Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anielica jaka niedziela? dzisiaj jest sobota... współczuje, ale trzymaj się :buzi: wyglaskaj ode mnie swoja psice...

eloise super, ze psy sie dogadaly, to najwazniejsze, a co do siuskow, to powiem Ci, ze gdy ostatnio w naszym domu przebywal drugi samiec, [psy sie nie tolerowaly] warczaly na siebie w kolko [szkoda agdac] az wkoncu ktorys oblał noge od stołu :roll:

Posted

o swicie ale jednak sobota :)
musilam jechac na chwile do pracy. dflatego odezwalam sie w srodku nocy.
wrociulam i nie moglam spac,bo korsio tez chcial lezec w lozku, a w koncu checi zamienil w praktyke. wywalilismy obu ale piszczeli z 10 minut. w koncu zaczeli sie calowac i gadac...
nie moglismy spac bo sie smialismy :)
szczegolnie korsio jest gadula, gaworzyl jak niemowle.pogryzli rolke po papierze toaletowym, na zmiane, zazdrosnice male :)
i sie pospali. a teraz korsio siedzi na kanapie przed tv (tak tak moi drodzy,sam wskoczyl) i chce sie napic kawy :)
a za fotelem niestety 2 siusiu.... oby jak najszybciej sie to skonczylo :)

Posted

hehe,
No, wiercipięta z niego rasowy, my też mieliśmy problemy, żeby mu zrobić zdatne na coś zdjątka 8)
Ale na pewno dasz sobie radę :wink:

Co do siusiania, to pewnie ze stresu i natłoku wrażeń (może rezydentowi też się udzieliło). W schronisku przebywał w budynku (z możliwością wyjścia na zewnątrz) i nie było problemu, więc mam nadzieję, że się szybko u Ciebie zaklimatyzuje i problem zniknie.

Najważniejsze, że się psiska dogadały :D

Posted

a może zmienić by tytuł na przygody bezłapkowca Korsarza w nowym domku, albo cos takiego?
Przecież ma już imię odpowiednie imię :lol
sorrki że tak troszkę na zimno ale , pochwalę się, mam na bieżąco info o nim i o tym co wyprawia
ale jestem chwalipięta

Posted

jest taki "spory" ze obroza foxa nie pasuje.
musimy jechac i cos kupic :)
chociaz niezbyt chenie sie nastawia do zakladania obrozy :)
uciakal po calym domu i dookola fotela hihiihih
:flasings:

Posted

jogi też wspominała, że się nieco bronił przed obrożą w schronisku, ale potem już grzecznie szedł na smyczy (jak się już udało dokonać tego czynu i zapiąć mu ją na szyi :) )

Posted

:)
wlasnie wrocilismy z wycieczki.
bylismy u weta, musialam go gonic po calym podworku zeby go wsadzic do auta. u weta byl baaardzo grzeczny, odrobaczylismy go a po kapieli (za kilka dni) do odpchlimy.
kupilismy sliczne szeleczki wiec od weta wyszedl juz na smyczy i szeld pieknie.
nie lubi nadal wchodzic do auta ale jezdzi grzecznie. potem postanowilam ze zabiore go z foxem na spacer do parku, balam sie ze w ogole nie bedzie chcial isc ale byl bardzo grzeczny i dostojny a mnostwo ludzis ei do niego usmienchalo i zagadywalo (ma chlopak powodzenie) :)
najbardziej mu sie jednak podobal powrot do domu i... od razu poszedl do sypalni!! :) chyba kiedys byl maskotka do spania w lozku, nie zapomnial jak to jest. teraz sobie odpoczywa, bo bardzo goraco.
:) mam nadzieje ze jestescie zadowolone z moich relacji :)

Posted

shirrrapeira: oj, rzeczywiście zabrzmiałam "ostetacznie"...
dzisiaj odwiozłam sunię do nowego domu, była z nami przez tydzień, wczoraj podjęliśmy bardzo trudną decyzję, że jednak nie damy sobie rady z nią i z nikodemem. tylko tydzień, a mnie serce pęka... :cry:

Posted

Eloise,

to Korsarz juz czuje sie ważny i jak idzie z Pancia musi jej bronic.
I calego podworka tez pewnie bedzie bronic...kochana psinka.

A pcha sie juz na kolana? Jesli nie, to ciekawe kiedy zacznie. To taka straszna przylepa :D :D :D .

Dobrze, ze chlopcy sie polubili. Jak to wspaniale, jeden ważny problem odpada.

Czekamy na zdjecia.

Posted

na kolana? :)

juz od wczoraj a jak wracam do domu to sie kłócą ktory przywita sie pierwszy :)
caly czas siedzi na kanapie a jak my siadamy to sie przytula :)
on juz od wczoraj jest nasz :)
naprawde nie widze po nim ani troche stresu, no i do tego miska zostala opróżniona, wiec wiem ze juz jest wszystko dobrze :)
zaraz poprosze pawla zeby przegral zdjecia i wam wysle

Posted

hehe :D
To Korsarz dokazuje na całego 8)

Czekamy ze zniecierpliwieniem na fotki, jestem ciekawa co uda Ci sie uchwycić: nochal, ucho czy kawałek ogona :P :P :P

Posted

dzisiaj korsarz ktory zostal przechrzczony na ofkorsa (hihih) wykapal sie w oczku wodnym. myslalamz e wpadl i sie topi a on sobie przykladnie plywal. dal nam znac ze czuje sie u ans wystarczajaco dobrze na to zeby zakosztowac porzadnego mycia ;)
zeby nie czul sie zle to foxa tez wyszorowalismy :)
psy byly po kapieli ogolnie zadowolone i bardzo chcialy sie wytrzec o posciel :) czego im nie pozwolilismy zrobic
zdjecia beda za chwile. :)

Posted

[eloise, zmniejszyłam zdjęcia, bo straaasznie duże były i mi Korsarz poza monitorem znikał (pewnie nie tylko mi :wink: ). 10 ostatnich zdjęć się nie wyświetlało, więc nie moglam ich ściągnąć i zmniejszyć - Murka]

Posted

kurcze, one sa do siebie podobne :lol: fajne fotki [zajeli go jedzeniem, aby sie uspokoil :lol: ] supcio :P ciesze sie, ze psy sie dogadaly.. ale jako mod musze przypomniec ze zdjecia musza byc albo w linkach albo w rozmiarze max. 500x500

Posted

Eloise,

obie mordki przeslodkie :iloveyou: :iloveyou: . Pieknie wyglada Korsarz wtulony w kocyk i te portreciki !!! Az sie wierzyc nie chce, ze Korsarz i Foxik znaja sie tylko kilka dni, tak sie swietnie dogaduja.

Posted

Bardzo, bardzo sie ciesze :D
Jak z nim jechalam to tez byl bardzo grzeczny. Siedzial na przednim siedzeniu i patrzyl z zaciekawieniem przez okno :wink:

Super ze mu sie tak udalo :D

Posted

Bardzo szczęśliwe minki, tym psiakom jest po prostu dobrze. Gratulacje dla cudownych Państwa, teraz to i spanielek może się trafić, będzie jeszcze lepiej!
Pozdrawiamy i życzymy duuuużo szczęścia
Ania ze swoim stadkiem

Posted

przepraszam za zdjecia
nastepnym razem beda mniejsze :)
no psy sie dogadaly
razem robia demolke. dzisiaj rozwalily na strzepy recznik papierowy no i rozpruly nastepne zabawki :)

Posted

Ktoś kto nie lubi zwierząt po przeczytaniu takiego postu popuka się w głowę i pomyśli: banda dziwaków.
Cieszą się że im psy zrobiły demolkę, że rozpruły zabawki i że będzie co sprzątać (posiekany ręcznik papierowy). Wariaci, normalnie, wariaci.... :crazyeye: