tula Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ale to ostatnie zdjęcie Czarusia-Karusia na podusi to wypas normalnie, całkiem jak moja Zuzia:) Pamiętam jak chodził po schronisku jak byłyśmy taki zagubiony i smutny, a teraz to Pan na włościach:) WIELKIE DZIĘKI DZIEWCZYNY:loveu: Quote
Selenga Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 lilith27 napisał(a):kto by pomyślał a robił takie wrażenie zwykłego kudłatego kundleka jakich pełno w schronisku Nie ma zwykłych kundelków, wszystkie są jak ludzie - niepowtarzalne Ale Karuś jest wyjątkowy - sposób w jaki słuchał co do niego mówię w samochodzie, "spojrzenie" - wierzcie mi, to na prawdę niezwykły pies, dokładnie tak jak Pan Sławek napisał - wspaniały i dumny pies o ogromnym sercu. I bardzo, bardzo mądry Quote
red Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Życie dało mu w kość, teraz tylko miłość i podusia...do końca życia. Czaruś przeszedł metamorfozę, wygląda jak szczeniorek, cudo. Quote
margoth137 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kochany Czarunia w końcu szcześliwy w super domku! Wesołych Swiąt słodziak!!!! Quote
gonia66 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ale jajca....TO JEST CZARUS??????Normalnie nie mogę...jakiż on sliczny..i pomyslec, ze to "agresor"...hahhah..ciekawe czy tamci panstwo czytaja jego watek i co mysla jak czytaja..???nie do wiary!!!!!!no i dzieki Czarusiowi dwie kolejne bidy sa w domkach tymczasowych...i swieta spędzaw cieple i miłości:):)jego spadek pomogl bardzo i dodal wiary ze sie uda..Swiat i Eduś dziekuje Czarusiowi i jego przekochanym cioteczkom:):):) Quote
lilith27 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 teraz tak sobie myślę....... tamtego dnia kiedy wychodziłam ze schroniska...kiedy czarunia miał jechac.......podjechał samochód terenowy....ciemny .........na warszawskich blaszkach.......... dla mnie to taka bajka o kopciuszku historia czaruni bardzo podnosi na duchu wątpiących i zmagających się z problemami Quote
Monday Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 A Czaruś dzisiaj wigilję spędza ze swoją rodziną :) Wszystkiego dobrego cała rodzinki Czarusia !!! Quote
tula Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ja też życzę wszyskim, którym los Czarusia nie był obojętny wspaniałych Świąt, wszystkiego co najlepsze dla naszego psiaczka i całej jego rodzinki, no i oczywiście dla dobrej wróżki, która przyjechała po niego karetą:loveu: Quote
gonia66 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [FONT=Comic Sans MS]ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM DRODZY PRZYJACIELE-WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE W TE SWIĘTA..NIECH CZAS RADOSCI NIGDY SIE NIE KONCZY A MIŁOŚC NIGDY NIE USTAJE... w ten radosny czas mysle ze kazdy z nas powinien czuc sie szczesliwy- ale niestety nie wszystkim jest to dane....:(...Błagam więc wszystkie SERCA ANIOŁKOWE....zaglądnijcie choć do biedaka, ktorego dzis mi przedstawiono...nie moge przestać o Nim mysleć..on świąt niestety nie spędzi w domku..a i male szanse ma po świętach, jesli my mu nie pomożemy...ON POTRZEBUJE WETA...a chca go dac na boks ogolny gdzie jest bez szans...MY MOZEMY ODMIENIC JEGO LOS...PROSZE....[/FONT][FONT=Comic Sans MS].[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-ze-skrAE-conAE-gA-owAE-moA-e-nie-przeA-yAE-do-Nowego-Roku-PomA-A-my-Mu?p=13752823 Quote
Selenga Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Najnowsze wieści od Pana Sławka: "[FONT=Arial]Mija własnie 3 tygodnie od kiedy Karuś (Czaruś) jest z nami. Jest mówiac krótko fantastyczny.Sprawuje sie idealnie, nie wykazuje agresji. Zachowuje sie tak jakby od lat mieszkał z nami. Jest bardzo "całuśny", wspaniale okazuje radość "tańcząc" i "śpiewając" każdego ranka i po naszym powrocie z pracy. Dzielnie zniósł sylwestrowe wystrzały przesypiając całą noc. Doskonale radzi sobie w domu. Sam schodzi i wchodzi po schodach, sam wychodzi do ogrodu. Na spacerach jest niezrównanym piechurem. Całkowicie zawładnął sercami wszystkich domowników. [/FONT] [FONT=Arial]Z okazji Nowego Roku składamy najlepsze życzenia dla wszystkich cioteczek z dogomanii.[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiamy[/FONT] [FONT=Arial]Karuś z rodziną" [/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]A teraz fotki[/FONT][FONT=Arial] Zobaczcie jakiego mam fajnego kumpla Lubimy sobie poleżeć na kanapie... Pojeść też sobie lubimy... Ja to się już nawet trochę wybredny robię... [/FONT] Quote
anhata Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Super :D:D:D:D:D na zdjęciach widać jaki Czaruś jest szczęśliwy :) Quote
gonia66 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 O zesz w morde:D...jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!normalnie mi sie oko spociło....nie moge uwierzyc...a juz te ostatnie fotki z tego spanka do gory kolami to mnie rozwalily na maxa.....nie....no mowe mi odbiera...... DZIEEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps...Selengo...pliiissssssssssss...pamietasz o Alfisiu???Moze tez mu szczescie przyniesie Twoje Allegro jak czarusiowi- to naparwde fantastyczny DOMEK!!!!! Quote
Selenga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 gonia66 napisał(a): ps...Selengo...pliiissssssssssss...pamietasz o Alfisiu???Moze tez mu szczescie przyniesie Twoje Allegro jak czarusiowi- to naparwde fantastyczny DOMEK!!!!! goniu pamiętam tylko muszę się przekopać przez wątek żeby coś sensownego napisać, wybrać zdjęcia, przygotować je pod ogłoszenie, a zupełnie nie miałam kiedy bo najpierw urwanie głowy z klientami a potem wyjazd. Teraz już jestem i na razie zapowiada się trochę spokoju, więc znajdę czas i to zrobię Quote
gonia66 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Selenga napisał(a):goniu pamiętam tylko muszę się przekopać przez wątek żeby coś sensownego napisać, wybrać zdjęcia, przygotować je pod ogłoszenie, a zupełnie nie miałam kiedy bo najpierw urwanie głowy z klientami a potem wyjazd. Teraz już jestem i na razie zapowiada się trochę spokoju, więc znajdę czas i to zrobiędzIĘKUJE sKARBECZKU CZARUSIOWY I NIE TYLKO:):) Quote
eski Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jaki szczęśliwy psiaczek z tego naszego Czarusia-Karusia ! :) Quote
red Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Jakie to piękne......czuje się bezpiecznie, to nie ten sam pies.......Dziękujemy za super zdjęcia. Quote
tula Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Trafił do dobrych ludzi i pokazał im jaki jest wspaniały:) Quote
margoth137 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wiedziałam że historia Czarusia skończy sie szczęsliwie, w końcu chłopina sobie na to zasłużyła. to dzięki Czaruni trafiłam na dogo:) pozdrowionka Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 margoth137 napisał(a):wiedziałam że historia Czarusia skończy sie szczęsliwie, w końcu chłopina sobie na to zasłużyła. to dzięki Czaruni trafiłam na dogo:) pozdrowionka Dopiero teraz zobaczyłam te zdjęcia :-o:-o:-o:-o:-o :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tula Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 margoth137 napisał(a):wiedziałam że historia Czarusia skończy sie szczęsliwie, w końcu chłopina sobie na to zasłużyła. to dzięki Czaruni trafiłam na dogo:) pozdrowionka A my no i przede wszystkim psiaki zyskały kolejną dogomaniaczkę:) Czaruś to super chłopak:) Quote
lilith27 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ja mam nadzieję tylko, że społecznośc dogomanii nie zniechęci nowego użytkownika życzę wszystkiego dobrego ażeby nowa koleżanka była ponad wszystko Quote
Recommended Posts