyłka konduktorską nie wyslała.
Ani jej, ani żadnego innego psa.

PKP to dobre rozwiązanie.
Reyes jeździ z psiakami na nieraz bardzo długich trasach, za zwrotem kosztów.
Na pewno by się zgodzila, tym bardziej z taką kruszyną...tylko co z kasą?

Posted

Z Katowic ( gdyby jechała Reyes, to wsiadałaby w Katowicach) do Zielonej Góry, z jedną przesiadką przez Wrocław jedzie się 6.2 godziny.

Bilet kosztuje 34 PLN dla psa jakieś 5 PLN.

W dwie strony to bedzie w sumie niecała stówa.

Czy ja dobrze wcześniej przeczytałam, Gacusiowa, pisałaś, że z Zielonej moglabyś Fizie przewieźć?

Posted

Niecała stowa, czyli 73 PLN.

Siedemdziesiąt trzy złote brakuje Fizi do domu..
O ile Reyes sie zgodzi...albo może ktoś z Krakowa mógłby pojechać PKP?