rodzice Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='sucha']Fajny kotek, jak na bazgroly calkiem nieźle :) a ja dzis mam zaczętego kolege Sebastiana twarz nawet troche kolege przypomina ale przeraza mnie perspektywa pokolorowania czarnej kurtki, jakos nie lubie duzych czarnych objektow do rysowania.... no ja jestem na podobnym etapie , tez twarz ale przeraża mnie pomalowanie tego farbami bo to ma być obraz .Malujemy teraz na kółku kopie dzieł wielkich malarzy .Mój obraz przedstawiać ma mężczyzne z książka w ręku - większość obrazu - głęboka czerń . Wstyd sie przyznać ale nie spojrzałam nawet co za dzielo kopiuję . W środe mam zajęcia postaram sie wziąć aparat i zrobić fotki szkicu Quote
rodzice Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Cmentarzy już nie maluje , bo 2 dni siedzialam w krzyżach a trzeciego dnia umarł mąz mojej bliskiej koleżanki z kółka ( 49 lat ) i definitywnie odechciało mi sie tego tematu . Quote
Asia&Kleo Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Illusion, świetne :) Jedynie oczko bym poprawiła ;) więcej czerni dodała. Quote
borysova Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Illusion']Dasty - kolejna borderówka :) [IMG] Jeeej ale cudo :D Quote
Domiśka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 A ja pracuje teraz nad konie bo mam ferie więc czas jest pokaże może potem szkic Illusion ślicznie tylko mi też troche te oczy nie pasują ale ja sie nie znam :) Quote
Illusion Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Dziękuje :). Zgadza się, tło robione z teksturek. Quote
rodzice Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 mówicie dla mnie niezrozumiałym językiem hi hi . Pamietacie ze malowałam te moje cmentarne projekty ? 2 się załapały i niedługo idą do druku . Jestem niezmiernie ciekawa jaki bedzie efekt końcowy .Na razie projekt jest dostosowywany do potrzeb zleceniodawcy Quote
puchu Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Etna forumowej motyleqq :) Fajnie wyszło. Mogłabyś trochę bardziej popracować na łapami i obrożą (wygląda nienaturalnie) Quote
Domiśka Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) A to mój skończony konik :) mi sie w mare podoba bo pierwszy ras rysowałam ołówkiem konie :D Na żywo wygląda trzy razy lepiej :) Edited January 14, 2012 by Domiśka Quote
Weronika6 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Dominiko, mi się podoba. Na razie wygląda to jak szkic, ale jak wycieniujesz, to będzie bomba. ;) Niewiele z tego rysunku widzę przez zbyt mocny kontrast i ledwo widoczne kreski, ale proporcje wydają się być ok. ;) Jeśli rysowałaś bez jakichś pomocy, to możesz być z siebie dumna. ;) Quote
Yuveza Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='puchu']Etna forumowej motyleqq :) Fajnie wyszło. Mogłabyś trochę bardziej popracować na łapami i obrożą (wygląda nienaturalnie) Tak:) wiem łapy nigdy mi jakos nie wychodzą;) a obroza.. no pies ma byc taki rysunkowy więc obroza nie musi wygladac bardzo realistycznie :) I następna forumowa sucza do oceny :) Quote
Domiśka Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Weronika6 dzięki tego konia rysowałam patrząc na zdjęcie w książce :) westie_justa śliczna ta suczka :D Quote
vege* Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='westie_justa']Tak:) wiem łapy nigdy mi jakos nie wychodzą;) a obroza.. no pies ma byc taki rysunkowy więc obroza nie musi wygladac bardzo realistycznie :) [/QUOTE] Fajnie ci wychodzą te psiaki :-) Etna wyszła tak pociesznie :loveu: Może jak Ci się będzie kiedyś nudziło to narysujesz moją Nukę? :-) Quote
Karro Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 westie_justa ten haszczak to Dora? ;) liczne dziewczyny robicie te psiaki graficznie. Ja bym chciała zobaczyć w takim wydaniu mojego Cesara ;):D Quote
Domnia Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 A ja nie w temacie... w jakim programie robicie te graficzne psiaki? Jaka to technika? Ślicznie wam wychodzą:loveu: Może i ja spróbuję... choć wątpię... :oops: Ja jestem w trakcie szkicu psiaka... kotów może jednak nie będę dodawać, skoro to psie forum :roll: Quote
Weronika6 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Dominika, psie forum, ale wątek rysowniczy, czyli tematy prac nie muszą być koniecznie psie. ;) A te psiurki to pewnie w PhotoShopie, ale w gimpie też się da. ;) Quote
Guest Ayumka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Troszkę mnie tu nie było, więc nadrabiam zaległości: http://imageshack.us/photo/my-images/33/moto0150w.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/847/moto0152.jpg/ Quote
borysova Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) Westik ma śliczną sierść, ale wydaje mi się że nosek powinien być nieco bardziej po prawej stronie. No i oczka takie niewyraźne dosyć. A oto mój pierwszy porządniejszy rysunek na tablecie, na razie "ołówek" :) I jeszcze jeden w kolorach, hmm dziwnie jakoś :o Edited January 17, 2012 by borysova Quote
pina_collie Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Ayumka']Troszkę mnie tu nie było, więc nadrabiam zaległości: http://i41.tinypic.com/2hmok0g.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/33/moto0150w.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/847/moto0152.jpg/ Cieszę się że znów zabierasz się za rysowanie ;)! Westik .. rewelacja!! ale ten nosek .. brakuje mu chyba prawej części! :D a ten uśmiech westika psuje realistyczność ,chyba że tak miało być, ale tak w ogóle to jest piękny! a te panienki również piękne ale ta pierwsza coś chyba w stylu animowanym co? :D a ta druga piękna tyle że nosek za mały i usta ;) Borysova, ładne koniki! tyle że ten w kolorach to ma tak na początek zieloną grzywę czy jak? :) Coś moje rysunki się tu chowają daleko, daleko ;) mam teraz dużo nauki więc nie ma czasu na rysowanko.. ;) A i takie pytanko mam do Was, kto by mógł narysować mojego psa Toresa? (za darmo jak można) ;) Quote
borysova Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 pina_collie napisał(a): Borysova, ładne koniki! tyle że ten w kolorach to ma tak na początek zieloną grzywę czy jak? :) Hahaha :D Rzeczywiście, jak wybieralam kolory to ten nie wydawał mi się zielony ;) Dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts