Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia śliczne :D
Widać, że nie tylko Korsarz jest uszczęśliwiony, że ma dom, ale też Fox, że ma Korsarza :P

eloise, dokonałaś czynu wielkiego, fotografując tego wiercipiętę :o 8)

Posted

Eloise,

takie wiesci mozna czytac caly dzien...jak te pcheleczki Twoje musza dokazywac. Super, ze tak sie szybko dogadali i pokochali.

Prosze o poranne wiadomosci, bo ja dzien pracy musze zaczac od wizyty w "juz w nowym domu"...to mi daje sile na reszte dnia.

Posted

wlasnie zjedlismy kolacje :) oczywiscie nie moglam zjesc spokojnie z tymi zabiedzonymi psami obok :)
jak widza kanapki to az im sie policzka zapadaja ;)
ofkors potargal wlasnie reklamowke a teraz do mnie cos mowi, chyba chce zebym na niego patrzyla :)) co chwile mowi- auuuuuuuuuuu :) rano wyszedl na dwor i szczekal, glosno :)
ja niestey nie moge p[isac rano bo wstaje tuz po 4 i trudno mi wtedy znalezc czas na neta :)
wiec radze nasze wieczorne relacje czytac z samego rana :)
pozdrowienia i jeszcze raz dziekuje za pomoc, on jest tu taki szczesliwy, ze dobrze ze przyjechal szybciej niz pozniej

Posted

Eloise,

ja tu zagladam i zagladam, nie chce nic mowic, ale od 2 dni nie ma wiesci od 2 psiakow ganiajacych sie na zmiane w berka. Co u Foksika i Ofkorsika? Pisz, prosimy :modla: .

Posted

:)
jestesmy
przepraszam was bardzo ale bylam zbyt zmeczona.
psiaki dogadaly sie juz zupelnie. fox juz nie krzyczy na ofkorsa kiedy ten wskakuje na JEGO ;) lozko :) i powiem wam, w tajemnicy, ze chlopcy robia na tym lozku nieprzyzwoite rzeczy!
a jak na nich spojrze to... maja usmiechniete miny z zebami na wierzchu i wiszacymi jezorami
eh.... :) poza tym ofkorsik bardzo ladnie chodzi na smyczy, choc nadal musze go gonic po calym domu zeby zalozyc szeleczki :)
opowiem wam jeszcze o ulubionej zabawce tych dwoch szalencow :)
jest to... stara sznurowka przywiazana do lozka :)
kiedy tylko jeden lapie w pysk ten kawalek sznurka to drugi dostaje szalu i tez lapie i sie zaczyca :)
przeciagaja sie do momentu az ich pyski sie spotkaja a potem warcza na siebie, czasem tak na powaznie. ale nigdy sie nie kloca, jeden rezygnuje a za pol minuty zabawa zaczyna sie od nowa :)

Posted

opowiem wam dowcip :)
w sobote u weta martwilam sie ze ofkors taki grubasny :) a on na to - to pewnie dlatego ze jest malo aktywny :)
hahahahahah
kto go zna to wie ze go wszedzie pelno, wlasnie mnie gryzie w noge bo mu uciekam :) ooo teraz wypruwa misia :)
baaardzo malo aktywny pies :)

Posted

Hahahahaha,

Ofkors malo aktywny, a to dobre!!! Ja kilka sobot probowalam mu pstryknac dobre zdjecie, zeby byla miniatura mordki do strony schroniska, ale gdzie tam.Nie dalo sie.Dopiero Jogi go unieruchomila.

Jak milo czyta sie takie wiesci, ze Ofkorsik i Foksik tak sie wspaniale dogaduja. I ze zaden nie chce zbytnio rzadzic, tylko im zabawy w glowie.

Posted

naprawde sie zgadzaja, wlasnie ciagna misia z 2 stron :) i gadaja jak szaleni, szkoda ze nic nie rozumiem :)
straszne gaduly z nich ja slysze : yyyyyyyyyyyyy łaaaaaaaaaaaaaa yyyy łałała
skacza na mnie!! :) szalone psiaki

Posted

teatrzyk, musical, wszytsko naraz :) tance na 2 lapach :) impreza na calego.

tylko foxio ma chore oczko :( prawdopodobnie go kot drapnal, chyba ze ofkors go uderzyl bo jak tak tancza to caly czas sie po mordkach bija :)

mam nadzieje ze szybko z tego wyjdzie. trzymajcie kciuki.
misio nie zyje.. dalam im kolejnego i... mis nie ma oczu :)

Posted

Eloise,

wczoraj w schronisku slyszalam pochwaly na Twoj temat, zdjecia Korsarza - Ofkorsika sie bardzo podobaly !!!
Ale tak sie zrobilo spokojnie w swietlicy schroniska, nie ma juz prowodyra szalonych zabaw. Dzieki Tobie Ofkorsik ma swoj dom :D :D :D .

Posted

u nas zabawa nie ma konca :) ofkors ciagle zaczepia foxa, nawet jak ten spi. kladzie sie na nim i go gryzie a fox ucieka, czasem pod koldre do mnie, zeby tylko sie ukryc :)
ale w ciagu dnia fox nie ma nic przeciwko zabawom i ciagle tylko slysze tupanie i gadanie :) dobrze im razem.

Posted

jacy oni sa o siebie zazdrosni. nie moge glaskac ich pojedynczo. musze razem i to rowno, a jak jeden mnie przylapie gdzies w kacie z 2.. to dopiero sie dzieje :)
obrazona mina a nos prawie sie wbija we mnie :) ze zlosci

Posted

Eloise,

wczoraj w schronisku slyszalam pochwaly na Twoj temat, zdjecia Korsarza - Ofkorsika sie bardzo podobaly !!!

Ano właśnie, pozwoliłam sobie podesłać fotki radosnego pyszczaka do pracownicy schroniska (jako jedyna ma dostęp do netu), ona często drukuje to co przesyłam i pokazuje w schronisku wszystkim pracownikom :D
Im też się należy nagroda za ich pracę i serce dla zwierzaków 8)

Posted

no jasne :)
ja wszystkim schroniskowcom zycze takiego zywienia jak w mielcu!!
ofkorsio ma jedynie 2,5 kg nadwagi :) a przy tej aktywnosci to naprawde nie lada wyczyn :)

bardzo nam razem dobrze, jestesmy szczesliwi :)

Posted

czesc!
u nas wszystko ok. oczko foksika sie wyleczylo, chlopcy sa razem bardzo szczesliwi. jak uda mi sie ich sfotografowac to podesle wam fotki :)
ale to takie szalone istoty, ze trudno ich uchwycic a nosy i ogony sa malo interesujace :) a tylko takie fotki mi sie udaje zrobic :)

Posted

powiem wam szczerze ze te male rozrabiaki spai tylko wtedy kiedy my spimy i ani minuty dluzej!!

jak tylko otworze oko to oni o tym wiedza i juz nas mecza! nie dadza leniuchowac, bo musza byc caly czas w centrum uwagi :) a poza tym jak zaczynam robic zdjecia to oni widza ze sie na nich patrze i na mnie skacza :)
najlepsza dzisiejsza fotka to dwa ogony idwrocone w 2 rozne strony!!

Posted

eloise, ale Ci fajnie, nie masz chyba możliwości, aby się smucić i mieć jakieś zmartwienia :D
Super, że się psiaki tak dogadały :lol:
Ech, u mnie w domu też było tak wesoło jak były dwa psiaki, ale rodzice nie chcą juz drugiego :( A ja w Lublinie nie mam na razie warunków...
Ale kiedyś sobie odbiję :P

Posted

eloise: ale masz fajnych tych rozrabiaków :lol:, to chyba naprawde trudno wam się będzie smucić, jak oni ciągle czekają na to, żeby się bawić i hasać... Pokaż chociaż te ogony odwrócone, plizzzz... :lol: