malawaszka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 nie przepraszaj Jasza :loveu: już to robię ;) Quote
Jasza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Poproszę Kisiaraf o banerek! Dzięki Malawaszko! Jutro zrobię kolejne ogłoszenia! Quote
Jasza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dostalam maila w sprawie Fizi. Pani pyta, czy mala moglaby mieszkać ze starszą osobą, czy nie jest zbyt żywiolowa i czy moglaby okolo dwoch godzin czasami zostawać sama. Odpisałam podając numer Angeliki. Mam nadzieję, że zadzwoni. Quote
Jasza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jeżeli wiesz Malawaszko czy mogłabym tej Pani odpowiedzieć twierdząco, to daj znać, jeszcze jej napiszę więcej. Quote
missieek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Jasza']Dostalam maila w sprawie Fizi. Pani pyta, czy mala moglaby mieszkać ze starszą osobą, czy nie jest zbyt żywiolowa i czy moglaby okolo dwoch godzin czasami zostawać sama. Odpisałam podając numer Angeliki. Mam nadzieję, że zadzwoni.[/QUOTE] dzis zadzwonila jakas Pani proszac o wiecej zdjec, bo na ogloszeniu widzi tylko glowke nie wiem czy to ta sama pytala czy da rade kilka godzin siedziec sama w mieszkaniu, czy nie szczeka - odpowiedzialam ze mysle ze da rade jest tam starsza osoba po wylewach w mieszkaniu caly czas, ale juz nie na tyle sprawna aby psem sie zajmowac Pani jest z Krakowa, odeslalam na moja strone po wiecej zdjec Quote
fizia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Oj to trzymam kciuki! Może wreszcie się Fizi uda Quote
Jasza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='missieek']dzis zadzwonila jakas Pani proszac o wiecej zdjec, bo na ogloszeniu widzi tylko glowke nie wiem czy to ta sama pytala czy da rade kilka godzin siedziec sama w mieszkaniu, czy nie szczeka - odpowiedzialam ze mysle ze da rade jest tam starsza osoba po wylewach w mieszkaniu caly czas, ale juz nie na tyle sprawna aby psem sie zajmowac Pani jest z Krakowa, odeslalam na moja strone po wiecej zdjec[/QUOTE] No to chyba ta sama Pani. Ja w niektórych portalach umieszczałam kilka zdjęć a w niektórych tylko jedno, bo tylko jedno można było. Trzymam kciuki żeby to był fajny dom. Quote
zerduszko Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ale akcja - muszę odgapić gdzie takie chwytliwe ogłoszenia się robi, bo Dotince by się przydały ;) Quote
Jasza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Kolejna Pani do mnie dzwonila, ale ma niepełnosprawnego męża i sama jest nie w pełni sprawna, dlatego szuka mini suczki. W Fizi sie zakochała, podam jej zaraz numer Misieek. Może.... Quote
Jasza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 No i jak tam aniołku? Może już ktoś dzwonił w Twojej sprawie? Może się ktoś w Tobie zakochał? Quote
missieek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 pierwsza Pani milczy, mozliwe ze podobala jej sie glowa fizi a reszta cialka juz nie koniecznie :evil_lol: dzwonila i druga Pani z Sosnowca, ale jak uslyszala 6kg to stwierdzila ze troche za duza, moze sie jeszcze zastanowi Quote
Jasza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Jutro w takim razie nowe ogłoszenia........ Quote
Jasza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dzwonila do mnie dzisiaj fajna Pani. Mieszka niedaleko Misieek. Jest nauczycielką. Mieszka z synem siedmioletnim i mężem. Bardzo jej sie Fizia spodobała. Podałam jej numer Angeli. No i znowu czekamy. Quote
malawaszka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 czekamy, zaciskamy :kciuki: i jesteśmy dobrej mysli!!!! Quote
fizia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ojej jakie zainteresowanie! To ten wysyp ogłoszeń Jaszy :loveu: Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mam nadzieję że ta Pani zadzwonila do Misieek.. A do mnie napisał Pan Piotr z Dąbrowy Gorniczej. Szuka pieska dla swojej mamy. Tradycyjnie - podałam telefon do Angeli. Quote
szprotka_89 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jak tylu chętnych to może nie tylko Fizia znajdzie dom:) trzymam mocno :kciuki: Quote
zerduszko Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 szprotka_89 napisał(a):Jak tylu chętnych to może nie tylko Fizia znajdzie dom:) trzymam mocno :kciuki: Dla Dotisia :razz: Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 oj zaciskam :kciuki: Jasza obyś przyniosła szczęście tym psiakom!!!! Quote
Recommended Posts