Jump to content
Dogomania

Galeria sfory - czyli Luka, Chibi, Frotek i Hera (sic!) w pełnej krasie

Recommended Posts

Posted

Cudne ostatnie zdjęcie:loveu: Ale to chyba żadna nowość, że dla panci nie ma miejsca... u mnie jest to samo. Jak tylko proszę psa żeby na chwile zlazł z łóżka, bo muszę się ładnie ułożyć do snu...to już obraza majestatu u suczy:mad:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talia - dlatego ja nie proszę :diabloti: Zwykle po prosu kładę się koło psa albo na psie jak na poduszce :evil_lol: I zaraz zmyka :cool1: Noo, tylko Luka wiernie śpi przy mojej głowie... Dlatego często budzę się z łapą na twarzy itd :diabloti:

karola&gacek
- noo, Chibi awansuje na pozycję łóżkowego :eviltong:

yoshiyuki - to nie tak, że psów tyle, to po prostu mała kanapa jest :evil_lol:

I stwierdziłam, że trochę przereklamowałam te fotki :oops: Słońca na nich za grosz :diabloti:

:loveu:

Pan potwór leci :-o

...i leci...

I doleciał :evil_lol:

Posted

Sylwia K - Fro wygląda jak z bajki, ale charakter to on z jakiegoś horroru ma raczej :diabloti:

Talia - No, aportowanie piłeczki to u nas numer jeden :cool3: A spacerek się udał ;) Dalsza część fotek:

Gryzoń :evil_lol:

Posted

[quote name='evl']Znowu Chibi w wersji foka przegenialna :loveu: Te uszy musi mieć mięciutkie, nie? :razz:[/QUOTE]
Zgadzam się:loveu: Uszka sa piękne:eviltong:

Posted

Sylwia K - dziękujemy :loveu: Chibi ostatnio mi przytyła (ona je jak odkurzacz - wszystko, zawsze i wszędzie :cool1:), więc jest nieco mniej sportowa :evil_lol: Ale ogólnie to właśnie ona jest najbardziej aktywna ze wszystkich burków :cool1:

evl, Talia
- no, Chii ma takie uszka jak pluszak, gładziutkie i mięciutkie ;) Sierść na ciele jest sztywniejsza niż na łebku i uszach, dlatego faaajnie ją się tarmosi za uszyska :evil_lol:

yoshiyuki - taa, jabłko zajada :diabloti: Luka to w ogóle ewenement - w domu nie je prawie nic, a na spacerze wszystko - jabłka, jeżyny, orzechy, suchą karmę... Tylko oczywiście nie z ziemi, królewna musi dostać żarcie od pańci w nagrodę za coś :cool1:

Cavy - fakt - Luka w wersji "przyszłam na wołanie, więc daj mi żarcie!" prezentuje się najlepiej :diabloti:

Anetka83
- dziękujemy :p

madeleine
- taki urok tricolorków :diabloti:

zerduszko
- ha, Frotek powinien na drugie imię mieć "Pozór" :cool1: Ludzie też popuszczają smycze swoim pieskom na jego widok, bo taki "poczciwy piesek idzie"... Taaa...:diabloti:

Dzięki wszystkim za wizyty :lol:

Ostatnie jesienne widoczki:

I czyjaś łeb :cool1: W nowej obróżce, bo poprzednia SIĘ zerwała, SAMA oczywiście, białe, głupie i kudłate wcaaale nie próbowało się rzucać i wcale zapięcia nie zepsuło, ani trochę! :cool1: W każdym razie, ta obróżka już nie ma prawa się zepsuć :evil_lol:

No, pora porobić nowe zdjęcia :cool1:

Posted

zmierzchnica napisał(a):

zerduszko
- ha, Frotek powinien na drugie imię mieć "Pozór" :cool1: Ludzie też popuszczają smycze swoim pieskom na jego widok, bo taki "poczciwy piesek idzie"... Taaa...:diabloti:

Ha - skąd to znam :lol: Najgorsze sa dzieci, lecą... one chce pieska pogłaskac, nie tego brzydkiego, tylko puchatego - a puchatemu para z uszu :evil_lol:

Posted

karola&gacek - mieliśmy ;) Te tereny już umierają, jeżdżą tam ciężarówki, kopary wydobywają wapień... Serce się kraja :roll: Ale cóż. Albo kopalnia wapienia, albo wysypisko śmieci... W stanie czystym i naturalnym takie tereny przecież nie mogą pozostać. Człowiek musi je zniszczyć, przecież nie byłby człowiekiem, gdyby tego nie zrobił :shake: Wiem, że brzmię jak staruszka, ale niestety - zabrali mi tyle cudownych terenów, zniszczyli je i zostawili, że normalnie krew zalewa. Chociaż nawet o tym nie wiedzą, że je komuś zabrali :evil_lol:

zerduszko - mi akurat się w Frotku podoba to, że ludzie to mu zwisają :diabloti: Mogą cmokać, gdakać, łapać, głaskać... Jeśli popatrzy łaskawie to już coś. Zwykle olewa i idzie dalej :evil_lol: Z suczami gorzej, bo Chips się boi bardzo. Luka czasem histeryzuje, a czasem da się łaskawie pogłaskać... Ale ogólnie dla moich psów dzieci niet :cool1:

evl - postaw się w sytuacji jedynaczki, która dostała nagle małe rude coś, ledwo się z tym czymś oswoiła, a przyszło jakieś białe, wielkie, co to łapie ją za tyłek i ucieka i jeszcze ma czelność kłaść się obok :evil_lol:

Dzisiaj pan mi powiedział, że Frotek się ładnie słucha :loveu: Po czym dodał... że ja kobieta, a mimo to - ładnie się słucha! :cool1: Cóż, widocznie Frotek nie jest seksistą...