Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pina_collie napisał(a):
Ciekawe kolory .. ;) ,ale czy to jest naprawdę skończone? :)

Zdecydowanie :D

borysova napisał(a):
Mmm świetne :) Studiujesz architekturę?

Tak :)

Dziękuję za opinie :) Miło mi, że się Wam podoba :)

Posted

Zuzka - zajedwabiste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba se zamówie u ciebie taki piękny obrazek w dużym formacie i powiesze na ściane :D:D

Betty - bez urazy - ale kiedys malowałaś 100 razy lepiej, ten rysunek jest do bani wg mnie, jest płaski, bez życia, kolory sie zlewają, wszystko wygląda jak jedna wielka plama. Wyglada jakbys rysowała to z ogromną niechęcią.
A tak kiedyś lubiłam Twój styl rysowania.
Ten nowy okromnie mi sie nie podoba.

Posted

emdziolek napisał(a):
Zuzka - zajedwabiste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba se zamówie u ciebie taki piękny obrazek w dużym formacie i powiesze na ściane :D:D

Betty - bez urazy - ale kiedys malowałaś 100 razy lepiej, ten rysunek jest do bani wg mnie, jest płaski, bez życia, kolory sie zlewają, wszystko wygląda jak jedna wielka plama. Wyglada jakbys rysowała to z ogromną niechęcią.
A tak kiedyś lubiłam Twój styl rysowania.
Ten nowy okromnie mi sie nie podoba.

dziekiza szczera opinie. Widocznie sie wypalilam. Żaden rysunek juz dobrze mi nie wychodzi. Trudno ;) Ale dzieki- naprawde.

Posted

Moze zrób sobie małą przerwe w rysowaniu - ja jak przestało mi wychodzić bo za dużo rysowalam, odłożyłam wszystko na miesiac i totalnie nie tykałam nic.
Później wziełam sie za coś czego nigdy wczesniej nie robiłam, narysowałam portret człowieka - wyszedł genialnie jak na pierwszy raz, później drugi i trzeci i wreszcie wiem jak rysować ludzi hehehe :P
Ja zawsze robie soie przerwe jak przestaje mi wychodzic :P

Posted

emdziolek napisał(a):
Moze zrób sobie małą przerwe w rysowaniu - ja jak przestało mi wychodzić bo za dużo rysowalam, odłożyłam wszystko na miesiac i totalnie nie tykałam nic.
Później wziełam sie za coś czego nigdy wczesniej nie robiłam, narysowałam portret człowieka - wyszedł genialnie jak na pierwszy raz, później drugi i trzeci i wreszcie wiem jak rysować ludzi hehehe :P
Ja zawsze robie soie przerwe jak przestaje mi wychodzic :P

mialam przerwe pomad poltora roku...widocznie zaszkodzila, no coz. trudno sie mowi.

Posted

Zresztą popatrz sobie na swój rysunek Molly z przed lat czy takiego pięknego goldenka narysowałaś albo sznupka czarnego, chodzi mi o ten portret a nie o snupa olbrzyma.
Był tez piekny rysunek Komy i labcia - no to były małe arcydzieła.
A ten Twój nowy rysunek wyglada jak ten z tych Twoich pierwszych 3 co wstawiłas rysujac juz pastelami :P

Odpocznij, zregeneruj siły artystyczne i za jakis czas narysuj cos juz na "świeżo" :) Założe sie że bedzie o niebo lepiej :)

Posted

emdziolek napisał(a):
Zresztą popatrz sobie na swój rysunek Molly z przed lat czy takiego pięknego goldenka narysowałaś albo sznupka czarnego, chodzi mi o ten portret a nie o snupa olbrzyma.
Był tez piekny rysunek Komy i labcia - no to były małe arcydzieła.
A ten Twój nowy rysunek wyglada jak ten z tych Twoich pierwszych 3 co wstawiłas rysujac juz pastelami :P

Odpocznij, zregeneruj siły artystyczne i za jakis czas narysuj cos juz na "świeżo" :) Założe sie że bedzie o niebo lepiej :)

no przepraszam bardzlo ale akurat te co wymienilas rysunki to byly poczatki prawie zei nieszczegolnie mi sie podobaly :P wtedy uznalam to za dobre cwiczenia ale nie zadne dziela. teraz tylko sie pogarsza.

Posted

betty, ale tu nie ma tłumaczeń, tylko ćwiczyć i obserwować, zaczęłaś się rysowaniem na poważniej to tym bardziej powinnaś się cały czas doskonalić, a nie mówić że "się pewnie wypaliłaś" i zostawić to tak ;)

Posted

emdziolek napisał(a):

wielkie dzięki za tak entuzjastyczne przyjęcie mojej pracy:). właściwie to jest ona na sprzedaż format A4 jakbyś była zainteresowana to pisz pw:)

Posted

Wiecie mnie się ptaszyna bardzo podoba . I jeszcze Wam powiem ze cieszę się ze nie jest tutaj kółko wzajemnej adoracji tylko piszecie szczerze co myślicie na temat danej pracy , ja sobie wasze uwagi bardzo cenię i dlatego baletnica w przeróbce

Posted

Bardzo ciekawy ptaszek!! :) piękne kolorki! ;)

Betty, jak na pół roku .. to zrozumiem że coś nie idzie dobrze
,ale tak w ogóle to ten piesek Mi się podoba! (ja bym tak nie narysowała po roku:D) a no..
miałaś coś kredkami akwarelowymi :D ,pisałaś mi na PW jak o coś pytałam :)
a ten piesek z pamięci? ;)

A co do mnie.. to się zapuściłam w rysowaniu, muszę się za siebie zabrać.
Czas ruszyć pastele odświeżyć sztalugę i start! :) szykuje się na Spaniela :D

Posted

[quote name='Unbelievable']betty, ale tu nie ma tłumaczeń, tylko ćwiczyć i obserwować, zaczęłaś się rysowaniem na poważniej to tym bardziej powinnaś się cały czas doskonalić, a nie mówić że "się pewnie wypaliłaś" i zostawić to tak ;)

eh, pewnie masz racje. Ale ja nie wiem czemu sie nic nie udaje ostatnio :/

[quote name='pina_collie']Bardzo ciekawy ptaszek!! :) piękne kolorki! ;)

Betty, jak na pół roku .. to zrozumiem że coś nie idzie dobrze
,ale tak w ogóle to ten piesek Mi się podoba! (ja bym tak nie narysowała po roku:D) a no..
miałaś coś kredkami akwarelowymi :D ,pisałaś mi na PW jak o coś pytałam :)
a ten piesek z pamięci? ;)

A co do mnie.. to się zapuściłam w rysowaniu, muszę się za siebie zabrać.
Czas ruszyć pastele odświeżyć sztalugę i start! :) szykuje się na Spaniela :D

nie wiem pina co z kredkami akwarelowymi, w kazdym razie nic nimi nie tworze ostatnio.
dzieki za opinie.

dzis nabazgralam settera. Jak mi wyszedl? szczerze.

Posted

vege* napisał(a):
Betty mi coś ucho nie pasuje, nie wiem dokładnie co w nim nie tak ale mi nie pasuje, jest chyba trochę za płaskie i zlewa się z szyją ;)

może dlatego, że właśnie uchu poświęciłam najmniej czasu, ale dzieki za uwagę :)

understandme napisał(a):
podoba mi się o wiele bardziej niż poprzedni, który dodałaś :)

cieszy mnie to, dziekuje. Tu rysowalam -próbowałam- z lekkością pewną i jak kiedyś z małą "niedbałóscią-czyli starałam sie nie konkretyzować każdego szczegółu. Nie wiem-może o to w tym rysowaniu chodzi by nie przedobrzyć? nie wiem juz sama. Zobaczymy dalej.