rodzice Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='NightQueen']Boksera nie skończyłam, ale mam za to wilka ;) na szyi nie ma aż tak dużo bieli, to odbicie światła Boski jest mogę go wykorzystać na koszulkę ? Quote
NightQueen Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 rodzice napisał(a):Boski jest mogę go wykorzystać na koszulkę ? nie ma problemu, będzie mi bardzo miło :) Quote
rodzice Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Możesz mi przeslać skan na maila ? Dodam coś jeszcze i będzie koszulka motocyklowa na lato - dziękuję . Quote
NightQueen Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 niestety skanera nie posiadam, więc musiałabym odwiedzić kogoś, a póki co czasu mi brak, mogę się postarać zrobić dobre zdjęcie jutro i ci poślę. Wyślij mi tylko adres maila Quote
rodzice Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 to chociaż fotkę ok maila masz na mojej stronie w kontakcie Quote
pina_collie Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Piękny wilk NightQueen :) Betty, piękny jest ten onek ;) ,ale coś mu brak, wydaje się nie wyraźny i oczu brak :D ale niby są ,ale zapomniałaś o blasku rysunek jest bardzo 3D ale jeszcze blask i będzie piękny ;) Quote
betty_labrador Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 :lol: oczy są niby narysowane ale w pomniejszeniu faktycznie ich nie widać za bardzo ;) coś spróbuje naprawić :) ciesze sie ze sie podoba :) Quote
rodzice Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 teraz zgadnijcie co ja mam na tapecie - zakladam ze nie ma takiego kto zgadnie Quote
Weronika6 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jakiegoś węża, jaszczura czy coś? Albo płaza? A ja sobie ostatnio sobie wymyśliłam, że będę ćwiczyła końskie proporcje i białej gorączki dostaję jak rysuję te konie i mi od razu nie wychodzi, albo 20'sty raz pod rząd z źle narysuję nogi. :shake: Ale może kiedyś coś da. Chociaż i tak wydaje mi się, że i tak jest trochę lepiej niż było. Quote
rodzice Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 zimno , zimno a nawet bardzo zimno - maluję kartki cmentarne :) Quote
Nelusiaa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Tak sobie oglądałam pierwsze strony wątku i zmobilizowałam się do skończenia psa którego prawie miesiąc temu zaczęłam:roll: Quote
Weronika6 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Kartek cmentarnych to chyba nikt by nie zgadł.:evil_lol: Quote
rodzice Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No myślę :) Na Litwie jest zwyczaj wysyłania kartek z kondolencjami i wzory na takie kartki wlasnie robię - może mi się uda i coś wybiorą . Mój temat teraz to kalie , cmentarze itp :) Quote
vege* Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 rodzice napisał(a):No myślę :) Na Litwie jest zwyczaj wysyłania kartek z kondolencjami i wzory na takie kartki wlasnie robię - może mi się uda i coś wybiorą . Mój temat teraz to kalie , cmentarze itp :) A wstawisz później jakąś kartkę? Bo jestem strasznie ciekawa jak to wygląda :-) Quote
rodzice Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 jak coś sensownego wyjdzie to czemu nie ? Quote
Nelusiaa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Mam pytanie wie ktoś jaki tablet jest dobry do rysowania i dobrze rysuje na nim i mniej więcej za jaką cenę ;) Quote
Illusion Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ja polecam Wacom Bamboo Pen&Touch, cenowo wygląda mniej, więcej tak: http://www.ceneo.pl/11043834 Quote
vege* Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ja w końcu zebrałam się na odwagę i pierwszy raz narysowałam rysunek ołówkiem, co o nim myślicie? :oops: czekam na krytykę i na co zwracać później uwagę? Dodam, że dopiero uczę się rysować ołówkami, cieniowanie i te sprawy ;-) Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej ;-) Quote
Mani2000 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='vege*']Ja w końcu zebrałam się na odwagę i pierwszy raz narysowałam rysunek ołówkiem, co o nim myślicie? :oops: czekam na krytykę i na co zwracać później uwagę? Dodam, że dopiero uczę się rysować ołówkami, cieniowanie i te sprawy ;-) Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej ;-) Jest bardzo ładny.Tylko trąba mogłaby być trochę chudsza.:) Quote
Aga3006 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 vege super ale ta trąba może rzeczywiście trochę chudsza powinna być, no i trochę więcej kontrastu. Quote
vege* Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Aga3006 napisał(a):vege super ale ta trąba może rzeczywiście trochę chudsza powinna być, no i trochę więcej kontrastu. To po lewej stronie to już nie trąba, tylko to miał być cień, no ale nie wyszedł jak widać :evil_lol: ale dzięki ;-) Quote
Nelusiaa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Illusion']Ja polecam Wacom Bamboo Pen&Touch, cenowo wygląda mniej, więcej tak: http://www.ceneo.pl/11043834 a ten tablet podłącza się do komputera? Quote
Illusion Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Nelusiaa napisał(a):a ten tablet podłącza się do komputera? Tak, za pomocą kabla USB ;). Jak wybierałam tablet i wcześniej szukałam informacji, na jakie najlepiej zwrócić uwagę to polecano głównie Wacoma. Quote
NightQueen Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 rodzice napisał(a):no i gdzie ten mój obiecany wilk ? :siara: przepraszam ale niedawno wróciłam do domu i mam na głowię prace lic., ale obiecuję że jutro zrobię zdjęcie i prześlę Quote
Recommended Posts