fizia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Super by było, jakby nie tylko Fizia znalazła Dom, ale dzięki Niej też jakiś inny psiak Tyle ślicznot jest u Missieek Quote
missieek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jasza napisał(a):Mam nadzieję że ta Pani zadzwonila do Misieek.. A do mnie napisał Pan Piotr z Dąbrowy Gorniczej. Szuka pieska dla swojej mamy. Tradycyjnie - podałam telefon do Angeli. dzwonil tylko ten Pan Piotr, on jest z Poznania szuka psa dla swojej babci, ona jest z Dabrowy w przyszlym tygodniu bedzie na slasku i moze podjedzie z babcia ja ogladnac Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Tylko wiecie, zeby ta babcia nie miala 90 lat... :oops: Quote
missieek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 o to zapytalam, podobno 65, a czy mozna tu wkleic maila od tego piotra? Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 "Witam! Szukam pieska dla babci. Biorę pod uwagę Fizię. Czy ogłoszenie jest nadal aktualne? A jeśli tak, to z jakiej miejscowości trzeba by ją odebrać? Pozdrawiam Piotr Kędra z Dąbrowy Górniczej" Podałam mu namiary na Ciebie. No i odopisał: "Dziękuję za informację" Quote
Jasza Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Miałam dzisiaj kolejny mail. Od pani ktora szuka małego pieska, bo ma małe mieszkanie. Podałam namiery na Misieek. Quote
malawaszka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 może by Doti też pokazać? a ta pani nauczycielka zrezygnowała? Quote
Jasza Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 No właśnie nie wiem czemu nie zadzwoniła.. Długo z nią rozmawiałam i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie... Quote
Jasza Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Fizia, proszę nie spadać tak nisko! Na pierwszą! Quote
malawaszka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 chyba ta pani nauczycielka nie zadzwoniła bo nic missieek o tym nie mówiła :shake: zobaczymy czy ci z Dąbrowy przyjadą :kciuki: Quote
Ania&Kasia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Trzymamy kciuki za Fizię!!!:p Jest taka kochana.. mogłabym ja przytulać i głaskać non stop..:loveu: Mam nadzieje że szczęście się do niej uśmiechnie..! Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 zapraszam na następny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-jakich-jeszcze-nie-bylo-na-tymczasy-u-missieek-sznupke-do-20-11-a-173438/ Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 no niestety ludzie są slepi..... basiapron pokaże Fiziulinkę znajomej, która szuka pieska w tym typie - tylko chciała szczeniaczka Quote
Therion Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Podnosze , dziwne ze tak dlugo czeka na dom, wydawaloby sie ,ze miniaturka to szybko go znajdzie. Quote
Recommended Posts