Weronika6 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Patryczek wygląda na bardzo miłego i urokliwego robala, imię też ma bardzo ładne. :cool3: I ładnie narysowany. :) Quote
Karro Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Justa jak chcesz, masz czas to moze sprobujesz mojego psa tak graficznie narysowac? Od dawna mi sie taki marzy rysunek mojego Cesara ;) Quote
rodzice Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 A ja przerabiam baletnicę . Moze mi ktoś podrzuci jakąś fotkę z układem nóg wygladajacych normalniej niz moje ale zeby pasowały do obrotu . Przeszukuję internet ale nic mi nie pasuje . Quote
Asia&Kleo Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='rodzice']A ja przerabiam baletnicę . Moze mi ktoś podrzuci jakąś fotkę z układem nóg wygladajacych normalniej niz moje ale zeby pasowały do obrotu . Przeszukuję internet ale nic mi nie pasuje .[/QUOTE] Hmm, może spróbuj przerobić układ stóp? Patrząc z naszej strony- lewą stopę skierować na lewą stronę, u prawej zmienić światłocień. No tak, ale wtedy trzeba byłoby wyprostować trochę lewą, bo będzie wyglądać jak wykręcona.. Ciężkie zdjęcie :/ Quote
Yuveza Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Weronika6']Patryczek wygląda na bardzo miłego i urokliwego robala, imię też ma bardzo ładne. :cool3: I ładnie narysowany. :)[/QUOTE] a dziękuję :) dla uścislenia znalazlam screen, w grze to takie o :P [url]http://ozmud.files.wordpress.com/2010/04/wow-name-that-worm.jpg[/url] [quote name='understandme']Justa jak chcesz, masz czas to moze sprobujesz mojego psa tak graficznie narysowac? Od dawna mi sie taki marzy rysunek mojego Cesara ;)[/QUOTE] sprobowac zawsze moge:) tylko nie wiem czy mi wyjdzie ale sprobuje;) Quote
Vectra Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 a gdzie mój Franio ? :mad: a nie jakieś obślizgłe robale Quote
Pinesk@ Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 hah westie_justa pomysłowe stworki i bardzo fajne! :D zaczęłam ale sie nie podoba mi.. głównie to oko jedno i czubek głowy.. :/ Te niebieskie przebarwienia to od aparatu, w rzeczywistości ich nie ma. PS czy Wy widziecie ładne to zdjecie czy spikzelizowane? Nie wiem czy to mój komputer siada czy program zniszczył jakość.. [IMG]http://i641.photobucket.com/albums/uu138/Pineska_92/P1070102550x413.jpg[/IMG] Quote
Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Vectra']a gdzie mój Franio ? :mad: a nie jakieś obślizgłe robale[/QUOTE] emmm ee... :siara: kurde sorry ale westiki mi sie tak jakos same rysuję :diabloti: a do staffika muszę się trochę zebrać:P [IMG]http://img828.imageshack.us/img828/1307/liejy.png[/IMG] Pinesko dziekuję :) mi się poczatek Twojego psa podoba, nie jest jakiś bardzo zły, poza tym lewym (naszym) okiem, a reszte dokończyć i nie powinno być źle, ale moze niech się wypowie ktoś bardziej "ołówkowy" Quote
vege* Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='vege*']Fajnie ci wychodzą te psiaki :-) Etna wyszła tak pociesznie :loveu: Może jak Ci się będzie kiedyś nudziło to narysujesz moją Nukę? :-)[/QUOTE] Ja się tak cicho przypominam :oops: Quote
Domnia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Pinesk@ - myślę, że w oczku musi być więcej błysku, ale ogólnie to mnie się podoba :loveu: czekam na efekt końcowy. Quote
Asia&Kleo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [B]Pineska[/B], u mnie zdjęcie nie jest spikselowane, tylko widzę siakieś niebieskawe plamy na prawym górnym rogu (?) Według mnie proporcje basseta ok. Lewe oko do poprawki oraz biały pasek sierści. Spróbuj dokończyć, chętnie zobaczę efekt końcowy :) Quote
Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='vege*']Ja się tak cicho przypominam :oops:[/QUOTE] aaa ominęłam Twoj post? w każdym razie dziękuje :) ciesze sie że sie podoba :p ehehe :eviltong: przecież ja wcale tak pięknie rysuję :P Vectra prosze :P [IMG]http://img811.imageshack.us/img811/3205/franio.png[/IMG] A Nuka to jeszcze wieksze wyzwanie bo jest czarna :lol: Quote
Asia&Kleo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [B]westie_justa[/B], wg mnie uśmieszek Franka do poprawki ;) Staffikowy cieszący się dzióbek jest rozwarty od ucha do ucha:evil_lol: Quote
Karro Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Oo dla Vectry już jest, to może za jakiś czas ja doczekam się mojego Cesara ? ;) Quote
Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Asia&Luna'][B]westie_justa[/B], wg mnie uśmieszek Franka do poprawki ;) Staffikowy cieszący się dzióbek jest rozwarty od ucha do ucha:evil_lol:[/QUOTE] wiem, własnie tak chcialam zrobić, ale jakoś nie tak to wyglądało... ogólnie chyba musze zostać przy westikach :evil_lol: z w wiekszym usmiechem :/ ? - [url]http://img407.imageshack.us/img407/3205/franio.png[/url] Quote
Asia&Kleo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='westie_justa']wiem, własnie tak chcialam zrobić, ale jakoś nie tak to wyglądało... ogólnie chyba musze zostać przy westikach :evil_lol: z w wiekszym usmiechem :/ ? - [url]http://img407.imageshack.us/img407/3205/franio.png[/url][/QUOTE] Wiesz co, poczekaj na opinię Vectry :) Ja mam pewien pomysł, jak można przedstawić taką otwartą mordę, ale nie mam jak Ci pokazać :D Dla mnie grafika komp. to czarna magia... Albo pójdź na łatwiznę i narysuj z zamkniętym pyskiem ;) Quote
Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Asia&Luna']Wiesz co, poczekaj na opinię Vectry :) Ja mam pewien pomysł, jak można przedstawić taką otwartą mordę, ale nie mam jak Ci pokazać :D Dla mnie grafika komp. to czarna magia... Albo pójdź na łatwiznę i narysuj z zamkniętym pyskiem ;)[/QUOTE] ehh ehh trudny pies :eviltong: moze cos jeszcze pokombinuje później:> Quote
Culineo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='westie_justa']emmm ee... :siara: kurde sorry ale westiki mi sie tak jakos same rysuję :diabloti: a do staffika muszę się trochę zebrać:P [url]http://img828.imageshack.us/img828/1307/liejy.png[/url] Pinesko dziekuję :) mi się poczatek Twojego psa podoba, nie jest jakiś bardzo zły, poza tym lewym (naszym) okiem, a reszte dokończyć i nie powinno być źle, ale moze niech się wypowie ktoś bardziej "ołówkowy"[/QUOTE] ale śliczneeeeee ! :D słodki westik :) mi możesz ewentualnie zrobić sznaucera, bo jak west prawie tylko czarne i duże :siara: Quote
betty_labrador Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 niby fajny ten franio-ale sorka-troche za malo wystarany nawet jak na rysunkowego psa. Westik i inne wilki dokladniej Ci wychodzily. Tu łapki troche nieproste i prawa część głowy byle jaka -za przeproszeniem. Wiem że stać Cie na lepiej. Quote
borysova Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Asia&Luna'][B]borysova[/B], niezły portret:loveu:! Trochę niewyraźnie jest po prawej stronie- bardziej podkreśl kształt twarzy pod goglami. Trudne zdjęcie wybrałaś, ale poradziłaś sobie na prawdę dobrze;) Jeśli można wiedzieć, zdradzisz nam kto to jest:lol: ?[/QUOTE] To mój siostrzeniec - mały narciarz :loveu: Już nie mam możliwości poprawić, więc zostanie tak jak jest ;) Dziękuję :lol: Quote
Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='klaudusia0219']ale śliczneeeeee ! :D słodki westik :) mi możesz ewentualnie zrobić sznaucera, bo jak west prawie tylko czarne i duże :siara:[/QUOTE] Ojeje bardzo dziekuję :) pomysle pomysle :P [quote name='betty_labrador']niby fajny ten franio-ale sorka-troche za malo wystarany nawet jak na rysunkowego psa. Westik i inne wilki dokladniej Ci wychodzily. Tu łapki troche nieproste i prawa część głowy byle jaka -za przeproszeniem. Wiem że stać Cie na lepiej.[/QUOTE] spoko przeciez sie nie obraze;) Westik jakos mi tak od razu lepiej wychodzi, no i jest cały kudłaty nie widać łap, a tu łapy sa sierśc krótka, a mi łapy nie wychodza :/ Spróbuje moze cos jeszcze ogarnąć, ale chyba po prostu nie umiem :P Quote
NightQueen Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Justa to ja też mam prośbę o zrobienie rsunkowej M. :cool3: jest do westa podobna to będzie ci prościej :diabloti: Quote
Vectra Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [url]http://img811.imageshack.us/img811/3205/franio.png[/url] fajny , ale stać Cię na więcej :diabloti: i wiem że dasz radę :eviltong: :cool3: Quote
Alicja Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 a może jednak zagłosujecie na schronisko w Klembowie tutaj macie wszystko [url]http://www.dogomania.pl/threads/220736-KrakVet-w-styczniu-g%C5%82osujemy-na-schronisko-w-Klembowie./page16#post18453973[/url] Quote
betty_labrador Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='westie_justa']Ojeje bardzo dziekuję :) pomysle pomysle :P spoko przeciez sie nie obraze;) Westik jakos mi tak od razu lepiej wychodzi, no i jest cały kudłaty nie widać łap, a tu łapy sa sierśc krótka, a mi łapy nie wychodza :/ Spróbuje moze cos jeszcze ogarnąć, ale chyba po prostu nie umiem :P[/QUOTE] stac Cie, jedyne co musisz cwiczyc, rysować wolniej, nie na szybcika ;) poza tym przeciez proste lapy i glowy wychodzily Ci kiedy rysowalas wilki :) Quote
Recommended Posts