Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen']Boksera nie skończyłam, ale mam za to wilka ;)

na szyi nie ma aż tak dużo bieli, to odbicie światła

Boski jest mogę go wykorzystać na koszulkę ?

Posted

Piękny wilk NightQueen :)
Betty, piękny jest ten onek ;) ,ale coś mu brak, wydaje się
nie wyraźny i oczu brak :D ale niby są ,ale zapomniałaś o
blasku rysunek jest bardzo 3D ale jeszcze blask i będzie piękny ;)

Posted

Jakiegoś węża, jaszczura czy coś? Albo płaza?

A ja sobie ostatnio sobie wymyśliłam, że będę ćwiczyła końskie proporcje i białej gorączki dostaję jak rysuję te konie i mi od razu nie wychodzi, albo 20'sty raz pod rząd z źle narysuję nogi. :shake: Ale może kiedyś coś da.
Chociaż i tak wydaje mi się, że i tak jest trochę lepiej niż było.

Posted

No myślę :) Na Litwie jest zwyczaj wysyłania kartek z kondolencjami i wzory na takie kartki wlasnie robię - może mi się uda i coś wybiorą . Mój temat teraz to kalie , cmentarze itp :)

Posted

rodzice napisał(a):
No myślę :) Na Litwie jest zwyczaj wysyłania kartek z kondolencjami i wzory na takie kartki wlasnie robię - może mi się uda i coś wybiorą . Mój temat teraz to kalie , cmentarze itp :)

A wstawisz później jakąś kartkę? Bo jestem strasznie ciekawa jak to wygląda :-)

Posted

Ja w końcu zebrałam się na odwagę i pierwszy raz narysowałam rysunek ołówkiem, co o nim myślicie? :oops:

czekam na krytykę i na co zwracać później uwagę? Dodam, że dopiero uczę się rysować ołówkami, cieniowanie i te sprawy ;-) Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej ;-)

Posted

[quote name='vege*']Ja w końcu zebrałam się na odwagę i pierwszy raz narysowałam rysunek ołówkiem, co o nim myślicie? :oops:

czekam na krytykę i na co zwracać później uwagę? Dodam, że dopiero uczę się rysować ołówkami, cieniowanie i te sprawy ;-) Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej ;-)

Jest bardzo ładny.Tylko trąba mogłaby być trochę chudsza.:)

Posted

Aga3006 napisał(a):
vege super ale ta trąba może rzeczywiście trochę chudsza powinna być, no i trochę więcej kontrastu.

To po lewej stronie to już nie trąba, tylko to miał być cień, no ale nie wyszedł jak widać :evil_lol: ale dzięki ;-)

Posted

Nelusiaa napisał(a):
a ten tablet podłącza się do komputera?

Tak, za pomocą kabla USB ;).
Jak wybierałam tablet i wcześniej szukałam informacji, na jakie najlepiej zwrócić uwagę to polecano głównie Wacoma.