Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a są :lol:

Fizia powoli się aklimatyzuje. Jest bardzo grzeczna, spokojnie czeka jak jesteśmy w pracy. Przez pierwsze dwie noce spała na wersalce, a teraz już w łóżku :) Bardzo interesują ją koty, a nasza mała Majka już ją chyba trochę polubiła, lubi wychodzić z Fizią na spacer, ale w domu jeszcze trochę się rządzi i pilnuje swojego terytorium.
W przyszłym tygodniu prześlemy zdjęcia. Pozdrawiam

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grosziwo napisał(a):
żebym ja to umiała to i przed i po adopcyjne wizyty bym robiła. Niestety zielona w tej dziedzinie jestem.:oops:

To tylko ja taka durna byłam, że poszłam na żywioł? ;)

Posted

Grosziwo napisał(a):
żebym ja to umiała to i przed i po adopcyjne wizyty bym robiła. Niestety zielona w tej dziedzinie jestem.:oops:

Ej, nie czaruj...:razz:
Idziesz, oglądasz, patrzysz (sercem też oczywiście) ...i tyle..
Ja też się zawsze stresuję, czy aby czegoś nie przeoczę, nie pominę....
Zawsze pytam o poprzednie zwierzęta, jeżeli oczywiście nie ma na daną chwilę żadnych w domu.
To w jaki sposób ludzie opowiadają o swoich psach i kotach, pokazują ich zdjęcia, świadczy zawsze o tym jaki mieli i mają stosunek do zwierząt..
Dodać do tego szczyptę intuicji...i już..

A jeszcze mam takie szczęście, że jak idę na wizytę,to często coś nie tak..
Raz nawet z takiej wizyty szczeniaka przywiązanego do ściany zabrałam...:shake:

Posted

zerduszko napisał(a):
Wstydam się :oops:

Że niby co ?????????????? To ja się wstydzę, że taka gooopia jestem i o wizytach przed i po nic nie kumam.
Ale tak na poważnie to teraz moja edukacja odchodzi na dalszy plan. Mamę odtransportowałam na 1,5 miesiąca do szpitala 500 km od domu i mam już niezłe jazdy z sąsiadem. Niestety moja parówa nigdy nie zostawała w domu sama i wyje jak szakal. Dziś wyprosiłam u szefa urlop na szukanie "mamki" dla mojej psicy. Koty są dobrze wychowane, Żabę natomiast rozpuściłam jak dziadowski bicz.

Posted

Grosziwo napisał(a):
Że niby co ?????????????? To ja się wstydzę, że taka gooopia jestem i o wizytach przed i po nic nie kumam.

Jakbym miała tak przy kimś prowadzić rozmowę, to nie wiem czy bym umiała tak dobrze - a powinno być idealnie, żeby dobrze przeszkolić ;)

Posted

hehe ja nie lubię wizyt... kiedyś weszłam do domu i tak mi sie dobrze z babką rozmawiało, że więcej o sobie opowiedziałam niż wypytałam o nią :oops: dobrze, że sobie w końcu przypomniałam po co tam jestem :lol:

Grosziwo trzymam za Was kciuki! Za zdrowie Mamy i za psice żeby się uspokoiła!

Posted

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia dla mamy. Już jest po operacji, wymienili jej "wahacz" (endoproteza stawu biodrowego). Martwię się o nią bo to 79 wiosenek ma moja mamuśka. Ale jest OK.
Żaba raczej się nie oduczy wycia i szczekania , to taki "cycek" kanapowy jest, który nigdy sam nie zostawał.
A wracając do bohaterki wątku to chciałabym widzieć jak skradam się pod płotem i jak paparazzi robię zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jeszcze by mnie Pani Fizią poszczuła :diabloti:

Posted

A wiesz ciotko malawaszko, że w piątek i w sobotę byłam przejazdem w twojej wsi :eviltong:
Nie było słychać szczekotu Pepuli, coś ściemniasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Grosziwo napisał(a):
A wiesz ciotko malawaszko, że w piątek i w sobotę byłam przejazdem w twojej wsi :eviltong:
Nie było słychać szczekotu Pepuli, coś ściemniasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahha bo my w lesie mieszkamy - do trasy nie dochodzi szczekanie :lol:

Asior napisał(a):
malawaszko, chciałam Ci podziękować za kontakt do tej Janki... sprawdzą mi ten domek ;)

no to super

Posted

[quote name='malawaszka']hahha bo my w lesie mieszkamy - do trasy nie dochodzi szczekanie :lol:

Phhhiiiiiiiiiiiii.............. to cicha ta Pepunia, mojej Żabuli by doszło:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pepa kazała przekazać, że sobie wyprasza... i o: :obrazic:

No nie fochaj się Pepulka , może coś tam było słychać ... ale to chyba jednak kicie Moniki miauczały :eviltong: