Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostalam maila w sprawie Fizi.
Pani pyta, czy mala moglaby mieszkać ze starszą osobą, czy nie jest zbyt żywiolowa i czy moglaby okolo dwoch godzin czasami zostawać sama.
Odpisałam podając numer Angeliki.
Mam nadzieję, że zadzwoni.

Posted

[quote name='Jasza']Dostalam maila w sprawie Fizi.
Pani pyta, czy mala moglaby mieszkać ze starszą osobą, czy nie jest zbyt żywiolowa i czy moglaby okolo dwoch godzin czasami zostawać sama.
Odpisałam podając numer Angeliki.
Mam nadzieję, że zadzwoni.[/QUOTE]

dzis zadzwonila jakas Pani proszac o wiecej zdjec, bo na ogloszeniu widzi tylko glowke
nie wiem czy to ta sama
pytala czy da rade kilka godzin siedziec sama w mieszkaniu, czy nie szczeka - odpowiedzialam ze mysle ze da rade

jest tam starsza osoba po wylewach w mieszkaniu caly czas, ale juz nie na tyle sprawna aby psem sie zajmowac

Pani jest z Krakowa, odeslalam na moja strone po wiecej zdjec

Posted

[quote name='missieek']dzis zadzwonila jakas Pani proszac o wiecej zdjec, bo na ogloszeniu widzi tylko glowke
nie wiem czy to ta sama
pytala czy da rade kilka godzin siedziec sama w mieszkaniu, czy nie szczeka - odpowiedzialam ze mysle ze da rade

jest tam starsza osoba po wylewach w mieszkaniu caly czas, ale juz nie na tyle sprawna aby psem sie zajmowac

Pani jest z Krakowa, odeslalam na moja strone po wiecej zdjec[/QUOTE]

No to chyba ta sama Pani.
Ja w niektórych portalach umieszczałam kilka zdjęć a w niektórych tylko jedno, bo tylko jedno można było.
Trzymam kciuki żeby to był fajny dom.

Posted

Kolejna Pani do mnie dzwonila, ale ma niepełnosprawnego męża i sama jest nie w pełni sprawna, dlatego szuka mini suczki.
W Fizi sie zakochała, podam jej zaraz numer Misieek.
Może....

Posted

pierwsza Pani milczy, mozliwe ze podobala jej sie glowa fizi a reszta cialka juz nie koniecznie :evil_lol:
dzwonila i druga Pani z Sosnowca, ale jak uslyszala 6kg to stwierdzila ze troche za duza, moze sie jeszcze zastanowi

Posted

Dzwonila do mnie dzisiaj fajna Pani.
Mieszka niedaleko Misieek.
Jest nauczycielką.
Mieszka z synem siedmioletnim i mężem.
Bardzo jej sie Fizia spodobała.
Podałam jej numer Angeli.
No i znowu czekamy.

Posted

Mam nadzieję że ta Pani zadzwonila do Misieek..
A do mnie napisał Pan Piotr z Dąbrowy Gorniczej.
Szuka pieska dla swojej mamy.
Tradycyjnie - podałam telefon do Angeli.