Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale to ostatnie zdjęcie Czarusia-Karusia na podusi to wypas normalnie, całkiem jak moja Zuzia:) Pamiętam jak chodził po schronisku jak byłyśmy taki zagubiony i smutny, a teraz to Pan na włościach:) WIELKIE DZIĘKI DZIEWCZYNY:loveu:

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

lilith27 napisał(a):
kto by pomyślał

a robił takie wrażenie zwykłego kudłatego kundleka jakich pełno w schronisku

Nie ma zwykłych kundelków, wszystkie są jak ludzie - niepowtarzalne

Ale Karuś jest wyjątkowy - sposób w jaki słuchał co do niego mówię w samochodzie, "spojrzenie" - wierzcie mi, to na prawdę niezwykły pies, dokładnie tak jak Pan Sławek napisał - wspaniały i dumny pies o ogromnym sercu. I bardzo, bardzo mądry

Posted

Życie dało mu w kość, teraz tylko miłość i podusia...do końca życia. Czaruś przeszedł metamorfozę, wygląda jak szczeniorek, cudo.

Posted

Ale jajca....TO JEST CZARUS??????Normalnie nie mogę...jakiż on sliczny..i pomyslec, ze to "agresor"...hahhah..ciekawe czy tamci panstwo czytaja jego watek i co mysla jak czytaja..???nie do wiary!!!!!!no i dzieki Czarusiowi dwie kolejne bidy sa w domkach tymczasowych...i swieta spędzaw cieple i miłości:):)jego spadek pomogl bardzo i dodal wiary ze sie uda..Swiat i Eduś dziekuje Czarusiowi i jego przekochanym cioteczkom:):):)

Posted

teraz tak sobie myślę.......
tamtego dnia kiedy wychodziłam ze schroniska...kiedy czarunia miał jechac.......podjechał samochód terenowy....ciemny .........na warszawskich blaszkach..........

dla mnie to taka bajka o kopciuszku

historia czaruni bardzo podnosi na duchu wątpiących i zmagających się z problemami

Posted

Ja też życzę wszyskim, którym los Czarusia nie był obojętny wspaniałych Świąt, wszystkiego co najlepsze dla naszego psiaczka i całej jego rodzinki, no i oczywiście dla dobrej wróżki, która przyjechała po niego karetą:loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM DRODZY PRZYJACIELE-WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE W TE SWIĘTA..NIECH CZAS RADOSCI NIGDY SIE NIE KONCZY A MIŁOŚC NIGDY NIE USTAJE...
w ten radosny czas mysle ze kazdy z nas powinien czuc sie szczesliwy- ale niestety nie wszystkim jest to dane....:(...Błagam więc wszystkie SERCA ANIOŁKOWE....zaglądnijcie choć do biedaka, ktorego dzis mi przedstawiono...nie moge przestać o Nim mysleć..on świąt niestety nie spędzi w domku..a i male szanse ma po świętach, jesli my mu nie pomożemy...ON POTRZEBUJE WETA...a chca go dac na boks ogolny gdzie jest bez szans...MY MOZEMY ODMIENIC JEGO LOS...PROSZE....
[/FONT][FONT=Comic Sans MS].[/FONT]
http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-ze-skrAE-conAE-gA-owAE-moA-e-nie-przeA-yAE-do-Nowego-Roku-PomA-A-my-Mu?p=13752823

Posted

Najnowsze wieści od Pana Sławka:
"[FONT=Arial]Mija własnie 3 tygodnie od kiedy Karuś (Czaruś) jest z nami. Jest mówiac krótko fantastyczny.Sprawuje sie idealnie, nie wykazuje agresji. Zachowuje sie tak jakby od lat mieszkał z nami. Jest bardzo "całuśny", wspaniale okazuje radość "tańcząc" i "śpiewając" każdego ranka i po naszym powrocie z pracy. Dzielnie zniósł sylwestrowe wystrzały przesypiając całą noc. Doskonale radzi sobie w domu. Sam schodzi i wchodzi po schodach, sam wychodzi do ogrodu. Na spacerach jest niezrównanym piechurem. Całkowicie zawładnął sercami wszystkich domowników. [/FONT]
[FONT=Arial]Z okazji Nowego Roku składamy najlepsze życzenia dla wszystkich cioteczek z dogomanii.[/FONT]

[FONT=Arial]Pozdrawiamy[/FONT]

[FONT=Arial]Karuś z rodziną"

[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]A teraz fotki[/FONT][FONT=Arial]

Zobaczcie jakiego mam fajnego kumpla

Lubimy sobie poleżeć na kanapie...

Pojeść też sobie lubimy...

Ja to się już nawet trochę wybredny robię...

[/FONT]

Posted

O zesz w morde:D...jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!normalnie mi sie oko spociło....nie moge uwierzyc...a juz te ostatnie fotki z tego spanka do gory kolami to mnie rozwalily na maxa.....nie....no mowe mi odbiera......
DZIEEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps...Selengo...pliiissssssssssss...pamietasz o Alfisiu???Moze tez mu szczescie przyniesie Twoje Allegro jak czarusiowi- to naparwde fantastyczny DOMEK!!!!!

Posted

gonia66 napisał(a):

ps...Selengo...pliiissssssssssss...pamietasz o Alfisiu???Moze tez mu szczescie przyniesie Twoje Allegro jak czarusiowi- to naparwde fantastyczny DOMEK!!!!!

goniu pamiętam
tylko muszę się przekopać przez wątek żeby coś sensownego napisać, wybrać zdjęcia, przygotować je pod ogłoszenie, a zupełnie nie miałam kiedy bo najpierw urwanie głowy z klientami a potem wyjazd.
Teraz już jestem i na razie zapowiada się trochę spokoju, więc znajdę czas i to zrobię

Posted

Selenga napisał(a):
goniu pamiętam
tylko muszę się przekopać przez wątek żeby coś sensownego napisać, wybrać zdjęcia, przygotować je pod ogłoszenie, a zupełnie nie miałam kiedy bo najpierw urwanie głowy z klientami a potem wyjazd.
Teraz już jestem i na razie zapowiada się trochę spokoju, więc znajdę czas i to zrobię
dzIĘKUJE sKARBECZKU CZARUSIOWY I NIE TYLKO:):)

Posted

margoth137 napisał(a):
wiedziałam że historia Czarusia skończy sie szczęsliwie, w końcu chłopina sobie na to zasłużyła. to dzięki Czaruni trafiłam na dogo:) pozdrowionka

Dopiero teraz zobaczyłam te zdjęcia :-o:-o:-o:-o:-o

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

margoth137 napisał(a):
wiedziałam że historia Czarusia skończy sie szczęsliwie, w końcu chłopina sobie na to zasłużyła. to dzięki Czaruni trafiłam na dogo:) pozdrowionka

A my no i przede wszystkim psiaki zyskały kolejną dogomaniaczkę:)
Czaruś to super chłopak:)