eloise Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 teraz chlopcy usiedli kolo swojego kosza z zabawkami i zastanawiaja sie czym by sie pobawic-fox zdecydowal sie na szczatki smoka a ofkorsik nadal szuka.... nic nie wybral :) lalka nie.. pajak nie.. cos wybredny ten chlopak :) sloneczko!!! wybral sloneczko bez oczu :) Quote
eloise Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Ofkorsik wlasnie je sobie kostke a foksio pierdola patrzy na niego tesknie- tez mial kostke ale pozwolil sobie ja odebrac. :) ofkors jest bardzo stanowczy i fox bez problemu oddaje mu swoje smakolyki.. :) Quote
Ulka18 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Eloise, to Ofkorsik ma teraz 2 kostki, ktorych pewnie pilnuje, a Foksik patrzy i nie smie powalczyc o powrot swojej kosteczki :D Biedny Foksik...a jak tam biedne sloneczko, zyje jeszcze czy szczatki dawno w koszu??? Quote
eloise Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 sloneczko wtedy bylo bez oczu a teraz... jest bez wnetrznosci, dookola mnie lataja watroby i inne waciane wnetrznosci :) jak tylko je zbiore i wyrzuce to kolejne zabawki pojda w ruch :) Quote
eloise Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 chlopcy sa teraz biedni maja duuuze podworko i wychodza tak czesto jak chca-czyli czesto ale zradko od kilku tygodni trafia im sie wyjscie poza "swoj" teren niestety ich "rodzice" nie maja zcasu bo szykuja sie do slubu :) ale niemartwcie sie, jeszcze tylko kilka dni zamieszania i bedzie po sprawie a wtedy zadbamy o nich jak nalezy :) narazie nadrabiamy pieszczotami w domu :) szalejemy co rano i zawsze wieczorem :) fajnie sie gryze mame i tate po uszach jak sie chowaja pod koldra :) Quote
Ulka18 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Eloise, to slub pewnie w Boże Narodzenie? Chlopaki coś przeczuwają? Może zamiast wielkich bukietów kwiatów goście daliby mniejsze i po jednym pluszaku dla gagatków? Mieliby z czego wybierać w koszyczku z zabawkami ;-) . Quote
eloise Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 slub za tydzien w poniedzialek. dzisija wroicilismy do domu na 15 min. juz wychodszimy. kiedy mu odpoczniemy? a chlopcy z nudow z rajstop zrobili mi ponczochy- nie prosilam ich i wcale mnie to nie ucieszylo... Quote
eloise Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ale bordowe??? nie beda mi pasowac :) a poza tym.. na ponczochy zima za zimno ;) Quote
Ulka18 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Matko, Eloise, mam nadzieję, że suknię masz dobrze schowaną, bo te wariaty-skrzaty jak widać lubią rozdzierać rózne różności...:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
eloise Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 wlasnie sie skrzaty przymilaja bo dostali ochrzan za targanie koca. nie podoba im sie blekitna tasma na brzegach. ja juz nie mam do nich sily. bawie sie z nimi odkad tylko wrocilam do domu, pawel zostawil ich tylko na chwile... malpy z nich straszne. u nas wszystko jest schowane. poprostu wszystko. nawet kabel kiedys przegryzli. a sznurek to najlepsza zabawka. chyba im kupie szpule i bede miec z glowy an jakis czas ;) Quote
eloise Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 a tak przy okazji czy z rzeszowa jest daleko do mielca? Quote
Ulka18 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Z Rzeszowa jest ok. 40-50 km do Mielca. Nie jest daleko. Zapraszamy do odwiedzin schroniska w każdej chwili. Wystarczy napisać mail na adres [email protected] i pan kierownik juz wie, że będą mili goście. A z tym sznurkiem to dobry pomysl, tylko zeby taki grubszy byl, zeby sie dobrze w pyszczkach rozrabiakom ukladal...:flasings: Quote
eloise Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 pytam na przyszlosc :) poki co mieszkamw czestochowie i za daleko :) zeby was odwiedzic :) Quote
mosii Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Eloise, pozdrowienia dla psiaków od Soni, już z nowego domku!! Quote
eloise Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 nakrecilam krotkie filmiki z tymi wariatami. sa niemozliwi. bawia sie caly czas. nie odstepuja sie na krok :0 jesli sie nudza to tez razem :) nie wiem czy uda mi sie zamiescic filmiki na stronie ale sie postaram :) Quote
Ulka18 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Eloise, nie wiem jak sie wstawia filmik. Ale bedziemy czekac, chcemy zobaczyc jak chlopcy rozrabiaja. Quote
ania14p Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A ja proszę o nowe historyjki, bardzo lubię tych chłopców i Ciebie też! Quote
eloise Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 no coz... u nas zawsze wesolo :) przyjechal moj brat z kotem. foxik sie z nim wychowal i mowiac szczerze ma go teraz w nosie ale ofkors... smieje sie jak glupi do sera, jezor mu wisi do pasa i pilnuje drzwi od piwnicy bo kot tam przed nim uciekl :) jak widzicie u nas zawsze cos :) Quote
eloise Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 czy wy wiecie ze kazdy kto przychodzi do nas do domu to potencjalny wyjadacz psich chrupek i pozeracz kostek? wiec.. aby nic nie stracic trezba wroga najpierw oszczekac, potem powąchac a potem biegiem do misek i zjesc co sie da. taka polityke prowadza moje cudowne pieski.. poza tym.. w nocy najlepiej spi sie miedzy rodzicami, dmucha im w twarz cieplym nochalem albo mozna spac obok ale za to.. w poprzek lozka :) jak sobie rozpuscilam, tak mam :multi: Quote
Ulka18 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Eloise, a jakimi zabawkami sie chlopcy teraz bawia? Kupilas im ten sznurek w rolkach??? Czy Offkorsik juz schudl wg zalecen lekarza :evil_lol: ? Tak fajnie sie o Was czyta. Quote
eloise Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 schudl schudl, wyglada dostojnie :) znalazlam im jeszcze kilka zabawek, troche dostali... najbardziej lubia bawic sie kaczka, ktora oczy i pletw juz nie ma ale.. kwacze... ofkorsik zawsze gryzie dywan i piszczy w miejscu w ktorym kwakala kacza a foxio korzysta z okazji i wtedy kradnie kaczke :) sznarka narazie nie musialam kupowac ale mam go w pamieci :) Quote
Recommended Posts