Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej. No niestety dla mnie w grę wchodzi najbliżej przyszły czwartek lub piątek (3 lub 4) :-(.

Posted

Poprosiłam p. Joannę o zarejestrowanie się w wątku i osobiste ustosunkowanie do naszych propozycji.
Lepsze to niż głuchy telefon ;)

Misieek, czy Ty miałaś z nią w tym tygodniu jakiś kontakt? Bo ja w tej sytuacji nie wiem co robić...

Posted

Wiem, to wychodzi 73 a nie 74.
Ja w liczeniu nie jestem dobra.

Nie wiem czy za psa płaci się dalej 5 PLN niezależnie od trasy, czy może 6 PLN.
Jakoś tak.

Posted

W niektórych nawet 15 ... nie wiem jak tu.
W czwartek kończę zajęcia 9:30 - z oczywistych względów bardziej mi leży piątek, co wy na to?

W jedną stronę do Zielonej Góry - 34 PLN

Patrzysz na trasę z inter-regio a one nie jeżdżą na tej trasie często. Gdy będzie wiadomo kiedy i o której to sobie policzymy bilet.

Posted

Pytanie nr. 1 czy ktoś jest w stanie dostarczyć mi tą suczkę na 5 rano do Katowic?

Posted

5:34 do Wrocławia na 8:26 o 09:50 z Wrocławia do Zielonej na 13:12 w Zielonej. Bilet : 58:50 (minus zniżka) + 15 pies .
13:19 (ale to utopia) z przesiadką we Wrocławiu i do domu na 20:25 lub
15:32 Z przesiadką we Wrocławiu i w Katowicach na 23 coś
Ktoś wie ile ma zniżka studencka? Wydaje mi się że 37 % ale sobie ręki nie utne.

Więc (58,50 - 37%) x 2 + 15 = (58,50 - 21,60) x 2 + 15 = 88,8

Posted

Te pociągi w ZG mijają się na tym samym peronie - czy byłaby możliwość by osoba która odbiera ode mnie suczkę była wcześniej, wzięła psiaka a ja bym mogła uciec (o ile się nic nie pospóźnia) ? Te dwie godziny to dla mnie spora różnica.

Posted

Reyes,
z rozkładu jazdy wynika, że masz całe 7 minut na przesiadkę, przekazanie mi psa i w ogóle, faaajnie ;)
Rozumiem, że umawiamy się na 5 grudnia?
Będę na pewno przed 13stą na dworcu, jak nie zdążysz na ten pociąg to jakoś ten czas do następnego spędzimy :)
będzie dobrze :)
Jasza , KOBIETO!!! nie przepraszaj, wtrącaj się!! :mrgreen:

Posted

Gacusiowa napisał(a):
Reyes,
z rozkładu jazdy wynika, że masz całe 7 minut na przesiadkę, przekazanie mi psa i w ogóle, faaajnie ;)
Rozumiem, że umawiamy się na 5 grudnia?

Nie dobijaj...
Chyba na 4 grudnia, na piątek O-O

Posted

missieek napisał(a):
jak ktos mnie obudzi o 4 to nie ma problemu :)
ale jakby dalo rade abym podrzucila ja wieczorem dzien wczesniej to tez byloby fajnie
fizia jest spokojna

a jak autem jeździ? bo ja mam dużego psa i ona zajmuje tylną kanapę, a takiego malucha jak przewieźc? w transporterku? z przodu? głupie pytania zadaję :oops:

Posted

missieek napisał(a):

ale jakby dalo rade abym podrzucila ja wieczorem dzien wczesniej to tez byloby fajnie
fizia jest spokojna

Ale mój pies już nie- tutaj nie pomogę :-((

Przypominam że pieniądze muszę mieć z góry na kącie - komu podać numer?

Posted

Mam inny pomysł - ale wymagałby nadłożenia przez kogoś 100 kilometrów autkiem.
Mogę pojechać z psem do Zielone Góry, szarpać go przesiadką - co zajmie nam 8 godzin (mnie 16 z powrotem ;-( )

A mogę podjechać 100 km od Zielonej, do Leszna - co jest raz że tańsze(chociaż właścicielka musi zapłacić komuś za benzynę to 100km.) , dwa łatwiejsze dla psa, trzy zajmie bezpośrendio 4,5 h ( dla mnie w pociagu 9 a 16 to wielka różnica)
Pytanie tylko kto by wziął ode mnie potworka w Lesznie :->?

Posted

Cisza tu przeokropna!
Misieek, czy Pani z Ośna przeleje Reyes na konto za bilety?
Czy może dać jej pieniądze na miejscu?

Budzić Cię o tej nieludzkiej godzinie?
I kiedy dokładnie?

Kochane ciotki powymieniajcie się telefonami proszę..

Ja idę szukać ciotek z Leszna.
Poszperam i spróbuję sprowadzić kogoś z autem i wolną chwilą.