Macia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Proszę o kontakt osobę odpowiedzialną za transport (nadzorującą całą "operację"). Mój nr 668045313. Mam propozycję transportu, ale w przyszłym tyg. Szczegóły przez telefon. Quote
missieek Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 prosze napisz chociaz czy chodzi o transport Leszno-Zielona Gora czy moze Leszno i dalej Quote
Macia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Jeżeli jest możliwość jej dostarczenia do Katowic (tak to chyba miało być?) to transport jest z Katowic do Zielonej. Tylko potrzebny będzie transporter. Quote
missieek Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ok czyli ja do Ciebie zadzwonie (jutro, pojutrze) bo dzis nie mam nic na koncie (no chyba ze masz jakis stacjonarny lub nr w orange to moge zadzwonic dzis po 21) moj nr 504 588 874 Angelika moze byc w transporterze jesli trzeba Quote
Jasza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Mam nadzieję, że coś wyjdzie z tego. Macia, pięknie dziękuję, że zajrzałaś. Quote
zerduszko Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 W końcu sie coś klaruje! Kciuki za laleczkę i jej domek! Quote
Macia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 No dobrze wreszcie mogę napisać coś więcej. Wczoraj dogo tak mi muliło, że wejście na ten temat zajmowało 30 min. Tak jak już mówiłam przez telefon missieek, moja mama oferuje transport. Mówiłam jej wczoraj o suni i o problemach z dojazdem więc zaproponowała pomoc. Mama prowadzi firmę, która wysyła towar m.in. do Katowic. Sunię zabrałby więc stamtąd kierowca. Dojechałaby w okolice Rawicza (tam jest firma). Tam byłby przystanek, wyjście itp. a dalej pojechałaby z drugim kierowcą do Zielonej. Dlatego potrzebny jest transporter żeby było bezpiecznie. Tylko w Zielonej byłaby dość wcześnie nad ranem. Nie znam dokładnej daty jeszcze, bo mama dopiero sprawdzi kiedy jeżdżą, ale jak będę wiedzieć dam znać. Mam nadzieję, że pasuje taka forma transportu? Quote
Jasza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Chyba jak najbardziej!!!!! Fizia....może już się rzeczywiście domek szykuje dla Ciebie? Misieek , jak myślisz? Quote
missieek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 tak potwierdzam transporter bedzie tylko fajnie by bylo jakby wrocil :) teraz czekamy na Gacusiowa, czy jest w stanie odebrac mala w ktorys dzien rano lub trzeba znalezc kogos z zielonej g kto przetrzyma fizie az Gacusiowa odbierze Quote
malawaszka Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 i co? i co? zaciskam :kciuki: za podróż Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 zapraszam na bazarek na tymczasy u missieek http://www.dogomania.pl/threads/175204-KOSMETYKI-torbo-plecaki-kubeczki-psie-super-breloki-tymczasy-u-missieek-do-15-12?p=13652750 Quote
Macia Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Przepraszam, że tak długo, ale pokomplikowało się trochę u mnie. No więc możliwy jest transport w poniedziałek. Sunia w ten dzień została by odebrana z Katowic, a we wtorek byłaby w Zielonej. Czy ten termin pasuje? Quote
Jasza Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Misieek, Gacusiowa, pasuje Wam ten termin? Oby tak... Quote
missieek Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 tak mi pasuje tylko z kim sie kontaktowac w katowicach? Quote
Gacusiowa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='missieek']tak mi pasuje tylko z kim sie kontaktowac w katowicach?[/QUOTE] mocno mi się wszystko pokomplikowało nie pasuje mi wcale... :( na 99% jadę w poniedziałek do Warszawy, moja Mama będzie miała tam operowany guz trzustki... niestety, to jedyna rzecz, która w tej chwili mi zaprząta całą uwagę... nie wiem kiedy będę w stanie zaoferowac transport... strasznie Was przepraszam, ale moja Mama jest najważniejsza... Quote
malawaszka Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Gacusiowa dużo zdrowia dla Twojej Mamy! Może zatem ten odcinek nowa pani Fizi dałaby radę????? Quote
Gacusiowa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dzięki, Malawaszka... Boję się strasznie tej operacji, moja Mama źle się czuje, jest strasznie przybita... ja muszę byc 'ta twarda i dzielna'... Quote
missieek Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 ok czyli szukamy na wtorek kogos kto jest w stanie zrobic trase zielona gora osno zapytam potencjalnych nowych wlascicieli Gacusiowa trzymaj sie Quote
Jasza Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Gacusiowa, bądż dzielna! mam nadzieję, że nowa, potencjalna rodzina Fizi zdecyduje się pojechać po nią do Zielonej Góry. Quote
Recommended Posts