Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 vege* napisał(a):Ja się tak cicho przypominam :oops: aaa ominęłam Twoj post? w każdym razie dziękuje :) ciesze sie że sie podoba :p ehehe :eviltong: przecież ja wcale tak pięknie rysuję :P Vectra prosze :P A Nuka to jeszcze wieksze wyzwanie bo jest czarna :lol: Quote
Asia&Kleo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 westie_justa, wg mnie uśmieszek Franka do poprawki ;) Staffikowy cieszący się dzióbek jest rozwarty od ucha do ucha:evil_lol: Quote
Karro Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Oo dla Vectry już jest, to może za jakiś czas ja doczekam się mojego Cesara ? ;) Quote
Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Asia&Luna napisał(a):westie_justa, wg mnie uśmieszek Franka do poprawki ;) Staffikowy cieszący się dzióbek jest rozwarty od ucha do ucha:evil_lol: wiem, własnie tak chcialam zrobić, ale jakoś nie tak to wyglądało... ogólnie chyba musze zostać przy westikach :evil_lol: z w wiekszym usmiechem :/ ? - http://img407.imageshack.us/img407/3205/franio.png Quote
Asia&Kleo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 westie_justa napisał(a):wiem, własnie tak chcialam zrobić, ale jakoś nie tak to wyglądało... ogólnie chyba musze zostać przy westikach :evil_lol: z w wiekszym usmiechem :/ ? - http://img407.imageshack.us/img407/3205/franio.png Wiesz co, poczekaj na opinię Vectry :) Ja mam pewien pomysł, jak można przedstawić taką otwartą mordę, ale nie mam jak Ci pokazać :D Dla mnie grafika komp. to czarna magia... Albo pójdź na łatwiznę i narysuj z zamkniętym pyskiem ;) Quote
Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Asia&Luna napisał(a):Wiesz co, poczekaj na opinię Vectry :) Ja mam pewien pomysł, jak można przedstawić taką otwartą mordę, ale nie mam jak Ci pokazać :D Dla mnie grafika komp. to czarna magia... Albo pójdź na łatwiznę i narysuj z zamkniętym pyskiem ;) ehh ehh trudny pies :eviltong: moze cos jeszcze pokombinuje później:> Quote
Culineo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 westie_justa napisał(a):emmm ee... :siara: kurde sorry ale westiki mi sie tak jakos same rysuję :diabloti: a do staffika muszę się trochę zebrać:P http://img828.imageshack.us/img828/1307/liejy.png Pinesko dziekuję :) mi się poczatek Twojego psa podoba, nie jest jakiś bardzo zły, poza tym lewym (naszym) okiem, a reszte dokończyć i nie powinno być źle, ale moze niech się wypowie ktoś bardziej "ołówkowy" ale śliczneeeeee ! :D słodki westik :) mi możesz ewentualnie zrobić sznaucera, bo jak west prawie tylko czarne i duże :siara: Quote
betty_labrador Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 niby fajny ten franio-ale sorka-troche za malo wystarany nawet jak na rysunkowego psa. Westik i inne wilki dokladniej Ci wychodzily. Tu łapki troche nieproste i prawa część głowy byle jaka -za przeproszeniem. Wiem że stać Cie na lepiej. Quote
borysova Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Asia&Luna napisał(a):borysova, niezły portret:loveu:! Trochę niewyraźnie jest po prawej stronie- bardziej podkreśl kształt twarzy pod goglami. Trudne zdjęcie wybrałaś, ale poradziłaś sobie na prawdę dobrze;) Jeśli można wiedzieć, zdradzisz nam kto to jest:lol: ? To mój siostrzeniec - mały narciarz :loveu: Już nie mam możliwości poprawić, więc zostanie tak jak jest ;) Dziękuję :lol: Quote
Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 klaudusia0219 napisał(a):ale śliczneeeeee ! :D słodki westik :) mi możesz ewentualnie zrobić sznaucera, bo jak west prawie tylko czarne i duże :siara: Ojeje bardzo dziekuję :) pomysle pomysle :P betty_labrador napisał(a):niby fajny ten franio-ale sorka-troche za malo wystarany nawet jak na rysunkowego psa. Westik i inne wilki dokladniej Ci wychodzily. Tu łapki troche nieproste i prawa część głowy byle jaka -za przeproszeniem. Wiem że stać Cie na lepiej. spoko przeciez sie nie obraze;) Westik jakos mi tak od razu lepiej wychodzi, no i jest cały kudłaty nie widać łap, a tu łapy sa sierśc krótka, a mi łapy nie wychodza :/ Spróbuje moze cos jeszcze ogarnąć, ale chyba po prostu nie umiem :P Quote
NightQueen Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Justa to ja też mam prośbę o zrobienie rsunkowej M. :cool3: jest do westa podobna to będzie ci prościej :diabloti: Quote
Vectra Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 http://img811.imageshack.us/img811/3205/franio.png fajny , ale stać Cię na więcej :diabloti: i wiem że dasz radę :eviltong: :cool3: Quote
Alicja Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 a może jednak zagłosujecie na schronisko w Klembowie tutaj macie wszystko http://www.dogomania.pl/threads/220736-KrakVet-w-styczniu-g%C5%82osujemy-na-schronisko-w-Klembowie./page16#post18453973 Quote
betty_labrador Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 westie_justa napisał(a):Ojeje bardzo dziekuję :) pomysle pomysle :P spoko przeciez sie nie obraze;) Westik jakos mi tak od razu lepiej wychodzi, no i jest cały kudłaty nie widać łap, a tu łapy sa sierśc krótka, a mi łapy nie wychodza :/ Spróbuje moze cos jeszcze ogarnąć, ale chyba po prostu nie umiem :P stac Cie, jedyne co musisz cwiczyc, rysować wolniej, nie na szybcika ;) poza tym przeciez proste lapy i glowy wychodzily Ci kiedy rysowalas wilki :) Quote
Vectra Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Westie_justa , spróbuj sam łepek :)z piłeczką , może być w Twoim kolorze ulubionym Quote
makot'a Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Dorzucę się do wątku, jak zwykle z doskoku :lol: Efekt wczorajszej i dzisiejszej nocy Wam pokażę. Perspektywa do rekonstrukcji Krzyżtoporu na zaliczenie Historii Arch. Powszechnej. Ołówek i cienkopis, format B2 (50x70cm) Podmalować to jeszcze akwarelą, jak myślicie? A może kredkami? Czy może zostać już takie? Quote
betty_labrador Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Makota szkic jak dla mnie super! świetny ! Nie podpowiem Ci czy cos domaowac bo sie kompletnie na tego typu szkicach nie znam. Ale taki juz robi wrażenie :) Quote
vege* Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 makot'a wow robi wrażenie :-o ja bym nie ruszała bo szczegóły nie będą chyba już tak widoczne jakby się akwarelą pomalowało ;-) Quote
Unbelievable Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 makota a nie chcesz podłubać cienkopisem w szczegółach? taka trochę koronkowa robota ale świetnie wygląda :) te "strzałki"(zabij mnie, nie wiem jak to się nazywa :evil_lol: wystające elementy z "dziedzińcem" nooo) nie poleciały trochę przypadkiem? ta z prawej strony np. chyba trochę się rozjeżdża :hmmmm: ale mogę się czepiać, może perspektywa robienia zdjęcia nie taka;) i tak jestem pod wrażeniem bo nigdy nie miałam tyle cierpliwości :evil_lol: Quote
makot'a Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Unbelievable napisał(a):makota a nie chcesz podłubać cienkopisem w szczegółach? taka trochę koronkowa robota ale świetnie wygląda :) te "strzałki"(zabij mnie, nie wiem jak to się nazywa :evil_lol: wystające elementy z "dziedzińcem" nooo) nie poleciały trochę przypadkiem? ta z prawej strony np. chyba trochę się rozjeżdża :hmmmm: ale mogę się czepiać, może perspektywa robienia zdjęcia nie taka;) i tak jestem pod wrażeniem bo nigdy nie miałam tyle cierpliwości :evil_lol: To bastiony :D Starałam się je wykreślić jak najbardziej zbliżone do tego, jakie są w rzeczywistości, ale one są krzywe w rzucie, nie są symetryczne ani nic takiego, więc pewnie ich asymetria + nieuniknione błędy wykreślenia dały taki efekt. Nie twierdzę, że zrobiłam je dobrze, ale czuję się trochę usprawiedliwiona ich naturalną krzywizną :D Detalem już tego raczej nie będę nasycać bardziej, bo się zrobi za płaskie i zakryje konstrukcję, a nie chcę tego przerysować :) Quote
pina_collie Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Cudowne! makot'a , doskonałe.. !! ale tylko Ty możesz zdecydować czym będziesz malowała ;) Quote
makot'a Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 W kolorze w końcu zrobiłam... Skończyłam historię...teraz czas zabrać się za coś innego :/ Pozdrawiam. Quote
pina_collie Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ciekawe kolory .. ;) ,ale czy to jest naprawdę skończone? :) Quote
borysova Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 makot'a;18465072 napisał(a):W kolorze w końcu zrobiłam... https://lh6.googleusercontent.com/-VUTa0PrQueA/Tx4JjwTUVqI/AAAAAAAAA94/hKjEHJH6lwo/s720/krzyztoporkolor.jpg Skończyłam historię...teraz czas zabrać się za coś innego :/ Pozdrawiam. Mmm świetne :) Studiujesz architekturę? Quote
Recommended Posts