zerduszko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jasza napisał(a):Wstaję dziennie o czwaretej rano i chodzę z nim 1.5 godziny... Popołudniu ma spacer trzygodzinny... i jest szczęśliwy, wierz mi. Ty mas kobieto bowrdera :-o Jak ja bym miała tyle z psami latać, to bym psa nie miała, albo przestała sypiać. Rano jest spacerek fizjologiczny, sucze sie nie zdążą obudzić po nocy i idą spać dalej na 8,5 h. Quote
Jasza Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 No nie wiem...Ja mam wyrzuty sumienia jak Reksio jest na spacerze krócej niz cztery godziny w ciągu dnia.. A z bordera może też coś mieć, bo on to ma cosik z każdej rasy..:diabloti: Nogi jamnika, uszy ON-ka, ogon haszczaka, może duszę ma bordera?:evil_lol: (Jego pychol w moim avatarze..) Quote
malawaszka Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 ZAPRASZAMY NA BAZARKI - potrzebna pomoc!!! ŁOSIE, koszyczek, ozdoby św, pelerynka, biustonosz i in dla missieeków do 20.10 Perfumy FM Kup Teraz na PREZENT na tymczasy u missieek do 30.10 i moje http://www.dogomania.pl/forum/f99/plaszczyk-jesienny-nowy-sliczny-na-kotki-do-20-10-a-148656/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/dynki-ozdobne-ksiazka-o-buldozkach-wazonik-cos-jeszcze-na-kotki-do-20-10-a-148745/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-kosmetyki-bizu-ksiazki-dla-domu-inne-na-sznupke-do-20-10-a-148650/ Quote
Laima Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Czy udało się kupić surowicę dla maluchów i umieścić je gdzieś w innych dt? Strasznie przepraszam, ale nie dam rady pomóc teraz finansowo. Choroba dziecka wydrenowała mi portfel. Przepraszam. :shake: Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 zdaje się, że udało się zebrać na surowicę - mam nadzieję, że wystarczy, chociaż jest ich sporo bo 8 maluszków+kudłata malutka+Hessi - to 10 szczeniąt najbardziej narażonych, niestety ani jeden nie znalazł innego DT Quote
Laima Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Podnoszę pieski. Fizia jest prześliczna; dlaczego nikt jej nie chce? Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Przepraszam za OT. Pilnie sunia potrzebuje każdej złotówki.. kiedyś była wesoła, a teraz traci blask w oczach...mamy DT, ale brak kasy. POMÓŻCIE!!!! Najpierw cudem ocalona od smierci w przechowalni wołomińskiej, a teraz gaśnie w oczach................. nie pozwólmy Jej na to! Każda złotówka na wagę złota! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/gasnie-w-oczach-lady-przetrwala-pseudo-schronisko-u-klamki-146880/ Quote
Jasza Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Fizia - kruszynko, jakby nie mój Reksio....zabrałabym Cię i nikomu nie oddała... Quote
malawaszka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 nie potrafię zrozumieć - to jest taka kochana i wdzięczna sunia :placz: Quote
czarna1977 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Witajcie, Szukamy pilnie osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Tarnowie dla Wiórka mieszkającego pod chmurką. Tutaj jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171598&page=12 Quote
Jasza Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Dzisiaj mam maraton po cmentarzach i urodziny mojej mamy, ale od jutra zabieram się za ogłoszenia Fizi! Musi znaleźć dom!!!! Quote
Jasza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Fizia ma ogloszenia na: Alegratka Gumtree pajeczyna rozgłos-net e-zwierzak katowiczak hiperogloszenia szerlok śląskieogloszenia nasipupile olx.pl pineska neeon dwukropek nalepka 1001ogłoszeń petsy.pl ćwirek owi.pl centrumofert.pl sellit biuroofert adopcjapsa ojoj.pl sprzedasz anonseogłoszenia bazarek fistak gablota kupsprzedaj Zaraz lecę dalej. Quote
Jasza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Malawaszko, a Fizia dalej jest taka słodka, nakolankowa i delikatna? Jak sie czuje i zachowuje odkąd nie ma Nel? Quote
Jasza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dzisiaj dam sobie zdjecie Fizi-Surykatki na pulpit komputera w pracy... Ona cały czas patrzy na mnie i mam teraz motywację, żeby nowe ogloszenia zrobić...:eviltong: Quote
malawaszka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 tak - Fiziuchna dalej jest taka kochana laleczka - psinka idealna, domowa, grzeczna, charakter zrównoważony - nie boi się psów, ludzi - słodka lalunia :loveu: Quote
fizia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 O rany, przy tylu ogłoszeniach to już nie ma siły - musi Ją ktoś wypatrzeć! Quote
Jasza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jutro bedzie więcej!! Może trzeba by zaprosić więcej ciotek na wątek Fizi? Może ktoś by jej zasponsorował Allegro?:oops: Banerek tez by sie przydał.. Tutaj tak pusto... Quote
xmartix Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 u mnie ma allegro cały czas, ale muszę zmienić że jej dziecko ostatnie już zostało adoptowane i została jeszcze ona jak zmodyfikuję to wkleję link Quote
Jasza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Oj, to nie wiedziałam, przepraszam...:oops: Dzięki! Quote
Jasza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Zrobiłam dzisiaj jeszcze trochę ogłoszeń i dodałam do listy. Malawaszko - może dodasz do pierwszego postu gdzie Fizia ma ogloszenia? Staś w swoim domku, Nel nie ma już wśród nas - może zmienić tytuł wątku? Przepraszam, że się tak rządzę... Quote
Recommended Posts