Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kochana cioteczko, ja też nie chcę się mądrzyć:) po prostu z doświadczenia wiem, że czasem lepiej nawet przepłacic niż pluc sobie w brodę. a Twoje spostrzeżenie jest słuszne- z czego wynika ta kwota?

Posted

Dziewczyny ja jestem tylko pośrednikiem. Nie mogę zdecydować, o waszych pieniądzach.
Z moich wyliczeń wynika, ze Baranek na dzień dzisiejszy ma na koncie 261 zł. Do transportu pati- c troszeczkę brakuje.
Mam dwie propozycje transportu i obie wam przedstawiłam, żeby potem nie było, ze coś zataiłam przed wami.

Posted

ewatonieja napisał(a):
nie wiem jakie auto w tych warunkach pali 5l na 100 km chyba jakis mały diesel z nowym silnikiem chyba :)

Małe autka palą 5-6l na 100km.
Duże autko to owszem, może z 10litrów palić.
A nawet średnie autko z silnikiem 1,9 diesel pali ok. 6l.

Posted

A kiedy ma jechać pati a kiedy ta druga osoba ?
Wiadomo też że warunki pogodowe teraz trudne, więc mocniejsze auto ma większe szanse się przedrzeć w każde miejsce.
Tak piszę, ponieważ ostatnio jak pytałam o transport, to każdy chciał ale nie mógł bo zimówek nie miał. Co mnie bardzo zdziwiło. A zimowa pora już była.

Posted

Pati-c ma jechac w piatek. Baranek byłby do odbioru w godzinach 5:00 - 6:30 potem po 15:40
Ta druga osoba mogłaby wyjechac juz jutro.
Gdyby tak było to Pies Wolny zaklepie mu w Gaju tzw. bezpieczny postój ( osobny kojec) gdzie Baran na niego poczeka.

Posted

bela51 napisał(a):
NO chyba nikt by nie jechał 600 km bez zimowych opon???

No wiesz niektórzy jeżdzą na jednych oponach cały rok. Tylko po takich uczęszczanych drogach, a w jakieś ustronne miejsca po prostu się nie pchają.

Posted

A czy znasz tą drugą osobę ? Czy tylko tak z dogomanii ? Ona ma doświadczenie jakieś z psami, z ich transportem.
Ja już nie wiem co bardziej pewne.

Posted

Rozmawiam z edie21 na gg. Powiedziała mi, że opinie na jej temat mozecie uzykac od malagos albo ziuty z błoni.

Edie21 woziła swoje psy na wystawy, miała także swoja firmę transportowa ( samochody ciężarowe) Mówi, ze jest doświadczonym kierowcą.

Posted

Dziewczyny wtrącę się, ale nie co do wyboru propozycji. W ocenie kosztów weźcie pod uwagę, że na pewno obie dziewczyny wykonają inną drogę. Stąd różnica w koszcie, bo i będzie różnica w przejechanych kilometrach. Z samej Warki do Gaju k/Śremu jest ca. 360 km, jaką drogą pojadą nie wiemy.

PS. Pozdrawiam Was Wszystkie łamiące sobie głowy:lol:

Posted

Szajbus, kochana , nigdy nie uzyskasz jednolitych opinii. Myśle, ze jak zadecydujesz, tak bedzie dobrze. Nikt nie bedzie miał pretensji. Przynajmniej ja, na pewno NIE:lol: