malawaszka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 a są :lol: Fizia powoli się aklimatyzuje. Jest bardzo grzeczna, spokojnie czeka jak jesteśmy w pracy. Przez pierwsze dwie noce spała na wersalce, a teraz już w łóżku :) Bardzo interesują ją koty, a nasza mała Majka już ją chyba trochę polubiła, lubi wychodzić z Fizią na spacer, ale w domu jeszcze trochę się rządzi i pilnuje swojego terytorium. W przyszłym tygodniu prześlemy zdjęcia. Pozdrawiam Quote
Jasza Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 To cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie się cieszę i już się nie mogę doczekać na zdjęcia! Quote
Grosziwo Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A ja gdybym wiedziała gdzie laleczka w tym Wodzisławiu jest to bym ją przez płot popodglądała:diabloti: Quote
Jasza Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Zawsze możesz się "wprosić " na poadopcyjną wizytę....:diabloti: Quote
Grosziwo Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 żebym ja to umiała to i przed i po adopcyjne wizyty bym robiła. Niestety zielona w tej dziedzinie jestem.:oops: Quote
zerduszko Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Grosziwo napisał(a):żebym ja to umiała to i przed i po adopcyjne wizyty bym robiła. Niestety zielona w tej dziedzinie jestem.:oops: To tylko ja taka durna byłam, że poszłam na żywioł? ;) Quote
Jasza Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Grosziwo napisał(a):żebym ja to umiała to i przed i po adopcyjne wizyty bym robiła. Niestety zielona w tej dziedzinie jestem.:oops: Ej, nie czaruj...:razz: Idziesz, oglądasz, patrzysz (sercem też oczywiście) ...i tyle.. Ja też się zawsze stresuję, czy aby czegoś nie przeoczę, nie pominę.... Zawsze pytam o poprzednie zwierzęta, jeżeli oczywiście nie ma na daną chwilę żadnych w domu. To w jaki sposób ludzie opowiadają o swoich psach i kotach, pokazują ich zdjęcia, świadczy zawsze o tym jaki mieli i mają stosunek do zwierząt.. Dodać do tego szczyptę intuicji...i już.. A jeszcze mam takie szczęście, że jak idę na wizytę,to często coś nie tak.. Raz nawet z takiej wizyty szczeniaka przywiązanego do ściany zabrałam...:shake: Quote
Grosziwo Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 zerduszko napisał(a):To tylko ja taka durna byłam, że poszłam na żywioł? ;) To może kiedyś w ramach edukacji zabierzesz mnie ze sobą :diabloti: Quote
zerduszko Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Grosziwo napisał(a):To może kiedyś w ramach edukacji zabierzesz mnie ze sobą :diabloti: Wstydam się :oops: Quote
Grosziwo Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 zerduszko napisał(a):Wstydam się :oops: Że niby co ?????????????? To ja się wstydzę, że taka gooopia jestem i o wizytach przed i po nic nie kumam. Ale tak na poważnie to teraz moja edukacja odchodzi na dalszy plan. Mamę odtransportowałam na 1,5 miesiąca do szpitala 500 km od domu i mam już niezłe jazdy z sąsiadem. Niestety moja parówa nigdy nie zostawała w domu sama i wyje jak szakal. Dziś wyprosiłam u szefa urlop na szukanie "mamki" dla mojej psicy. Koty są dobrze wychowane, Żabę natomiast rozpuściłam jak dziadowski bicz. Quote
Jasza Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Oj,to niedobrze... Zdrówka dla mamy.... Ja miałam galop z sąsiadami kiedyś - współczuję.... Quote
zerduszko Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Grosziwo napisał(a):Że niby co ?????????????? To ja się wstydzę, że taka gooopia jestem i o wizytach przed i po nic nie kumam. Jakbym miała tak przy kimś prowadzić rozmowę, to nie wiem czy bym umiała tak dobrze - a powinno być idealnie, żeby dobrze przeszkolić ;) Quote
malawaszka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 hehe ja nie lubię wizyt... kiedyś weszłam do domu i tak mi sie dobrze z babką rozmawiało, że więcej o sobie opowiedziałam niż wypytałam o nią :oops: dobrze, że sobie w końcu przypomniałam po co tam jestem :lol: Grosziwo trzymam za Was kciuki! Za zdrowie Mamy i za psice żeby się uspokoiła! Quote
Grosziwo Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia dla mamy. Już jest po operacji, wymienili jej "wahacz" (endoproteza stawu biodrowego). Martwię się o nią bo to 79 wiosenek ma moja mamuśka. Ale jest OK. Żaba raczej się nie oduczy wycia i szczekania , to taki "cycek" kanapowy jest, który nigdy sam nie zostawał. A wracając do bohaterki wątku to chciałabym widzieć jak skradam się pod płotem i jak paparazzi robię zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze by mnie Pani Fizią poszczuła :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 ojojjj najważniejsze, że jest OK z Mamą! a szczekacza to wiem jak to jest bo też moja Pepa taka... :/ Quote
Grosziwo Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 A wiesz ciotko malawaszko, że w piątek i w sobotę byłam przejazdem w twojej wsi :eviltong: Nie było słychać szczekotu Pepuli, coś ściemniasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asior Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 malawaszko, chciałam Ci podziękować za kontakt do tej Janki... sprawdzą mi ten domek ;) Quote
malawaszka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Grosziwo napisał(a):A wiesz ciotko malawaszko, że w piątek i w sobotę byłam przejazdem w twojej wsi :eviltong: Nie było słychać szczekotu Pepuli, coś ściemniasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahha bo my w lesie mieszkamy - do trasy nie dochodzi szczekanie :lol: Asior napisał(a):malawaszko, chciałam Ci podziękować za kontakt do tej Janki... sprawdzą mi ten domek ;) no to super Quote
Grosziwo Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='malawaszka']hahha bo my w lesie mieszkamy - do trasy nie dochodzi szczekanie :lol: Phhhiiiiiiiiiiiii.............. to cicha ta Pepunia, mojej Żabuli by doszło:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Pepa kazała przekazać, że sobie wyprasza... i o: :obrazic: Quote
Grosziwo Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 malawaszka napisał(a):Pepa kazała przekazać, że sobie wyprasza... i o: :obrazic: No nie fochaj się Pepulka , może coś tam było słychać ... ale to chyba jednak kicie Moniki miauczały :eviltong: Quote
Recommended Posts