Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tym roku narysowałam tylko dwa portrety :roll: Obydwa w pracy więc myślę, że takie sobie...
A w planach kalendarzowy bokser i mocno zaległy husky dla Betty :)

Zdjęcia nienajlepsze, nie mogę się dogadać ze skanerem

Posted

Bolsbokser napisał(a):

Bardzo podoba mi się ta technika.

Asiu, to techinka suchego pędzla, też ją bardzo lubię, daje fajne efekty. Nie wybacza błędów...

(olej na papierze 40x30)

Asia&Luna

Super rysunek, to 'zwykłe' kredki? Dodałbym mocniejsze pojedyncze cienie na włosach po prawej (a włąściwie pod włosami).

A Koma jak zawsze idealnie;)

Posted

LeCoyotte napisał(a):
Asia&Luna

Super rysunek, to 'zwykłe' kredki? Dodałbym mocniejsze pojedyncze cienie na włosach po prawej (a włąściwie pod włosami).

Dziękuję :) Narysowałam najzwyklejszymi kredkami ołówkowymi, jakieś tanie "marketówki". W rzeczywistoci włosy są ciemniejsze, aparat nieco skłamał kolory
Cudowny ten YT:loveu::loveu:

Posted

betty_labrador napisał(a):

Naklejka super. Od dawna rysujesz?

Yyy... ciężko powiedzieć, w tym roku to mój drugi rysunek, po 3 latach przerwy( ostatnio rysowałam w podstawówce :evil_lol:)

Posted

Wow:crazyeye:
Asia - bomba, to Snape?:crazyeye:

Koma, genialne rysunki, jak zawsze:loveu:

Miałby ktoś ochote spróbować narysować mi mojego piesa? Takie zebym mogła sobie powiesić w antyramce na ścianie. Moich rysunków już od groma wisi na ścianach , chciałabym mieć coś od kogoś :loveu:
W zamian narysuje psiaka danej osoby na tablecie :cool3:
Moje prace są kilka stron wstecz

Posted

Koma, prześwietnie
Kojocie, piękny ten yorczek :loveu:
Gazowana, mam kuzynkę w Twoim wieku, widzę, że robicie mniej więcej takie same błędy, podobnie rysujecie. Błagam, używaj kartek bez lini. Jak to zeszyt dla wyjeżdżającej przyjaciółki, to rysuj na kartkach bloku technicznego i tam wklejaj. ;)Myślę, że będzie ładniej to wyglądać. zrób kilka włosków w uszkach, szybkimi, delikatnymi pociągnięciami ołówka. I lekko przyciemnij w zaciemnionych miejscach. Np.trochę pod linią bródki, pod łapkami, pod ogonkiem, za ogonkiem itp. Rysunek będzie bardziej trójwymiarowy. Według mnie jak na 10'latkę idzie Ci całkiem nieźle.;)

Posted

Weronika6 napisał(a):

Gazowana, mam kuzynkę w Twoim wieku, widzę, że robicie mniej więcej takie same błędy, podobnie rysujecie. Błagam, używaj kartek bez lini. Jak to zeszyt dla wyjeżdżającej przyjaciółki, to rysuj na kartkach bloku technicznego i tam wklejaj. ;)Myślę, że będzie ładniej to wyglądać. zrób kilka włosków w uszkach, szybkimi, delikatnymi pociągnięciami ołówka. I lekko przyciemnij w zaciemnionych miejscach. Np.trochę pod linią bródki, pod łapkami, pod ogonkiem, za ogonkiem itp. Rysunek będzie bardziej trójwymiarowy. Według mnie jak na 10'latkę idzie Ci całkiem nieźle.;)

spróbuję... lecz to pierwszy mój raz z sierścią...

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Tak, to Snape :) Teraz zabieram się za Syriusza Black'a ;)

Świetnie Ci wyszedł ten Snape :-) a masz może w planach Helenę (jako Bellatrix, albo jakąś inną?) :loveu: