Selenga Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 gonia66 napisał(a):W ogole nie rozumiem o czym piszesz...ja juz dawno pogodzilam sie z tym ze moja nauka wstawiania zdejc na dogo- wraz ze wspanialymi zmianami- poszla w las...:/ To nie jest trudne. Tylko wkurzające. Piszesz tekst i wysyłasz. Potem klikasz 2 razy na "Edytuj post" i wtedy możesz wstawiać zdjęcia normalnie, tak jak w starym dogo. Masz też dostęp do formatowania tekstu (wielkość czcionki, kolory itp) i do emotikonek Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Selenga napisał(a):To nie jest trudne. Tylko wkurzające. Piszesz tekst i wysyłasz. Potem klikasz 2 razy na "Edytuj post" i wtedy możesz wstawiać zdjęcia normalnie, tak jak w starym dogo. Masz też dostęp do formatowania tekstu (wielkość czcionki, kolory itp) i do emotikonek O Popatrz..a ja sie kiedy z godzine z moim Tztem (informatykiem) meczylam i nam sie nie udalo..ale na to bysmy nie wpadli w zyciu...:/ale ja kiedys przez imageshack wklejalam bez problemu teraz za chiny:/ Quote
tula Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ja dopiero wczoraj nauczyła sie wklejać zdjęcia na dogo i robię to przez fotosik.pl. Po prostu wchodzę przy pisaniu odpowiedzi na dogo w "opcje zaawansowane" i piszę tekst i wklejam kody ze strony fotosik tych zdjęć które chcę(oczywiście wcześniej muszę je tam umieścić:)) i wciskam "wyślij odpowiedź" i już. Ja nie mogę edytować jakoś tekstów bo mam tylko internet explorer, ale w ten sposób nic nie muszę edytować bo mi wszystko wkleja od razu no i można wejść na podgląd odpowiedzi zanim sie ją wstawi. Może sie komuś przyda:) Quote
Selenga Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 help - nie mam komputera a dostalam nowa paczke zdjec Karusia, komu wyslac Pan Slawek napisal [FONT=Arial]Przesyłam jeszcze trochę zdjęć "agresora" (jak widac na zdjeciach ) to jest dopiero drugi dzien u nas, a co bedzie dalej........[/FONT] [FONT=Arial]jeszcze raz prosze podziękowac wszystkim którzy przyczynili sie do uratowania Czarusia z rąk nedzy i smutku. To wspaniały i dumny piesek o ogromnym psim sercu, który tylko potrzebował kogos komu mógłby je ofiarowac.[/FONT] Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Selenga napisał(a):help - nie mam komputera a dostalam nowa paczke zdjec Karusia, komu wyslac Pan Slawek napisal [FONT=Arial]Przesyłam jeszcze trochę zdjęć "agresora" (jak widac na zdjeciach ) to jest dopiero drugi dzien u nas, a co bedzie dalej........[/FONT] [FONT=Arial]jeszcze raz prosze podziękowac wszystkim którzy przyczynili sie do uratowania Czarusia z rąk nedzy i smutku. To wspaniały i dumny piesek o ogromnym psim sercu, który tylko potrzebował kogos komu mógłby je ofiarowac.[/FONT]SElenga...ja naparwde zaraz zejde na wylew...co za dzien....MUKI, ŚWIAT, KROPECZKA, EDUŚ..A TERAZ WIADOMOSCI OD CZARUSIA...no przeciez tak jeszcze na dogo nie mialam....wyc mi sie chce a łeb pęka....ze wzruszenia i z radosci:):):)ALE DAWKA SZCZESCIA MNIE DZIS SPOTKALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prosimy TY podziekuj panu:):) Quote
Bjuta Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Selenga napisał(a):help - nie mam komputera a dostalam nowa paczke zdjec Karusia, komu wyslac Ja poproszę! Zaraz wkleję. Quote
tula Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Tak tym Państwu należą sie wielkie podziękowania, a to co napisał ten Pan powinno sie przesłać do tych ludzi, którzy tak szybko zwątpili w Czarunia i gazem odwieźli go do schronu, ale to nawet lepiej bo psiak ma wspaniały dom:):) Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jeszcze do tego dzisiejszego pakieciku prosze dodac dzis zołzie:):):)w nocy dzis robiłysmy jej wątek....hahahahah:):):) Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 To w zasadzie czarus rozpoczął taka dobra passe na dogo wsród "moich- naszych" wirtualnych psiakow Quote
tula Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No to supetr fartowny dzień Goniu:) bardzo się cieszę, oby jak najwięcej takich:) Quote
agata51 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 I jeszcze ode mnie podziękowania dla Morii Quote
anhata Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 nioo nareszcie...przed swietami bedzie w SWOIM DOMU....:) Quote
Bjuta Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A co z tymi zdjęciami, Selengo? Miałaś mi przesłać na maila... My tu wszyscy bardzo niecierpliwi... Quote
Bjuta Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dostaliśmy przesyłkę od Selengi! "Sorry, byłam całkiem odcieta. teraz juz mam nowy sprzet, ale jeszcze nie mam zainstalowanego wszystkiego, wiec wysylam bo padniecie z niecierpliwosci". Już wgrywam, zaraz zobaczycie Czrusia z każdej strony! Quote
Bjuta Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No to Czarusio-Karuś z lewej, z prawej, troszeczkę z góry i troszeczkę z dołu. Fotki są cudne! Chcemy więcej!!!! :eviltong: Quote
Bjuta Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Czy aby ta podusia jest dostatecznie mięciutka...? Quote
red Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 No nie..............takiego łoża to nawet ja nie mam...Boże, tak sie ciesze, że Czaruś jest taki szczęśliwy, zasłużył sobie na takie szczęście, on się normalnie uśmiecha we śnie. Gdyby nie Wy....strach pomyśleć jak by skończył żywot w schronisku, nikt by go nie dostrzegł. DZIĘKI WIELKIE, Selenga i Moria i wszystkim, którzy wspierali Czarusia, odwiedzali go na wątku i przesyłali pieniążki na hotelik....i tym wspaniałym ludziom, którzy będą z nim do końca jego dni. Tylko płakać ze szczęścia...... Quote
Moria Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jakie pozy Karus strzela, zdjecia cudne i posłanie wypasione, a podusia to część posagu z hoteliku. Karuś trafil na wspaniałych ludzi i w pelni na to zasługuje. Quote
lilith27 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 kto by pomyślał a robił takie wrażenie zwykłego kudłatego kundleka jakich pełno w schronisku Quote
red Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Lilith, wszystkie kundelki ze schroniska zasługują na taką podusię......ale wszystkim nie da się pomóc...... Quote
lilith27 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 wiem wiem widziałam tu na dogo kiedyś taka złotą myśl, że całego świata się nie zmieni ale można zmienić cały świat chociaż jednej istoty ale wiesz....nie przypuszczalam, że on może tak pięknie się prezentować na poduszkach taki wyfryzowany i wyciągnięty Quote
eski Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 red napisał(a): DZIĘKI WIELKIE, Selenga i Moria i wszystkim, którzy wspierali Czarusia, odwiedzali go na wątku i przesyłali pieniążki na hotelik....i tym wspaniałym ludziom, którzy będą z nim do końca jego dni. Tylko płakać ze szczęścia...... I Tobie red wielkie dzięki, że dałaś sie jednak przekonac do tego, by Czarus - Karuś pojechał do hoteliku :) Normalnie jak patrzę na te fotki to mam mokre oczy.... Quote
Recommended Posts