Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jamor czy możesz napisać jak zachowuje się Baranek? Jak reaguje na inne psiaki , na koty, jaki jest w stosunku do człowieka itd.?
Wiemy, ze sika w boksie, ale chciałybyśmy dowiedzieć się o nim jak najwięcej. W schronisku mógł sie inaczej zachowywać i u ciebie inaczej.

Posted

Odkad dogo zmieniło swoje oblicze, to strasznie trudno znaleźć cokolwiek. Szukałam ostatnio bezskutecznie strony hoteliku u Jamora. Tam byla kiedys galeria psow i może sa jakies informacje. Czy ktos z Was ma link do tej strony?

Posted

Ja mam, ale nic mi się nie otwiera. Wszystkie zapisane przez mnie linki ze starego dogo są nieaktualne.
Też nie umiem nic tu znaleźć. Bardzo się gubię w tym wszystkim

Posted

Baca nic sie nie zmienił. koles lubi podsikiwac na swoją budę, kloców z kojcu nie robi. do innych psów nastawiony olewczo. Ostatnimi czasy baca po wypuszczeniu na wybieg robi szybki teren, silku, kupa i wraca do kojca i czeka na miche. inne psy w tym czasie biegają a ten przesiaduje sobie w kojcu, choc furtke ma otwarą. Do ludzi nastawiony bardzo pozytywnie, wesoły i kontaktowy. jakby był młodszy o kilka lat to na pewno super realizowałby sie w IPO. czasami bawie sie z nim rękawem, ale widze ze mimo chęci to zdrowie juz nie to, wiec bawimy sie delitaknie, jakby co to pewnie dziadek. Psiak bardzo zdyscyplinowany, słucha sie, ale nie okazyje jakis bojazliwosci, bo robi co trzeba a zawsze ogon w górze