Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Bez szału ;) Dziękuję.
Uwielbiam tą bajkę :)

ale naprawdę :p nie dość że na kartce z zeszytu to takie ładne, podobają mi sie te cienie, wygląda tak realistycznie:)

ja też:eviltong:

Posted

a to tak z pamięci czy mialas gdzieś z czego podpatrywać , bo faktycznie fajnie ci wyszło .
ten link z fejsa - o rany coś pięknego . Taki duży format to strasznie ciężko proporcje uchwycić - podziwiam .

Posted

Hejka, ja mam takie pytanko, czy mógłby mi ktoś wyjaśnić jak ładnie wycieniować psa, dopiero co się uczę i mi nie wychodzi za bardzo a Wam tak ładnie wychodzi. Proszę pomóżcie ;)

Posted

vege* napisał(a):
Uroczy :-) powinien być jeszcze napis "WTF!?" :evil_lol:

:)
Albo napisać: "Jak wstawisz w tym zeszycie jedynkę, to wiedz, że się z Tobą policzę":diabloti: Lecz znając poczucie humoru mojego nauczyciela, pewnie wstawiłby mi za to od razu ndst na semestr :lol:
Eot

Posted

Dzisiaj skończyłam obraz dla mojej kolezanki . Jej córka w marcu kończy szkołę baletową . Obraz miał przedstawiać jej córkę Martę w tańcu . Rzecz w tym ze dziewczyny nie widziałam na oczy :razz: , malowalam ją ze zdjęcia tylko . Zanioslam obraz do innej koleżanki która zna młodą i kazalam zgadnąć kogo obraz przedstawia . Wiecie co usłyszalam - no przecież to cała Julita !
Julita jest matka Marty która miala być na obrazie :lol: a obydwie sa podobne do siebie
Biorac pod uwagę że ja ludziów raczej nie maluję uważam obraz za sukces :evil_lol:
Jutro przy świetle dziennym postaram sie zrobić fotkę , mam nadzieję ze wyjdzie .

Posted

pina_collie napisał(a):
Rysunek dla Mani2000 (nie skończony) ;)

http://imgh.us/IMG_1248.jpg

dla mnie super :)

rodzice- fajna ta tancerka tylko te nogi....nie pasują trochę do ciała- jakby byly osobno dołączone na chybił trafił przez osobe która nie zna sie na anatomii poruszających się nóg..
Palce u prawej (naszej) ręki- troche za bardzo wydłużone, zwłaszcza kciuk. i Może ciut ta ręka za krótka-albo nie ma zaznaczonego w odpowiednim miejscu zgięcia w np łokciu.
No i nie wiem czy sie czepiać podłoża- że zawisła w przestrzeni.Możenie każdemu to przeszkadzać ale delikatny cień byłby pożądany ;)
a tak to super-kolorystyka i górna partia ciała mówią o ruchu i energii.:)

Posted

Rodzice, jak na pierwszy portret człowieka wyszło Ci bardzo ładnie :) Betty_labrador powiedziała dokładnie, co do poprawki;) Mogę dodać jedynie, że przydałoby się trochę czerni pod sukienką, żeby sprawiało wrażenie, że "fruwa". Tak jak zrobiłaś z górą sukienki- cień z (naszej) prawej strony baletnicy. A co do podłoża- może wystarczy przejechać pędzelkiem z białą farbą krechę koło nóg:lol:

borysova, niezły portret:loveu:! Trochę niewyraźnie jest po prawej stronie- bardziej podkreśl kształt twarzy pod goglami. Trudne zdjęcie wybrałaś, ale poradziłaś sobie na prawdę dobrze;) Jeśli można wiedzieć, zdradzisz nam kto to jest:lol: ?

Posted

Rzeczywiście nogi mi też trochę nie pasują, ale np. nie zgodzę się co do palców. Może dziewczyna najzwyczajniej takie ma. Patrząc na moją rękę myślę, że jest ok.
A ogólnie obraz mi się podoba, szczególnie kolory.