Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='szajbus']Bidulkiem nikt nie interesuje się w kraju, może znajdzie dom na obczyźnie?[/QUOTE]

Oby.... Baranku, trzymam kciuki [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/12_3_46.gif[/IMG]

Posted

Kasiu uzupełniłam pierwsza stronę. Wychodzi na to, ze Baranak na dzień dzisiejszy ma na koncie 454 zł. Z tego trzeba będzie zapłacić za kolejny miesiąc hotelowania. Czy się zgadza się ogólna kwota?

Posted

szajbus napisał(a):
Kasiu uzupełniłam pierwsza stronę. Wychodzi na to, ze Baranak na dzień dzisiejszy ma na koncie 454 zł. Z tego trzeba będzie zapłacić za kolejny miesiąc hotelowania. Czy się zgadza się ogólna kwota?

Tak Aniu, suma się zgadza. Zrobiłam przed chwilą przelew do Jamora na styczeń.
454 zł - 403 zł = 51 zł

Widzę, że pora się zagłębić w listę deklaracji i jeszcze poszukać nowych... a może ktoś bazarek by zrobił?

Posted

Baranku ty wiesz psiaku czego ja ci w Nowym Roku życzę... :kciuki:

Dziękuję też wszystkim wielbicielom Kudłacza, w tym również Jamorowi, za wsparcie i pomoc. I nieśmiało proszę byście nie zapominali o nim w Nowym Roku ;)

Posted

Nie wiem czemu wcięło mi mój post.
Baranku niech ten Nowy Rok przyniesie ci kochający domek i swojego ludzia.

Wszystkim, którzy wspierają Baranka życzę zdrowia, szczęścia, wszelkiej pomyślności i samych radosnych dni w Nowym 2010 Roku

Posted

Po Nowym Roku dotarło kilka wpłat:

Bambino - 20 zł
Agata51 - 20 zł

Mam też nieciekawe wieści - patrząc po braku odzewu na prośby o wpłaty, chyba stracimy 100 zł deklaracji. Wciąż mam jeszcze nadzieję na rozwiązanie tej sprawy ale... wolę uprzedzić i zawczasu poprosić o pomoc. :oops:

Posted

Becia2222 napisał(a):
Dzisiaj zrobię przelew na styczeń, mam nadzieję, że nie mam żadnych zaległości?

W pierwszym poście jest bardzo fajna rozpiska robiona na bieżąco przez Anię (szajbus) i możesz tam sprawdzić, że potrzebna jest jeszcze Twoja styczniowa wpłata - więc zaległości nie ma.