Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teraz chlopcy usiedli kolo swojego kosza z zabawkami i zastanawiaja sie czym by sie pobawic-fox zdecydowal sie na szczatki smoka a ofkorsik nadal szuka.... nic nie wybral :) lalka nie.. pajak nie.. cos wybredny ten chlopak :) sloneczko!!! wybral sloneczko bez oczu :)

Posted

Ofkorsik wlasnie je sobie kostke a foksio pierdola patrzy na niego tesknie- tez mial kostke ale pozwolil sobie ja odebrac. :) ofkors jest bardzo stanowczy i fox bez problemu oddaje mu swoje smakolyki.. :)

Posted

Eloise, to Ofkorsik ma teraz 2 kostki, ktorych pewnie pilnuje, a Foksik patrzy i nie smie powalczyc o powrot swojej kosteczki :D Biedny Foksik...a jak tam biedne sloneczko, zyje jeszcze czy szczatki dawno w koszu???

Posted

sloneczko wtedy bylo bez oczu a teraz... jest bez wnetrznosci, dookola mnie lataja watroby i inne waciane wnetrznosci :) jak tylko je zbiore i wyrzuce to kolejne zabawki pojda w ruch :)

Posted

chlopcy sa teraz biedni
maja duuuze podworko i wychodza tak czesto jak chca-czyli czesto ale zradko od kilku tygodni trafia im sie wyjscie poza "swoj" teren
niestety ich "rodzice" nie maja zcasu bo szykuja sie do slubu :)
ale niemartwcie sie, jeszcze tylko kilka dni zamieszania i bedzie po sprawie a wtedy zadbamy o nich jak nalezy :) narazie nadrabiamy pieszczotami w domu :) szalejemy co rano i zawsze wieczorem :) fajnie sie gryze mame i tate po uszach jak sie chowaja pod koldra :)

Posted

Eloise,
to slub pewnie w Boże Narodzenie? Chlopaki coś przeczuwają? Może zamiast wielkich bukietów kwiatów goście daliby mniejsze i po jednym pluszaku dla gagatków? Mieliby z czego wybierać w koszyczku z zabawkami ;-) .

Posted

slub za tydzien w poniedzialek. dzisija wroicilismy do domu na 15 min. juz wychodszimy. kiedy mu odpoczniemy? a chlopcy z nudow z rajstop zrobili mi ponczochy- nie prosilam ich i wcale mnie to nie ucieszylo...

Posted

Matko, Eloise, mam nadzieję, że suknię masz dobrze schowaną, bo te wariaty-skrzaty jak widać lubią rozdzierać rózne różności...:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

wlasnie sie skrzaty przymilaja bo dostali ochrzan za targanie koca. nie podoba im sie blekitna tasma na brzegach. ja juz nie mam do nich sily. bawie sie z nimi odkad tylko wrocilam do domu, pawel zostawil ich tylko na chwile...
malpy z nich straszne.
u nas wszystko jest schowane. poprostu wszystko. nawet kabel kiedys przegryzli. a sznurek to najlepsza zabawka. chyba im kupie szpule i bede miec z glowy an jakis czas ;)

Posted

Z Rzeszowa jest ok. 40-50 km do Mielca. Nie jest daleko.

Zapraszamy do odwiedzin schroniska w każdej chwili. Wystarczy napisać mail na adres [email protected] i pan kierownik juz wie, że będą mili goście.

A z tym sznurkiem to dobry pomysl, tylko zeby taki grubszy byl, zeby sie dobrze w pyszczkach rozrabiakom ukladal...:flasings:

• 1 month later...
Posted

nakrecilam krotkie filmiki z tymi wariatami. sa niemozliwi. bawia sie caly czas. nie odstepuja sie na krok :0 jesli sie nudza to tez razem :) nie wiem czy uda mi sie zamiescic filmiki na stronie ale sie postaram :)

Posted

no coz... u nas zawsze wesolo :) przyjechal moj brat z kotem. foxik sie z nim wychowal i mowiac szczerze ma go teraz w nosie ale ofkors... smieje sie jak glupi do sera, jezor mu wisi do pasa i pilnuje drzwi od piwnicy bo kot tam przed nim uciekl :) jak widzicie u nas zawsze cos :)

• 3 weeks later...
Posted

czy wy wiecie ze kazdy kto przychodzi do nas do domu to potencjalny wyjadacz psich chrupek i pozeracz kostek? wiec.. aby nic nie stracic trezba wroga najpierw oszczekac, potem powąchac a potem biegiem do misek i zjesc co sie da.
taka polityke prowadza moje cudowne pieski..
poza tym.. w nocy najlepiej spi sie miedzy rodzicami, dmucha im w twarz cieplym nochalem albo mozna spac obok ale za to.. w poprzek lozka
:)
jak sobie rozpuscilam, tak mam :multi:

Posted

Eloise,
a jakimi zabawkami sie chlopcy teraz bawia? Kupilas im ten sznurek w rolkach??? Czy Offkorsik juz schudl wg zalecen lekarza :evil_lol: ? Tak fajnie sie o Was czyta.

Posted

schudl schudl, wyglada dostojnie :)
znalazlam im jeszcze kilka zabawek, troche dostali... najbardziej lubia bawic sie kaczka, ktora oczy i pletw juz nie ma ale.. kwacze... ofkorsik zawsze gryzie dywan i piszczy w miejscu w ktorym kwakala kacza a foxio korzysta z okazji i wtedy kradnie kaczke :)
sznarka narazie nie musialam kupowac ale mam go w pamieci :)