pina_collie Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 vege* napisał(a):rysuję sama ołówkiem ;-) Vege, twoje prace mnie zainspirowały! :) Sprawdzałam forum od 1 strony i te twoja Marlin jest niesamowita!! :) Właśnie skończyłam coś w stylu black-i-white :D Nadal nie mam możliwości pokazania :( westie_justa, robisz bannerki za darmo czy za opłatą ? :) Quote
Mani2000 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 pina_collie napisał(a): westie_justa, robisz bannerki za darmo czy za opłatą ? :) Robi za darmo,kiedyś zamawiałam. Quote
vege* Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 pina_collie napisał(a):Vege, twoje prace mnie zainspirowały! :) Sprawdzałam forum od 1 strony i te twoja Marlin jest niesamowita!! :) Właśnie skończyłam coś w stylu black-i-white :D Nadal nie mam możliwości pokazania :( dziękuję :-) Quote
pina_collie Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Mani2000 napisał(a):Robi za darmo,kiedyś zamawiałam. Dzięki Mani :) Quote
Bolsbokser Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 wiem, że już padło kiedyś takie pytanie .... vege,rodzice,mrowa powiedzcie, jakie farby są dobre do tkanin, żeby się nie spierały. Plissss Quote
pina_collie Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Śliczne Justa! A no właśnie, z tym bannerkiem to jak Justa? napisać na PW? ( i.. co tam napisać) sorry za offa Quote
pina_collie Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Bolsbokser napisał(a):wiem, że już padło kiedyś takie pytanie .... vege,rodzice,mrowa powiedzcie, jakie farby są dobre do tkanin, żeby się nie spierały. Plissss Bolsbokser, akrylowe podobno używają Vege oraz Rodzice ;) Quote
vege* Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Bolsbokser napisał(a):wiem, że już padło kiedyś takie pytanie .... vege,rodzice,mrowa powiedzcie, jakie farby są dobre do tkanin, żeby się nie spierały. Plissss Ja używam farby FEVICRYL, z tej firmy mają fajne kolory, chociaż nie jest ich jakoż mega dużo niestety :( Jak się już pomaluje torbę, bluzkę czy co tam chcesz to przewracasz na lewą stronę po wyschnięciu i prasujesz żelazkiem, jedną bluzkę namalowałam już sobie dawno, a że jest biała to bardzo często bywała w praniu to obrazek zbladł tak może max 15 % ;-) Quote
Yuveza Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='pina_collie']Śliczne Justa! A no właśnie, z tym bannerkiem to jak Justa? napisać na PW? ( i.. co tam napisać) sorry za offa Dzięki;) jeszcze takie mam ;) na blogu z szalikiem. zaraz Ci wyślę pw;) Quote
pina_collie Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Również ładne Justa! Dzięki już wysłałam odpowiedź. Quote
Bolsbokser Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Justa, wprawiasz się ;) Te chmury http://img269.imageshack.us/img269/7108/beznazwy4vg.jpg są genialne, jak żywe. Quote
Illusion Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Te chmury i trawa wyglądają raczej na gotowe brushe do photoshopa (tudzież innego programu) ;). Mi się podoba ten westik z Twojego nagłówka. Quote
Bolsbokser Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Illusion napisał(a):Te chmury i trawa wyglądają raczej na gotowe brushe do photoshopa (tudzież innego programu) ;). Mi się podoba ten westik z Twojego nagłówka. Łeeee, to ja się nabrałam, bo nie siedzę w temacie. Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='Bolsbokser']Justa, wprawiasz się ;) Te chmury http://img269.imageshack.us/img269/7108/beznazwy4vg.jpg są genialne, jak żywe. Niee niestety o 3 w nocy juz poszłam na łatwizne :lol: [quote name='Illusion']Te chmury i trawa wyglądają raczej na gotowe brushe do photoshopa (tudzież innego programu) ;). Mi się podoba ten westik z Twojego nagłówka. brushe z ps'a;) dzieki:) [quote name='Bolsbokser']Łeeee, to ja się nabrałam, bo nie siedzę w temacie. postaram sie zrobić prawdziwe chury :P [quote name='pina_collie']Cudne ;) to na tablecie? :) tak na tablecie;) Quote
pina_collie Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 westie_justa napisał(a): tak na tablecie;) A konkretnie.. jakiej firmy masz tablet? Ja akurat mam już stary tablet siostry i zamierzam kupić nowy, i może z takiej firmy co ty zakupię :) I kto wie w jakich cenach może być tablet? ;) Przepraszam za OFFA Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ja mam tablet Genius;) dostałam go na gwiazdke... hmmm 3-4 lata temu ale rysik mam juz cały połamany :lol: mój kosztował 300zł Quote
betty_labrador Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 westie_justa napisał(a):ja mam tablet Genius;) dostałam go na gwiazdke... hmmm 3-4 lata temu ale rysik mam juz cały połamany :lol: mój kosztował 300zł to co ty z tym rysikiem robiłaś ? :lol: Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 w sumie to sama nie wiem :P normalnie pękał mi w palcach :lol: nie zebym jakos drastycznie rysowała:P ale raz sobie rysuje rysuje.. pyk! kawałek pękł:evil_lol: jest teraz posklejany:P grunt ze działa :D:lol: Quote
pina_collie Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 westie_justa napisał(a):w sumie to sama nie wiem :P normalnie pękał mi w palcach :lol: nie zebym jakos drastycznie rysowała:P ale raz sobie rysuje rysuje.. pyk! kawałek pękł:evil_lol: jest teraz posklejany:P grunt ze działa :D:lol: Dzięki za odpowiedź :) hehe, GRUNT ze umiesz rysowac piekną Doti posklejanym rysikiem :D Quote
MoccaChoccka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Heeeej!!! dawniutko mnie nie było :) :) :):) JAK MINĘŁY ŚWIĘTA????? SORY ZA SPAM :D HAHAHAHH....... fajne macie galerie tych psiakóóóóów < 3 Quote
Recommended Posts