eloise Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 witamy ofkorsik jest baardzo niegrzeczny na spacerach. musi chodzic na smyczy i patrzec jak foxik sobie swobodnie biega. meszkam w takiej okolicy ze moge ich spokojnie puszczac wolno ale jak jedzie auto to foxik grzecznie przychodzi a ofkors dostaje powera i zwiewa,jak go wolam.a jak za nim biegne to jeszcze szybciej ucieka.... Quote
Ulka18 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Pewnie biedak pamieta pamieta swoja nieszczesliwa przygode z samochodem stad jego strach. Lepiej niech sobie chodzi na smyczy, niz mialby wpasc znow pod auto. A i Ty kochana Eloise nie bedziesz musiala za nim biegac i bac sie, ze cos sie mu stanie. Quote
eloise Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 teraz sie tak rozbestwil, wczesniej sie pilnowal a na smyczy chodzi chetnie od 1 dnia. pamietam to bo przyjechal w piatek wieczorem, w sobote w poludnie wzielam go do wetai na spacer do parku, byl zachwycony, autem nie boi sie jezdzic.Fox przez 3 miesiace nie chcial patrzec na smycz i obroze. oczywiscie nie puscilam go luzem na 1 spacerze ale bylo dobrze. a ostatnio mu odbija i niestety... musi sie meczyc,chociaz chcielismy dobrze :) Quote
eloise Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 wiecie co mnie najbardziej cieszy, kiedy wracam do domu? dwa ogony merdajace psami z radosci ze juz wrocilam :) te piski buziaki i podgryzanie po rece "za kare ze cie tak dlugo nie bylo" i te usmiechniete mordy :) kocham moje psy Quote
Ulka18 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Eloise, masz racje, nie ma nic lepszego niz usmiechniete pycholki i krecace sie doopinki. A Ofkors zawsze byl radosny, nawet w schronisku przewodzil bandzie rozrabiakow :p Quote
eloise Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 wierze w to cala soba :) wiecie gdzie znalazlam dzisiaj swoja koszule? na podlodze, pod stolem, na szczescie bez dziury :) i gazete pogryziona na srodku domu. oni dbaja o to zebym miala co sprzatac, kochane pysiaki!:eviltong: Quote
zuziaM Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Lubuziak z tego Ofkorsika. Mam tez dwa psiaki - suczki - z tego jedna ( Pola ) inwalidka bez tylnej nozki. Dlatego czytam z ciekawoscia ten watek. I trzeba przyznac, ze takie... " nie do konca kompletne " :roll: stworzonka potrafia zapasc w serducho :loveu: . Prawda ? Caluski dla psiakow :loveu: . Quote
eloise Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 oj potrafia, potrafia :) odwiedzili nas moi rodzice. coz za razodsc na psich mordkach.. :loveu: Quote
Ulka18 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Mam nadzieje, ze chlopcy zachowywali sie 'kurturarnie' w towarzystwie :eviltong: Quote
eloise Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 czy kulturalnie to nie wiem :) ale baaardzo po psiemu :) ich ogony i jezyki poruszaly sie z predkoscia swiatla :) nie dalo sie nad nimi zapanowac. rodzice byli zachwyceni ;) Quote
eloise Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 ze ja wam zapomnialam napisac... :) z moimi psami nie mozna sie nudzic :p w poniedzialek ofik przyszedl z dworu i strasznie ale to strasznie smierdzial. a fox nie. wiec nie wydalo sie nam to szczegolnie podejrzane-poprostu go wykapalam i juz. we wtorek fox smierdzial tak, ze siedzial obok mnie tylko 5 minut a ja potem przez godzine psikalam co chwile odswiezaczem powietrza, bo tak smierdzialo. ofkors tez przyszedl smierdzacy wiec postanowilam zlokaliwoac przyczyne tego dziwnego zapachu-bo to nawet nie byla kupka :) poszlam na dwor, fox bardzo grzecznie obok mnie a ofik.. pobiegl w krzaki i cos przyniosl, po chwili oddal mi... szczatki naszej (tak myslelismy) wiecznej niezniszczalnej ryby, ktora jednak postanowila umrzec tej wiosny... ryba jak gdyby nigdy nic sobie umarla a te małpy wylowily ją z oczka i poprostu pozarly, przy okazji tarzając sie w tych szczatkach. wykapalam ich obu, nameczylam sie z nimi starsznie a oni i tak smierdzielie az do wieczora, a zaraz po kapieli wskoczyli mi na lozko, bo zapolmnialam zamknac drzwi. ;) Quote
eloise Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [LEFT]kilka dni temu zaobserwowalam ze Ofkors siada .... na tylku ;) naprawde.nie siada jak normalny pies na lapach ale siada na tylku a lapy ma z przodu, tak to smiesznie wyglada ze az nienaturalnie jak na psa ale czemu sie tu dziwic Ofkors normalny ani standardowy ani nie byl ani nie jest ani nie bedzie :eviltong: [/LEFT] Quote
Ulka18 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Eloise, a moglabyc pstryknac mu fotke jak tak siedzi?O ile zdazysz, bo to chyba trudne w jego przypadku :evil_lol: Quote
eloise Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [LEFT]postaram sie jak znowu to zrobi teraz biega jeszcze po dworze z Foxem. chyba wlasnie osikuja kwiatki :) [/LEFT] Quote
eloise Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :multi: probowalam naprawde probowalam zrobic mu zdjecie ale ta malpa wpych pyszczek w obiektyw aparatu :) i tylko nos na zdjeciu widac, az mi baterie padly i musza sie teraz ladowac a ofkors.... ja lezalam polozyl sie na plecach wzdluz mojego ciala i... zaczal sie wic w gore :) az "do gory nogami" zaczal spiewac i lizac mnie po nosie wiec ze zdjeci dzisiaj nici ale za to wrazen znowu co :loveu:niemiara Quote
zuziaM Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 eloise napisał(a)::multi: probowalam naprawde probowalam zrobic mu zdjecie ale ta malpa wpych pyszczek w obiektyw aparatu :) i tylko nos na zdjeciu widac, az mi baterie padly i musza sie teraz ladowac a ofkors.... ja lezalam polozyl sie na plecach wzdluz mojego ciala i... zaczal sie wic w gore :) az "do gory nogami" zaczal spiewac i lizac mnie po nosie wiec ze zdjeci dzisiaj nici ale za to wrazen znowu co :loveu:niemiara Masz wesolo z tym swoim lobuziakiem. Caluski w nosek od cioci zuzi :) . Quote
eloise Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ofkors nas zdradzil. przyjechal moj brat zkotem i Of zapomnial ze ma mame, tate i brata. nawet zapomnial ze trzeba jesc i wyjadac Foxowi z miski cala noc spedzil przytulony do brata a od rana poluje na kota, ktoremu ta zabawa baaardzo odpowiada i chyba tylko sa sufcie jeszcze nie byl :lol: Quote
eloise Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 udalo mi sie zrobic mu zdjecie jak siedzi:loveu: i kilka innych jak tylko bede miala mozliwosc to je wrzuce na strone :) Quote
Ulka18 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Eloise, szkoda ze nie udalo Ci zrobic zdjec brata jak spi z tym rozrabiaka. Albo jak goni za kotem, ale to by bylo chyba trudniejsze :p Czekamy na zdjecia :loveu: Quote
eloise Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [LEFT]musze poczekac na tz bo sama nie umiem zmniejszyc tych fotek. a bardzo Ofkorsia prosilam zeby specjalnie dla cioc z Mielca usiadl i pokazal jaki jest fajny :) w koncu dal sie przekonac:multi: [/LEFT] Quote
eloise Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [LEFT]wybaczcie nasza absencje ale niespodziewanie musielismy wyjechac na tydzien chlopcy przeszli test bojowy- sprawdzian jak sie mieszka w blokach bez podworka i powiem wam... udalo sie :) choc ofkors nie lubi jezdzic winda :evil_lol: [/LEFT] Quote
Ulka18 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Zdolne chłopaki :evil_lol: tak się szybko uczą :evil_lol: co do windy, to ja tez nie lubię nią jeździc... Quote
eloise Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 muszę spać z kością w pysku, żeby Ofok jej nie zwędził hm... znowu zdjęcia.... taki jestem przystojny wojna!!! Quote
eloise Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 lubię jak Fox myje mi uszy... wojna!!! zalotny jestem :) odpoczywam po walce braterska miłość:loveu: Quote
eloise Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 znowu mycie :multi: odgryzę Ofikowi ucho! mniam, było pycha! co za smak.... siedzę! nie dałem sobie zrobić "porządnego" zdjęcia Quote
Recommended Posts