Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę o kontakt osobę odpowiedzialną za transport (nadzorującą całą "operację"). Mój nr 668045313. Mam propozycję transportu, ale w przyszłym tyg. Szczegóły przez telefon.

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli jest możliwość jej dostarczenia do Katowic (tak to chyba miało być?) to transport jest z Katowic do Zielonej. Tylko potrzebny będzie transporter.

Posted

ok czyli ja do Ciebie zadzwonie (jutro, pojutrze) bo dzis nie mam nic na koncie
(no chyba ze masz jakis stacjonarny lub nr w orange to moge zadzwonic dzis po 21)
moj nr 504 588 874 Angelika
moze byc w transporterze jesli trzeba

Posted

No dobrze wreszcie mogę napisać coś więcej. Wczoraj dogo tak mi muliło, że wejście na ten temat zajmowało 30 min. Tak jak już mówiłam przez telefon missieek, moja mama oferuje transport. Mówiłam jej wczoraj o suni i o problemach z dojazdem więc zaproponowała pomoc. Mama prowadzi firmę, która wysyła towar m.in. do Katowic. Sunię zabrałby więc stamtąd kierowca. Dojechałaby w okolice Rawicza (tam jest firma). Tam byłby przystanek, wyjście itp. a dalej pojechałaby z drugim kierowcą do Zielonej. Dlatego potrzebny jest transporter żeby było bezpiecznie. Tylko w Zielonej byłaby dość wcześnie nad ranem. Nie znam dokładnej daty jeszcze, bo mama dopiero sprawdzi kiedy jeżdżą, ale jak będę wiedzieć dam znać. Mam nadzieję, że pasuje taka forma transportu?

Posted

tak potwierdzam transporter bedzie
tylko fajnie by bylo jakby wrocil :)

teraz czekamy na Gacusiowa, czy jest w stanie odebrac mala w ktorys dzien rano
lub trzeba znalezc kogos z zielonej g kto przetrzyma fizie az Gacusiowa odbierze

Posted

Przepraszam, że tak długo, ale pokomplikowało się trochę u mnie. No więc możliwy jest transport w poniedziałek. Sunia w ten dzień została by odebrana z Katowic, a we wtorek byłaby w Zielonej. Czy ten termin pasuje?

Posted

[quote name='missieek']tak mi pasuje
tylko z kim sie kontaktowac w katowicach?[/QUOTE]

mocno mi się wszystko pokomplikowało
nie pasuje mi wcale... :(
na 99% jadę w poniedziałek do Warszawy, moja Mama będzie miała tam operowany guz trzustki...
niestety, to jedyna rzecz, która w tej chwili mi zaprząta całą uwagę...
nie wiem kiedy będę w stanie zaoferowac transport... strasznie Was przepraszam, ale moja Mama jest najważniejsza...