Guest Reyes Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Budzić się kochane ! Mój telefon : 504 362 741 Quote
Gacusiowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Niestety dla mnie do Leszna to już jest trasa ponad 450 km (świebodzin-leszno-ośno-świebodzin) - niestety nie mogę sobie na to pozwolić czasowo, a i koszty robią się wysokie... mam jednak nadzieję, że uda się podwieźć młodą jakoś bliżej... Quote
Jasza Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Napisałam do wszystkich z Leszna ktorych znalazłam. I cisza. Chyba wersja z Zieloną Górą, o ile dziewczyny się zgodzą jest aktualna. Misieek, co z zapłatą za transport? Skontaktowałaś się z tą Panią? Pokryje koszty? Ja mogę jakby co dorzucić 20 PLN. Napiszcie tylko. Quote
Guest Reyes Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wolałabym dla siebie i psa czekać na kogoś z Leszna. Ps. Gdzie bezpośrednio zainteresowani? jestety nie mogę sobie na to pozwolić czasowo,A ja mogę jechać 16 godzin :cool1:? Przypominam że studiuje, przypominam że prowadzę też swoje psy, że mam wolontariat w fundacji i schronisku. Jeśli właścicielom zależy niech podjadą do tego Leszna. Quote
missieek Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 napisalam mailowo, ale narazie nie mam odpowiedzi czyli Reyes jestes w stanie dojechac do Leszna jesli nie znajdzie sie nikt kto tam podjedzie to nie ma transportu tak? tylko pytam, w pelni rozumiem jesli tylko taka opcja wchodzi w gre jest to dluga trasa Quote
Guest Reyes Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 czyli Reyes jestes w stanie dojechac do Leszna Tak. napisalam mailowo, ale narazie nie mam odpowiedzi To czekamy . Quote
xmartix Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 dziewczyny podsumujcie skąd dokąd ten transport potrzebny?? bo śledzę wątek ale się zgubiłam Quote
Gacusiowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ewentualnie z Leszna do Zielonej Góry/Świebodzina Quote
Macia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Domyślam się, że chodzi o "moje" Leszno? W wielkopolsce? Quote
Jasza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Cholerka. Nie wiem. A ile od Ciebie jest do tego Ośna, lub też Zielonej Góry, lub też Świebodzina? Quote
Gacusiowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jasza napisał(a):Cholerka. Nie wiem. A ile od Ciebie jest do tego Ośna, lub też Zielonej Góry, lub też Świebodzina? Tak, chodzi o Leszno Maci :lol: 168 km w jedną stronę do Świebodzina (przez Poznań) 116 km do Zielonej Góry (przez Głogów) do Ośna 112 km z Zielonej Góry (via Świebodzin) 72 km ze Świebodzina Zielona w połowie drogi :diabloti: Quote
Guest Reyes Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Rozumiem że piątek przełożony na inny termin? Quote
xmartix Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 napiszcie pw do betka-sp ona jedzie w sobotę z szarpejką z wrocławia do poznania, a potem ta sunia jedzie z poznania na granicę z inną osobą, betka wie z którą, a Ośno Lubuskie jest przecież koło granicy... i jeszcze chciałam zapytać - Ci państwo Fizi nie mają jak wyjechać po nią ?? np do Zielonej Góry? Quote
Guest Reyes Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 i jeszcze chciałam zapytać - Ci państwo Fizi nie mają jak wyjechać po nią ? Właśnie - jedna osoba z tego dramatu milczy... Właściciele nie są w stanie wyjechać na trasę? Quote
xmartix Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 to trochę bardzo nie w porządku jest że o nowych właścicielach nie ma słowa w organizowaniu tego transportu!! zadzwońcie tam i zapytajcie, ja też bym chciała żeby mi wszystko pod nos podstawiano.. Quote
Guest Reyes Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Abstrahując - miałam kiedyś taką sytuacje - w połowie drogi do Kalisza z psem dostałam telefon że właściciel się rozmyślił... i odstaw teraz psa do schroniska, skąd go wiozłeś ( a na początku wróć do niego 150 km. ^^) ... Ja jestem zdania że właściciele powinni podjąć jakąś inicjatywę, chociaż wypowiadać się na wątku albo interesować. To nie pizza z dostawą do domu... Quote
Gacusiowa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Reyes napisał(a):Ja jestem zdania że właściciele powinni podjąć jakąś inicjatywę, chociaż wypowiadać się na wątku albo interesować. To nie pizza z dostawą do domu... zgadzam się... nie wiem co robic, nie wiem co myslec... Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 missieek dziś dzwoniła - wiem że pani czeka na sunię, ale szczegóły napisze missieek jak siądzie do kompa bo nie chcę czegoś pokręcić Quote
missieek Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 dzwonilam do osoby chetnej Pani nie udalo sie zarejestrowac na dogomanii ustalila z Gacusiowa ze z transportem Osno - Zielona Gora Gacusiowa jej pomoze a ona zwroci jej koszt do pozostalego transportu jest w stanie sie dorzucic/pokryc tylko zalezy ile to bedzie a narazie nie wiadomo bo mamy transport wstepnie do Leszna ktory zapewnia Reyes Quote
Guest Reyes Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 bo mamy transport wstepnie do Leszna ktory zapewnia Reyes Niestety coraz bliżej do sesji i nie obiecuje że będę w stanie pojechać w późniejszym terminie. Quote
xmartix Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 czyli brakuje z Leszna do Zielonej? i nie ma tam dogomaniaków? Quote
Gacusiowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 mi też późniejsze terminy 'średnio' pasują... niestety moje problemy rodzinne się nawarstwiają Quote
Recommended Posts