Gazowana Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 http://3.bp.blogspot.com/-Bwa4QPRPkV8/TlFPfCOpX7I/AAAAAAAAAIE/ukm7hfGIYuI/s1600/Zdj%25C4%2599cie079.jpg ... Quote
Asia&Kleo Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Prawie skończyłam swój bazgroł (zostało mi kilka poprawek). Niestety lipne zdjęcie :/ Pod spodem będzie napis srebrnym klejem brokatowym. Quote
Domiśka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Asia&Luna ile masz lat? A ten rysunek śliczny Quote
Asia&Kleo Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Domiśka napisał(a):Asia&Luna ile masz lat? A ten rysunek śliczny Dzięx A mogę wiedzieć, dlaczego się pytasz? :) W grudniu skończę 18 ;) Quote
Koma Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 W tym roku narysowałam tylko dwa portrety :roll: Obydwa w pracy więc myślę, że takie sobie... A w planach kalendarzowy bokser i mocno zaległy husky dla Betty :) Zdjęcia nienajlepsze, nie mogę się dogadać ze skanerem Quote
LeCoyotte Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Bolsbokser napisał(a): Bardzo podoba mi się ta technika. Asiu, to techinka suchego pędzla, też ją bardzo lubię, daje fajne efekty. Nie wybacza błędów... (olej na papierze 40x30) Asia&Luna Super rysunek, to 'zwykłe' kredki? Dodałbym mocniejsze pojedyncze cienie na włosach po prawej (a włąściwie pod włosami). A Koma jak zawsze idealnie;) Quote
Bolsbokser Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Metheora, opróżnij skrzynkę wiadomości :) Quote
Asia&Kleo Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 LeCoyotte napisał(a):Asia&Luna Super rysunek, to 'zwykłe' kredki? Dodałbym mocniejsze pojedyncze cienie na włosach po prawej (a włąściwie pod włosami). Dziękuję :) Narysowałam najzwyklejszymi kredkami ołówkowymi, jakieś tanie "marketówki". W rzeczywistoci włosy są ciemniejsze, aparat nieco skłamał kolory Cudowny ten YT:loveu::loveu: Quote
Gazowana Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Hallo jestem niewidzialna ? właśnie kończę kotka... uczę się rysować sierść.. Quote
Naklejka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Najlepiej nie wyszło... LeCoyotte, Asia&Luna, Koma, niesamowite prace :loveu: Quote
Asia&Kleo Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Naklejka, a mi się podoba:) Fajnie proporcje Ci wyszły ;) Poprawiłabym tylko tylną łapę- dzwinie zcieniowana jest Quote
Naklejka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Dzięki, wiesz co, to miał być inny kolor futra, a skan trochę dziwny wyszedł ;) http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Mastif_tybeta%C5%84ski_2009_pl3.jpg&filetimestamp=20090403170907 z tej foty, w lustrzanym odbiciu- bo tak mi łatwiej, jednak ja nie potrafię odwzorowywać rysunków z fot, coś mi z tym nie idzie, raczej bardziej się skupiałam na tym jak Jetsanowi się sierść układa :lol: Quote
betty_labrador Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Koma cudowne rysunki!!!!!! ten pierwszy bardziej mi sie podoba :) tez myslalam wczoraj o tym zaległym huskim :) dzieki za pamięć :) Naklejka super. Od dawna rysujesz? Quote
Naklejka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 betty_labrador napisał(a): Naklejka super. Od dawna rysujesz? Yyy... ciężko powiedzieć, w tym roku to mój drugi rysunek, po 3 latach przerwy( ostatnio rysowałam w podstawówce :evil_lol:) Quote
betty_labrador Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 oj to wszystko masz przed soba. Wyrobisz sie jeszcze :) a tak jest super :) Quote
Gazowana Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Pracuje nad sierścią ;3 to moje pierwsze próby :D Quote
emdziolek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Wow:crazyeye: Asia - bomba, to Snape?:crazyeye: Koma, genialne rysunki, jak zawsze:loveu: Miałby ktoś ochote spróbować narysować mi mojego piesa? Takie zebym mogła sobie powiesić w antyramce na ścianie. Moich rysunków już od groma wisi na ścianach , chciałabym mieć coś od kogoś :loveu: W zamian narysuje psiaka danej osoby na tablecie :cool3: Moje prace są kilka stron wstecz Quote
Asia&Kleo Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 emdziolek napisał(a):Wow:crazyeye: Asia - bomba, to Snape?:crazyeye: Tak, to Snape :) Teraz zabieram się za Syriusza Black'a ;) Quote
Weronika6 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Koma, prześwietnie Kojocie, piękny ten yorczek :loveu: Gazowana, mam kuzynkę w Twoim wieku, widzę, że robicie mniej więcej takie same błędy, podobnie rysujecie. Błagam, używaj kartek bez lini. Jak to zeszyt dla wyjeżdżającej przyjaciółki, to rysuj na kartkach bloku technicznego i tam wklejaj. ;)Myślę, że będzie ładniej to wyglądać. zrób kilka włosków w uszkach, szybkimi, delikatnymi pociągnięciami ołówka. I lekko przyciemnij w zaciemnionych miejscach. Np.trochę pod linią bródki, pod łapkami, pod ogonkiem, za ogonkiem itp. Rysunek będzie bardziej trójwymiarowy. Według mnie jak na 10'latkę idzie Ci całkiem nieźle.;) Quote
Domiśka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Asia&Luna Dzięx A mogę wiedzieć, dlaczego się pytasz? :smile: W grudniu skończę 18 ;) Pytam bo świetne rysujesz i tak po prostu z ciekawości;) Quote
Gazowana Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Weronika6 napisał(a): Gazowana, mam kuzynkę w Twoim wieku, widzę, że robicie mniej więcej takie same błędy, podobnie rysujecie. Błagam, używaj kartek bez lini. Jak to zeszyt dla wyjeżdżającej przyjaciółki, to rysuj na kartkach bloku technicznego i tam wklejaj. ;)Myślę, że będzie ładniej to wyglądać. zrób kilka włosków w uszkach, szybkimi, delikatnymi pociągnięciami ołówka. I lekko przyciemnij w zaciemnionych miejscach. Np.trochę pod linią bródki, pod łapkami, pod ogonkiem, za ogonkiem itp. Rysunek będzie bardziej trójwymiarowy. Według mnie jak na 10'latkę idzie Ci całkiem nieźle.;) spróbuję... lecz to pierwszy mój raz z sierścią... Quote
Domiśka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 To mój ostatni pies. Miał być to border colie ale nie wiem czy jest podobny? Co mam poprawić? Nie wiem czy jak na trzynastolatkę to dobrze rysuje? Quote
vege* Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Asia&Luna napisał(a):Tak, to Snape :) Teraz zabieram się za Syriusza Black'a ;) Świetnie Ci wyszedł ten Snape :-) a masz może w planach Helenę (jako Bellatrix, albo jakąś inną?) :loveu: Quote
Recommended Posts